Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Wywiad z Sghey
Napisane przez: Ladykotka - 10-07-2018, 15:17 PM - Odpowiedzi (3)

Witajcie Kochani we wtorek i czytajcie ostatni wywiad przed nową edycją Uśmiech
Udzielił go gracz o nicku Sghey, zapraszam do czytania.

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Sghey: Czyli, tak. Jestem Bartek, lat 13. Mieszkam na wsi i się tego nie wstydzę. I cóż tu dużo mówić, przejdźmy do następnego pytania. 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Sghey: Najczęściej gram na laptopie. Czasem czytam książki. Nie lubię zbytnio wychodzić na dwór i jestem takim typem introwertyka. 

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Sghey: Moje hobby to granie w gry. Lubię gry typu MOBA i takie klockowate. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Sghey: Boję się odpowiedzialności. Ale przyjmuję to co ludzie mają do powiedzenia na mój temat. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Sghey: Kiedy byłem małym szkrabem. Jakieś 7 lat temu. 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Sghey: Cóż... Nie pamiętam. Ale wiem że zacząłem w zimę. 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Sghey: Społeczność. Mi głównie chodzi o ty by bawić się z kimś, nie lubię dużych serwerów gdzie grają 250 osób naraz. 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Sghey: Spawn, cały ale to cały. Bardzo ciekawie zrobiony, widać w tym spory wkład. 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Sghey: Łowię ryby ;-;. Nie no, żartuję oczywiście. Rozmawiam na czacie, raczej pisze na nim. 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Sghey: Nic mnie nie denerwuję. Lubię Minecraft`a takim jakim jest. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Sghey: Nie przypominam sobie nikogo takiego. 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Sghey: To będzie krótka lista.
- Lelouch 
- Marika07
- TygryseQ
- arek1234
- kacpeRend 

13) Jak powstał twój nick?

Sghey: Wymyślałem coś na szybko. Wpisując ciąg liter i poprawiając oto jest Sghey. 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Sghey: Zbudować budowlę bez poradnika. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Sghey: Nie mam nic, czym warto się pochwalić. 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Sghey: Kopałem ziemię i robiłem dom. Chowając się przed agresywnymi mobkami. 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Sghey: Tak. Było to gdy Lelouch gonił mnie by mnie zabić. Za nim biegła Marika próbując go powstrzymać, niestety tuż za nią był creeper. Gdy Lelo mnie zabił Marika do niego podskoczyła, a za nią creeper wybuchając na moich itemkach. Duży Uśmiech 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Sghey: Pozdrawiam... ehh 
Nie mam kogo. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Sghey: Miło się gra z tutejszymi graczami i Mineworld ma taką niepowtarzalną familijną atmosferę co bardzo lubię. 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Sghey: Ja też dziękuje. Przepraszam za błędy i za małe rozbudowanie wypowiedzi. Mam mały staż na serverze więc nie mam o czym opowiadać ;<

Czytaj dalej..

Błąd PROŚBA O UNBAN
Napisane przez: Darling - 10-07-2018, 10:17 AM - Odpowiedzi (2)

Nick w grze: WoopsDarling
Data ukarania: 09.07.2018
Nick osoby karającej: Marika07
Powód bana: omijanie bana

Dlaczego uważam że powinienem dostać unban? Chciałem tylko i wyłącznie uświadomić adminowi o tym że, ich serwer nie posiada żadnych pluginów do cheatów typu fly. Chciałem to sprawdzić w celach samego uświadomienia owego admina. Nie miałem na celu zniszczenia serwera ani uszczerbku na zdrowiu psychicznym administracji. Odinstalowałem moda na latanie od razu po otrzymaniu bana. Chciałem to jakoś wyjaśnić ale zostałem od razu zbanowany. Jeżeli będzie to konieczne mogę być monitorowany przez administrację za każdym razem kiedy wejdę na serwer. Rozumiem także iż unban nie będzie wzięty pod uwagę, dlatego też zwrócę się z zapytaniem o regulamin. 
Jakie jest pojęcie "Cheaty" dla administracji serwera? Czy muszą one wychodzić tylko i wyłącznie na korzyść gracza cheatującego?
Dziękuję bardzo za przeczytanie mojej prośby o unban. Z poważaniem WoopsDarling.
:3

Czytaj dalej..

prosba o unbana
Napisane przez: BeneqYT - 09-07-2018, 10:24 AM - Odpowiedzi (1)

dostalem bana za x raya a go nie mialem otworzylem skrzynke i dstalem bana. jezeli bym mogl to prosil bym o unbana.przepraszam za bledy ortograficzne

Czytaj dalej..

