Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

TheZerter - podanie o dom nr. 37
Napisane przez: TheZerter - 23-07-2018, 17:33 PM - Odpowiedzi (1)

1. Nick: TheZerter
2. Nr domu: 37 36 (EDIT, zmyliła mnie numeracja, przy 37 nie ma tabliczki ^^)
3. Zapoznanie i akceptacja regulaminu domów: tak

EDIT, 37 a nie sąsiadujący z nim 36. To ten bez numeracji Uśmiech

Czytaj dalej..

Miasto "Auris"
Napisane przez: Quanarin - 23-07-2018, 03:18 AM - Odpowiedzi (1)

<< Zgłoszenie miasta >>

1. Nazwa miasta: Auris

2. Ilość mieszkańców: 12 (wartość zmienna)

3. Zarządca: QuanarinNightmara

4. Czy miasto posiada przygotowany regulamin: TAK 

5. Czy miasto będzie prowadziło rekrutację poprzez forum i czy posiada wzór podania wraz z wymaganiami: TAK

Czytaj dalej..

Bardzo proszę o unbana
Napisane przez: Mimal9999 - 23-07-2018, 00:05 AM - Odpowiedzi (5)

1. Nick w grze: Mimal9999
2. Data ukarania: 23.07.2018
3. Nick osoby karającej: xRaiona
4. Powód bana: Cheaty
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:
Historia zaczyna się od tego, że zepsuł mi się mój komputer dlatego zabrałem bratu żeby sobie troche pograć. Istotną rzeczą jest mój powód, dla którego gram w MC czyli budowanie, z tego właśnie powodu głupotą by było korzystanie z cheatów. Żaden z cheatów nie ułatwia w żaden sposób budowania itp. Wszedłem na wersję 1.12, ale zobaczyłem, że na serwer potrzebna jest 1.12.2, jako że brat nie miał pobranej tylko miał same wersje z forgem uznałem że taką wybiorę bo co za różnica czy mam optifine (jak mi się zdawało) czy nie. Po wejściu na serwer zobaczyłem napis w rogu ekranu, więc zawołałem brata żeby wyjaśnił co to. Powiedział mi, że to cheaty, a ja dla upewnienia kliknąłem 2 razy "X". Zapytałem go czy da się to jakoś wyłączyć, żebym nie dostał bana, bo do budowania żadne cheaty nie są mi potrzebne. Powiedział żebym poprostu pobrał czystą wersję co zamierzałem zrobić, ale w tym momencie zostałem zbanowany. Więc moim zdaniem za tak naprawde nieużycie żadnego cheata perm to za dużo i bardzo bym prosił o unbana. Jak już mówiłem żadne cheaty nie są mi potrzebne i aktualnie gram na czystej wersji (już na swoim komputerze), a jedyne czego użyłem to tego x-raya. Także cały mój ban to tak naprawde przypadek i zła kolejność losu i gdyby nie zepsułby mi się komputer to teraz nadal bym grał na CZYSTEJ wersji MC. Także byłbym bardzo wdzięczny gdybym dostał UB :3 A jak nie to chociaż zmniejszenie czasu trwania bo na razie kara nie jest adekwatna do winy przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam Oczko

Czytaj dalej..

Uśmiech Liczymy do miliona!!
Napisane przez: Makkev - 21-07-2018, 17:57 PM - Odpowiedzi (136)

Witajcie!! Mam dla was nową zabawę!! Chodzi w niej o to że po prostu liczymy do miliona! Nic skomplikowanego Oczko

Ja zacznę:

1

Edit:
Zamiast zwykłych liczb możecie pisać działania.

Dziękuje Damexti za podsunięcie pomysłu Oczko

Czytaj dalej..

BIAŁA LISTA
Napisane przez: olol14235 - 19-07-2018, 17:25 PM - Odpowiedzi (1)

1.jak dostac sie do białej listy
2.server mineworld.pl
3.nie wiem jak dostac sie do białej listy :Smutekeby wejsc na server

Czytaj dalej..

Mam nadzieje, że zostanę na jeszcze dłużej
Napisane przez: Damexti - 14-07-2018, 00:49 AM - Odpowiedzi (1)

Cześć! Zapewne dosyć duża liczba osób mnie kojarzy, ponieważ kiedyś wbijalam codziennie i nie tylko.

