Bardzo proszę o unbana |
1. Nick w grze: Mimal9999
2. Data ukarania: 23.07.2018 3. Nick osoby karającej: xRaiona 4. Powód bana: Cheaty 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Historia zaczyna się od tego, że zepsuł mi się mój komputer dlatego zabrałem bratu żeby sobie troche pograć. Istotną rzeczą jest mój powód, dla którego gram w MC czyli budowanie, z tego właśnie powodu głupotą by było korzystanie z cheatów. Żaden z cheatów nie ułatwia w żaden sposób budowania itp. Wszedłem na wersję 1.12, ale zobaczyłem, że na serwer potrzebna jest 1.12.2, jako że brat nie miał pobranej tylko miał same wersje z forgem uznałem że taką wybiorę bo co za różnica czy mam optifine (jak mi się zdawało) czy nie. Po wejściu na serwer zobaczyłem napis w rogu ekranu, więc zawołałem brata żeby wyjaśnił co to. Powiedział mi, że to cheaty, a ja dla upewnienia kliknąłem 2 razy "X". Zapytałem go czy da się to jakoś wyłączyć, żebym nie dostał bana, bo do budowania żadne cheaty nie są mi potrzebne. Powiedział żebym poprostu pobrał czystą wersję co zamierzałem zrobić, ale w tym momencie zostałem zbanowany. Więc moim zdaniem za tak naprawde nieużycie żadnego cheata perm to za dużo i bardzo bym prosił o unbana. Jak już mówiłem żadne cheaty nie są mi potrzebne i aktualnie gram na czystej wersji (już na swoim komputerze), a jedyne czego użyłem to tego x-raya. Także cały mój ban to tak naprawde przypadek i zła kolejność losu i gdyby nie zepsułby mi się komputer to teraz nadal bym grał na CZYSTEJ wersji MC. Także byłbym bardzo wdzięczny gdybym dostał UB :3 A jak nie to chociaż zmniejszenie czasu trwania bo na razie kara nie jest adekwatna do winy przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam
Widziałam na lobby jak biegałeś na shifcie, lub jak byłeś na shifcie z otwieraną skrzynią, więc pomyślałam, że korzystasz z tego również na survivalu (nie wiem, czy tak było). Ale jeśli prosisz o ub, to poproś brata/sam zainstaluj czystą wersję MC, a ja Cię odbanuję.
Szczerze to nawet nie wiem jaki to cheat ktory tak robi Ale czystego MC juz mam to mam wysłać screena czy nie?
Nie musisz pobierać czystej wersji MC, poprostu Przełacz wersje Nie wiem co twój brat ma czy shigima czy Tlauncher..
Bardzo przepiękna i urzekająca historia , ale bana nie dostałeś za niewinność , więc lepiej się przyznać niż takie historie pisać . :
) |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |