Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie Ban: Xray

1.  benchyz 2. 09.12.2023 3. Damonte 4. X-ray 5. Szanowna Administracjo, Piszę w sprawie otrzymanego przeze mnie bana permanentnego na Waszym serwerze Minecraft, który został nałożony dnia 12.09.2023. Pragnę wyrazić głębokie ubolewanie z powodu moich działań, które doprowadziły do tej decyzji. Po czasie, który minął od tamtego momentu, zrozumiałem, jak poważne były moje czyny i jak bardzo wpłynęły na społeczność serwera. Z perspektywy czasu wiem, że moje zachowanie było nieodpowiedzialne i w pełni zasługiwało na nałożoną karę. Dzięki tej sytuacji nauczyłem się, jak ważne jest przestrzeganie zasad oraz szacunek wobec innych graczy i pracy administracji. Wiem, że takie przewinienia mogą być surowo karane, i mam teraz pełną świadomość konsekwencji swoich działań. Chciałbym jednak bardzo prosić o szansę na powrót na serwer. Zależy mi na grze na Waszej platformie, szczególnie dlatego, że wielu moich znajomych wciąż tam gra i chciałbym do nich dołączyć. Mogę obiecać, że moje zachowanie się zmieniło, i zobowiązuję się do przestrzegania wszystkich zasad, które obowiązują na serwerze. Będę bardzo wdzięczny za rozpatrzenie mojego odwołania i ewentualne danie mi szansy na rehabilitację. Z poważaniem, benchyz
1
1

Rozumiem że chcesz dostać ub ale wypadało by napisać coś od siebie bo wg mnie wygląda to na 99% chat gpt (może się mylę) wiem iż nie każdy umie w takie rzeczy ale warto chociaż trochę się postarać zwłaszcza że z tego co "napisałeś" zależy ci na ub ✌
[Obrazek: eca0c314a548e82c21e488929defabd6.gif]

Biorąc pod uwagę przyznanie się do winy, upłynięty czas i stopień przewinienia - możesz otrzymać jednorazową szansę. 

Mam nadzieję, że od tej pory będziesz grać uczciwie. 

Zamykam wątek.

PS - to dość dziwne, że masz tak zaawansowany dobór słów, a mimo tego stawiasz przecinki przed "i". Czyżby AI Fail?
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
[Admin II] Lelouch, 2 gości