|
Nick w grze: polamparta
Straż na serwerze: Zaczełam grać na MW mniej więcej od 10 września
Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 1-3 godzin
Otrzymane na serwerze kary: Pare mute za "spam" od Global (ja nie spamie, tylko szybko odpowiadam ^^)
Długość gry w Minecraft: 2 lata (ok. 3 miesiące na demo)
Czy pełniłeś jakąś funkcje na innym serwerze: Nie
Obecni Administratorzy: MiroTcz, N_Thinker, _Maci13_, Inquisitor4K
Obecni Moderatorzy: Stawcia
Obecni Czat Moderatorzy: LadyKotka
Komendy KidModa:
/kick
/tempmute
/kit kidmod (jeżeli to też się liczy )
Obowiązki KidModa: Pomaganie nowym i starym graczom, pilnowanie spokoju na chacie.
Czy znasz jakieś bugi serwera: Na razie (dzięki kotek, że pokazałaś mi ten błąd) żadnych sobie nie przypominam
Gdzie znajduje się regulamin: w menu serwera (/menu lub zegarek), pod komendą /regulamin, na forum:
http://forum.mineworld.com.pl/showthread...=regulamin
Dlaczego właśnie ty: Lubie pomagać graczom. Często tłumacze nowym jak założyć działkę itp. Znam się też dobrze na minecrafcie i często odpowiadam na pytania "jak zrobić lej" lub "skąd wziąć siodło". Jako Kid Mod chciałabym pomagać innym jako ważniejsza część serwera, niż SuperVip
Opisz siebie: Mam jedenaście lat i chodzę do 5 klasy. Lubie jeździć na rowerze, rysować, lepić z plasteliny i grać w MC. Czytam dużo książek i czasem sama wymyślam opowiadania. W szkole mam dobre oceny i w zeszłym roku miałam świadectwo z paskiem. W przyszłości chcę zostać programistą c:.Kocham zwierzęta, zwłaszcza koty. Mój ulubiony kolor to pomarańczowy.
Pozdrawiam wszystkich czytających ^^
|