USUNIĘTE DZIAŁKI - #46
Napisane przez: Ladykotka - 03-07-2018, 16:59 PM - Brak odpowiedzi

+---------------------------------------+
+                                       +
+ FieldCleaner v1.0 by MiroTcz          +
+                                       +
+---------------------------------------+

Czyszczenie działek odbyło się 07-03-2018_17-55

filip666 - usunięto 6 działek
Zilyana_pl - usunięto 1 działek
KotelGames - usunięto 4 działek
LexQc - usunięto 1 działek
HeyMann91 - usunięto 2 działek
daszan - usunięto 24 działek
pl4n3t - usunięto 2 działek
interplus - usunięto 2 działek
Nie_FiliposS - usunięto 6 działek
Adzik98 - usunięto 2 działek
Andrzej_Duda - usunięto 9 działek
cypi2140 - usunięto 3 działek
Tabaluga - usunięto 1 działek
Ajux - usunięto 16 działek
MruuusiX_YT - usunięto 2 działek
Krystek_MC - usunięto 6 działek
_Dawidos_ - usunięto 50 działek
K1nG - usunięto 6 działek
Goowniack - usunięto 2 działek
aexPIKACHUxae - usunięto 5 działek
KacperPL - usunięto 1 działek
Sadsuke - usunięto 3 działek
Michao313 - usunięto 1 działek
Harpagon00 - usunięto 184 działek
Gnojaczek - usunięto 1 działek
Milenka - usunięto 1 działek
DepresjaPsych - usunięto 7 działek
wszolek - usunięto 2 działek
awupa123 - usunięto 10 działek
Diiia - usunięto 1 działek
FLISTER - usunięto 1 działek
SamFart - usunięto 1 działek
dadam - usunięto 1 działek
Reborn2 - usunięto 1 działek
Lee_Lincoln - usunięto 5 działek
gamesword999 - usunięto 4 działek
JamesHetfield - usunięto 4 działek
Cloud_01 - usunięto 1 działek
BugYT - usunięto 24 działek
miki364 - usunięto 1 działek
mik171 - usunięto 4 działek
Płacz ze śmiechudddddddddddd - usunięto 2 działek
Asriel_TheHusky - usunięto 1 działek
xetz123 - usunięto 1 działek
xPłacz ze śmiechuoknes_noobXx - usunięto 1 działek
senio256 - usunięto 1 działek
monika05 - usunięto 1 działek
krzyniiuu - usunięto 2 działek
ESKETIT - usunięto 4 działek
NoChybaJa - usunięto 1 działek
salahisthebest - usunięto 1 działek
latrniastefan - usunięto 2 działek
mokki67 - usunięto 1 działek
Virez - usunięto 4 działek
januszskiller - usunięto 1 działek
alakazam4 - usunięto 1 działek
Leuux3 - usunięto 1 działek
szymeuuuuul - usunięto 1 działek
Kradziej - usunięto 3 działek
Blaankie - usunięto 11 działek
maksiix - usunięto 1 działek
Rubiiks - usunięto 11 działek
HvpVP544 - usunięto 1 działek
pasztetownik - usunięto 1 działek
Kabanos - usunięto 1 działek
Kitto - usunięto 1 działek
Remontaj - usunięto 1 działek
PolskiFilip200 - usunięto 1 działek
krolik - usunięto 1 działek
Antonix2006 - usunięto 1 działek
Pan_czastek - usunięto 2 działek
cygus - usunięto 3 działek

Wynik: Usunięto 473 działek.

Czytaj dalej..

Wywiad z Klopsik16
Napisane przez: Ladykotka - 03-07-2018, 16:40 PM - Odpowiedzi (1)

Witajcie Kochani wtorek wtoreczek a ja mam dla Was kolejny wywiad, zgodził się go udzielić nam Klopsik16, zapraszam do czytania i pozdrawiam serdecznie Uśmiech

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Klopsik16: Jestem Klopsik16 i i dosyć często gram na serwerze MineWorld.

