|
Nick w grze: Kamilwoje
Staż na serwerze (od kiedy grasz): na początkach serwera a później miałem przerwę ,tak gdzieś 3/4 tygoniednie
Czas, który dziennie możesz poÅ›wiÄ™cić serwerowi: 3-6 godzinÂ
Otrzymane na serwerze kary: żadne
Długość gry w Minecraft: 3 lata
Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak
Obecni Administratorzy (wymień):MiroTcz,_Marcin13_.
Obecni Moderatorzy (wymień):brak
Obecni Czat Moderatorzy (wymień):LadyKotka.
Komendy KidModa/CzatModa:
KidModeratora
dostęp do komendy /kick
/kick <nick> <powód>  (komendy podajemy bez "<, >")
- dostęp do komendy /tempmute
/tempmute <nick> <czas> <powód>
przykłady:
/tempmute Jacek 10m spam
Dostępne formaty: s- sekundy, m - minuty h - godziny d - dni
KidModa
- dostęp do komendy /kick
- dostęp do komendy /tempmute oraz /mute (/mute <nick> <powód>
- dostęp do komendy /cc - czyszczenie czatu (zastosowanie np. w przypadku spamu, botów itd)
ObowiÄ…zki KidModa/CzatModa:
- dostępność dla graczy i innych członków administracji
- wsparcie graczy przy rozwiÄ…zywaniu problemów technicznych zwiÄ…zanych z mc i serwerem (np. zasady dziaÅ‚ania mikstur,Â
crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.)
- dbanie o porzÄ…dek na czacie serwera
- informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera:Jeszcze sie nie spotkałem może gdzieś tam są.
Gdzie znajduje siÄ™ regulamin:Na serwerze minecraft
Dlaczego właśnie Ty:Jestem , miły,  kulturalny, pomagam gracza w różnych problemach, jeśli ktoś mówi że nie robię czegoś lub czegoś nie mam w sobie staram się to rozwiązać i aby wszyscy byli z mnie zadowoleni!
Opisz siebie (minimum 6 zdań):
Jestem miłym i kulturalnym człowiekiem obecnie uczę się w Gdańsku.Uczę się informatyki C++ bardziej programowania niż informatyki trochę ale nie raz lubię też poczytać trochę o nowych technologiach czy nowych np procesorach , grafikach czy inne rzeczy.W grze minecraft odpoczywam od cieżkiego dnia nauki.Planuje studiować w przyszłości programistyke ponieważ bardzo mi to dobrze idze. I to tyle liczę że was zainsteresowałem,
Pozdrawiam!
|