Dostałam ub za co bardzo się cieszę i fajnie, że będę mogła wrócić tylko pytanie czy inni gracze tego chcą. Mam nadzieje, ze pare osób się ucieszy, a od innej części osób dostanę jakby nowy start czy cos w tym stylu. Nie było mnie już tutaj rok, a przynajmniej na tym nicku, bo normalnie czasem wbijalam zobaczyć co się dzieje na forum. Mam nadzieje ze sa osoby, które mnie dobrze wspominają. To tyle ode mnie. Widzimy się w grze! Byoo!

Czytaj dalej..

Zawieszenie wywiadów
Napisane przez: Ladykotka - 13-07-2018, 16:59 PM - Odpowiedzi (1)

Kochani wywiady zostają zawieszone na czas kiedy rozkręci się 3 edycja co nie oznacza że nie przyjmuję zgłoszeń do wywiadów, jak najbardziej zgłaszajcie się, szczególnie nowi gracze Uśmiech

pozdrawiam

Czytaj dalej..

PROŚBA O UNBAN.
Napisane przez: _Demek_ - 12-07-2018, 22:49 PM - Odpowiedzi (2)

1. Nick w grze: _Demek_
2. Data ukarania: 12.07.2018
3. Nick osoby karającej: Marika07, pierwszy ban - nikt nie wie.
4. Powód bana: "Omijanie bana", pierwszy ban "Cwaniakowanie i obraza Administracji"
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: 
A więc sprawa wygląda następująco. Skomunikowałem się z administracją w sprawie niedziałającego czatu, nie wiadomo dlaczego od początku serwera miałem mute'a, który wyłączył się po mute'cie na pięć sekund (dziękuję za współpracę). Potem wspomniałem tylko o fakcie, iż plugin związany z działkami na Creative nie działa zbyt dobrze, działki posiadają puste chunki, ścieżki też się nie generują prawidłowo, na co odpowiedziało mi paru SVIPów, że koniec edycji, że co ja chcę - wiem, że jest koniec edycji, ale trzeba to chyba naprawić, by w następnej tak nie było, prawda? ChatMod napisała, że trzeba było napisać na /helpop, ale inni gracze już to robili, podobno bezskutecznie. Następnie SVIPy dalej spamowały "co za typ XDDDD" a po chwili na każdą moją wiadomość odpowiadali "XDDDD". Napisałem do ChatModa dlaczego takie osoby nie dostaną mute'a, na co dostałem odpowiedź, iż zbyt rzadko to piszą. Czy odpisywanie na każdą wiadomość tego samego nie jest spamem?
Potem napisałem, że rozumiem, iż to SVIPy i administracja przymyka oko na to, bo zapłacili za konto, że w sumie to już nie ważne, o problemie powiadomiłem tak jak prosili inni i życzę dobrej nocy i idę dalej budować. I temat ucichł, nie było odzewu, siedziałem na serwerze z 1,5h - 2h. Potem próba wejścia na serwer zakończyła się komunikatem, iż jestem zbanowany za "Cwaniakowanie i obrazę Administracji". Pisanie na czacie, aby osoby niezwiązane z tematem się nie udzielały, bez przekleństw i niczego, po prostu prośba to cwaniakowanie? A stwierdzenie faktu, iż serwer ma dochód z kont SVIP i że Administracja przymyka oko na niektóre ich wybryki to obraza tejże Administracji? Sam byłem adminem i modem przez kilka lat, więc wiem jak jest. Forum nie działało, a chciałem wyjaśnić sprawę, bo miło mi się grało na serwerze, inni gracze pochwalali moje budowle i nikomu nie przeszkadzałem, grałem uczciwie, więc postanowiłem wejść z innego nick'u i skontaktować się, oczywiście pewne osoby znów zaczęły wysyłać "XDDDDDDDD" i inne tego typu wiadomości, jednak nie odpisywałem i tłumaczyłem sprawę, jednak w połowie wypowiedzi zostałem zbanowany. Tego bana rozumiem, zrobiłem multikonto do zbanowanego, nie mam nic za złe użytkownikowi Marika07, jednakże szukałem drogi komunikacji. Potem porozumiewałem się poprzez discorda.
Uważam, że zwracając uwagę na pewne fakty nikogo nie uraziłem, a jeśli do tego doszło, to chciałbym przeprosić. Grałem na serwerze z kilka dni, czasami od 17 do 3 w nocy, trochę się nabudowałem (fakt braku worldedita a wielkości mojej budowli). Jako argumenty za uniewinnienie przedstawiam fakty, iż nikogo nie obraziłem oraz jest to moja pierwsza kara na serwerze, która był ban, bez mute'a ani kicka.
PS1: czekałem prawie dwie godziny by to napisać, co nie było konieczne, bo jutro i tak nowa edycja i miałbym unbana teoretycznie.
PS2: Proszę o wyrozumiałość Administracji wobec gracza jako jednostki, to Wasz serwer ale co to za serwer bez graczy? Nie zniechęcajcie innych takim utrudnianiem rozgrywki. Nie chce tu nikogo urazić, po prostu taka rada.