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Klopsik16: W wolnych chwilach lubię grać w minecraft a najbardziej na serwerze MineWorld. 

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Klopsik16: Tak, lubię grać na keyboardzie. Na lekcje uczęszczam już 4 lata i bardzo chcę kontynuować to hobby. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Klopsik16: Mam lęk wysokości. Gdy wchodzę na wysoki most strasznie się boje. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Klopsik16: Moja gra na MineWorld zaczęła się około rok temu. 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Klopsik16: Moja przygoda z serwerem rozpoczęła się miło, ponieważ gdy wszedłem na serwer zacząłem budować domek i na chacie panował spokój a ja spokojnie sobie mogłem robić co chciałem. 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Klopsik16: W MineWorld najbardziej podoba mi się to że gdy ktoś nowy wchodzi na serwer początowe informacje są opisane w /pomoc np. Jaki rozmiar posiada działka itp 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Klopsik16: Na serwerze podoba mi się miejsce /warp bossy, ponieważ tam można dowolnie zabijać bossy a inni gracze nie mogą mnie zabić. 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Klopsik16: Zazwyczaj gdy gram na serwerze buduje domki, wioski. Czasami lubię wysadzić teren TNT Uśmiech 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Klopsik16: W grze Minecraft nic szczególnie mnie nie denerwuje ale można by było zmienić to aby minecraft byłby bardziej upodabniający się do prawdziwego życia np. to że w Minecraft jeden dom można zbudować w jeden minecraftowy dzień a w realnym życiu trzeba na to spędzić kilka miesięcy. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Klopsik16: Kiedyś mieszkałem z graczem którego poznałem na serwerze ale po kilku dniach on mnie okradł i zostałem z niczym. Z Administratorów wszyscy wobec mnie byli uczciwi nawet wtedy kiedy myślałem że jest inaczej. 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Klopsik16: Najczęściej na serwerze przebywam z graczem "kokokola220" i "mimi" oraz "KONRADEX" 

13) Jak powstał twój nick?

Klopsik16: Mój nick "Klopsik16" powstał w ten sposób że bardzo lubię jeść klopsiki i moją ulubioną liczbą jest 16 a gdy zainstalowałem Minecraft nie chciało mi się myśleć nad nickiem więc poprostu dałem "Klopsik16". 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Klopsik16: Tak, moim celem jest być najbogatszym graczem na serwerze i dalej do niego dąże 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Klopsik16: Tak, kiedyś zbudowałem bardzo pokaźny zamek z wieloma wieżami i pokojami. 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Klopsik16: Gdy po raz pierwszy grałem w Minecraft budowałem dom, farmę, kopalnie. 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Klopsik16: Niestety spotkało mnie kilka przykrych przygód. Między innymi gdy wracałem z kopalni miałem włożyć świeżo wykopane zasoby do skrzyni ale nagle ktoś wszedł do mojego domku i mnie zabił a wszystkie rzeczy przepadły. 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Klopsik16: Tak, chciałbym pozdrowić gracza kokokola220 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Klopsik16: Moje ogólne zdanie na temat serwera MineWorld jest takie, że każdemu polecam ten serwer bo jest naprawdę super i fajnie się na nim gra. 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Klopsik16: Bardzo dziękuje, że mogłem uczestniczyć w wywiadzie

Czytaj dalej..

proszę o unbana
Napisane przez: tymon - 03-07-2018, 16:10 PM - Odpowiedzi (4)

Witam,

Piszę w imieniu syna (nick "tymon" i "tymoneczek"). Został dzisiaj zbanowany jako "tymon" ale nie wie za co. Przy banie było określenie "reklama -s". Proszę o wyjaśnienie co to znaczy żeby syn wiedział co zrobił źle. Po tym jak został zbanowany pod nickiem "tymon", zalogował się ponownie jako "tymoneczek" bo chciał wyjaśnić tę sprawę na czacie w grze ale został ponownie zbanowany więc nie zdołał dopytać.  Smutek

Bardzo proszę o wyjaśnienie za co został zbanowany, bo jest jeszcze początkującym userem. No i w związku z tym proszę o wyłączenie mu bana.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Rafał (tata Tymona)

Czytaj dalej..

Kostka Edycja 3 i Qaczkowe plany
Napisane przez: Qaczek - 03-07-2018, 13:53 PM - Odpowiedzi (2)

Słowem wstępu: nudny to temat, jeno rozważania moje na temat tego co chcę zrobić w nowym świecie. Proszę o wybaczenie tych, którzy uznają to za zbyt nudne. 

Czekam od jakiegoś czasu na 3cią edycję i przyznam ze wstydem, że drugą pokpiłem. Nie skończyłem zamku i mojego miasta. Na nowym chciałbym zrobić Amonkhet. Dla tych którzy nie znają - fikcyjny plane (świat) z gry karcianej Magic the Gathering. Coś w rodzaju bardzo umagicznionego Egiptu. 

A czemu to w ogóle piszę? Trochu chcę się pochwalić, trochu chcę kreatywnych ludzi o porady. Poniżej jest obrazek z tego co chcę budować. Porobię też na pewno piramidy z pułapkami (i jak kiedyś zdobędę skarby to ze skarbami), najciężej będzie z posągami, kopiowanie budynków to jedno, ale kreatywności i zdolności plastycznych u mnie brak. Ruszę z tym pewnie zaraz po starcie serwera i powoli zacznę nabudowywać. Jak nabierze to kształtu to i rad byłbym jakiś kwadracik czy kilka dać komuś kto umiałby zachować klimat budowli (tak kolorystykę jak i egipsko-magiczno-abstrakcyjną architekturę). 

A teraz mam prośbę do tych co wytrwali i poczytali. Znacie może jakieś fantastyczne/sci-fi inspiracje do tego? Grafiki, profile na deviantartach, filmy etc? Aktualnie do inspiracji mam jedynie Gwiezdne Wrota oraz Amonkhet. Byłbym rad za inspiracje, już w głowie zaczynam planować to miasto. 

[Obrazek: amonkhet.jpg]

Czytaj dalej..

Propozycja serwer survival. Event "Kolorki"
Napisane przez: Show_666 - 02-07-2018, 17:58 PM - Odpowiedzi (7)

Witajcie!
[Propozycja]
Survival
Opis:
Przychodzę do Was z propozycją o dodaniu eventu o nazwie "Kolorki". Event polegał by na tym: Gracze wchodzą na mapę. Nie będą mogli z niej wyjść do skończenia się eventu. Sam fakt polegał by na tym, iż nasi mineworldowicze byli na mapie z kolorową podłogą z wełny. Członek z administracji wciskał by guzik na command block'u. Wyświetlała się nazwa koloru wełny przed "oczami" graczami. Gracze mieli by określony czas na dobiegnięcie do oznaczonego koloru. Gdyby ktoś nie zdążył, podłoga by opadała, zostawał by tylko wybrano kolor. Event mógłby być odbywany raz na dwa tygodnie. Moja propozycja nagrody do tego eventu byłby papier z wygrania "Kolorków" i gdyby się uzbierało 5 papierów można by było to wymienić na wybraną głowe ozdobną typu (nutella, burger, jabłko). Gdyby już się uzbierało się to 5 wybranych papierów można by było się zgłosić do administratora. O odbiór wybranej przez Siebie głowy ozdobnej.

Dziękuję, że mogłem wypowiedzieć się o mojej propozycji.
Z poważenie, xNightmaree.

Czytaj dalej..

Event 65 - Wielki Wyścig [WYNIKI]
Napisane przez: Slou - 01-07-2018, 22:27 PM - Brak odpowiedzi

Emocje po piątkowym wyścigu opadły, a zatem czas ogłosić naszych zwycięzców, którzy najlepiej poradzili sobie na torze.

1 RUNDA
1. Xidrox
2.xNightmaree
3. Quanarin

2 RUNDA
1.mimi
2. FireAlert
3. Quanarin

3 RUNDA
1. Xidrox
2. FireAlert
3. mimi

Po wszystkim oczywiście odbyła się walka ze smokiem i innymi stworami!
Gratulujemy, dziękujemy za zabawę i zapraszamy ponownie za tydzień! O 20:00, na /warp event. Uśmiech
Jak zawsze, mam dla was przygotowaną małą galerię zdjęć, którą obejrzeć możecie TUTAJ!