Załączone pliki Miniatury

Czytaj dalej..

Skarga na gracza Natalia2588
Napisane przez: Jimouri - 12-07-2018, 17:36 PM - Odpowiedzi (22)

1. Nick oskarżającego:Jimouri

2. Nick oskarżonego:Natalia2588

3. Opis sytuacji: To dzieje się już od ponad kilku miesięcy. Natalia nie potrafi zachowywać się odpowiednio w stosunku do innych graczy. Ciągłe stawianie home'ów na działkach innych osób, bądź prowokowanie. To jedne z wielu występków Natalii, o których wszyscy dobrze wiemy. Sam na początku mojej przygody z serwerem zauważyłem, że jedyne co ten gracz wprowadza do świata MineWorld to same problemy. Jest to ogólna skarga na Natalię. Uważam, że nie powinna dostawać kolejnej z "miliona" następnych szans, ze względu na brak jakiejkolwiek poprawy. Mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą, której sprawiła ona jakiekolwiek problemy. Uważam także, że pod tym wątkiem powinny podpisać się wszystkie osoby, które się z tym zgadzają.

4. Data zdarzenia: Od 2.02.2018r. do 12.07.2018

5. Dowody w postaci screenów lub filmu:

Niestety takowych nie posiadam, jednak ze względu na ilość takich sytuacji uważam, że głosy innych będą tutaj wystarczającymi dowodami.
Pozdrawiam

Czytaj dalej..

Projekt „jesień”: faza 3
Napisane przez: N_Thinker - 12-07-2018, 12:11 PM - Brak odpowiedzi

Wszyscy wiemy, że koniec już blisko... Bardzo blisko...

Ale w jak ten koniec będzie wyglądał? Czy to będzie tylko po prostu wyłączenie serwera na dłuższy czas? Czy cały świat zamieni się w TNT, i w ten sposób, lag wyłączy ostatecznie serwer? Czy może, zupełnie przypadkiem, piorun trafi w serwerownie, i w ten sposób serwery zostaną wyłączone?

Napewno coś z tych rzeczy (ale to z piorunem raczej nie Oczko ).

Ale czy przed tym, gra będze się toczyć, tak jak się toczyła normalnie? Czy może zostaną wyłączone działki? Spawn? Może przyleci trzecie UFO? A może cała inwazja UFO i kosmitów? A może Herobrine nam się w końcu objawi w swojej postaci? Albo przyjdzie całą armią klonów? A może UFO odlecą, aby uciec przed apokalipsą?
W każdym razie, czuć, że coś „wisi w powietrzu”. I według przepowiedni, których nikt nie wymówił, ani nie zobaczył (bo ich jeszcze nie było Język ) „to” ma się zacząć jeszcze dzisiaj…
Tak więc, czasy są niepewne, a zainteresowanie porozumieniem z handlarzami małe, więc jeśli dzisiaj się nie zwiększy, porozumienie zostanie anulowane.

Dla tych, którzy nie mają pojęcia, czego można się po końcu edycji na tym serwerze spodziewać, wrzucę parę screenów ze spawnu z ostatniego dnia pierwszej edycji:
[Obrazek: 4n0SQhw.jpg]
[Obrazek: WHeT443.jpg]
[Obrazek: Dd32Wjj.jpg]

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 78 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 76 Gość(i)
Google, Bing
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 5 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Gracz] marilivepl, [Wódz] MiroTcz, [Gracz] Redeq, [Zbanowany] rysiu, [Gracz] Yuko

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5
[Wódz] MiroTcz4
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] _MinkaMufinka_2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Damonte1