[Obrazek: 36517371_2103604769912460_51890307823745...e=5B9EA5FC]
[Obrazek: 36576895_2103604939912443_59836695124681...e=5BE3EB8F]

Czytaj dalej..

Tęcza [PROPOZYCJA] Biblioteki, kioski
Napisane przez: Pani Wenekowa - 30-06-2018, 16:47 PM - Odpowiedzi (13)

1. Typ wątku: [PROPOZYCJA] 
2. Nazwa serwera : Survival
3. Opis bibliotek: Dzisiaj na serwerze discord (beta) padł pomysł, aby stworzyć bibliotekę. Kto widział, ten widział, kto nie to nie, ale piszę ten wątek aby wyjaśnić trochę sprawę. 
Zacznę od ogólnego opowiedzenia o pomyśle. Na spawnie mogłyby być biblioteki w których gracze mogliby sprzedawać lub kupować książki. Przebiegałoby to troszkę inaczej. Gracz, który chciałby zarobić na swoich książkach, musiałby napisać ją, opisać w kilku zdaniach (w osobnej książce), zamknąć przypuśćmy w shulker boxie (wtedy sprzedasz książek wymagałaby również czegoś od autora, gdyż shulkery nie są tanie) i wrzucić do leja. Z leja, powiedzmy że co tydzień administrator, lub inna osoba, może być wyznaczona, zbierałaby książki i sortowała. Dobre i ciekawe do korekty ( które mają potenszjal ), a nieciekawe, niezgodne z regulaminem po prostu wyrzucać. Gdy książka zostanie zaakceptowana, osoba z gm 1 kopiuje ją i ustawia normalnie do sprzedaży, bądź wypożyczenia ( ale wypożyczenie wymagałoby nowego pluginu, który raczej byłby zbędny, a zajął by duuużo czasu ) . Nad skrzynką z książką, będzie znajdować się napis (tytuł książki) i krótki opis. Na serwerze, gracze mogliby robić własne biblioteki, autor może zgłosić je aby zostały wpisane jako dobra biblioteka, nie pułapka. Wtedy gracz może zrobić warpa, a jego warp zostanie wpisany do głównej biblioteki na tabliczce ( /warp [nazwa biblioteki] ) Książki tam również musiałyby przejść kontrolę ale już nie z shulker boxem, tylko po prostu gracz daje książkę i opis do administratora. Koszt książek byłby do uzgodnienia z administratorem.
[i][b]4. Opis kiosków: Kioski, to już inny temat. W kioskach znajdować się będą gazety, z nowinkami, wiadomościami o serwerze, wywiadami z graczami, informacjami które są na forum i discordzie, a nie każdy ma dostęp do forum i dsc. W kioskach mogą się znajdować również inne rzeczy, jakieś najzwyklejsze przedmioty np. jabłko czy patyki, a nie deski czy obsydian. Gazet gracze nie mogliby robić, administrator wyznaczyłby jedną lub dwie osoby do pisania ich. Wtedy osoba dostałaby rangę [Redaktor] (nie byłoby to obowiązkowe, to już zależy. Jej obowiązkami byłyby : przeprowadzanie wywiadów, pisanie ciekawych artykułów, ciekawostek, nowinek o eventach, serwerze. Oczywiście redaktor, musi znać świetnie ortografię, zasady interpunkcji czy takie sprawy. Przytoczę teraz pomysł xNightmaree : w okresach świątecznych, na specjalne okazje, do gazet mogą być dołączone przypuśćmy, głowy bąbek - na święta Bożego Narodzenia. Koszt normalnej gazety to np. 100 MineCoins, nie za dużo, nie za mało. Redaktor również dostawałby jakieś wynagrodzenie, np. 1000 minecoins miesięcznie.[/b][/i]
[i][b]Za błędy przepraszam, bardzo się rozpisałam a mistrzem ortografii i interpunkcji jeszcze nie jestem.[/b][/i]

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 68 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 66 Gość(i)
Bing, Google
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 5 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Gracz] marilivepl, [Wódz] MiroTcz, [Gracz] Redeq, [Zbanowany] rysiu, [Gracz] Yuko

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5
[Wódz] MiroTcz4
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] _MinkaMufinka_2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Damonte1