Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Kciuk w górę ITEM KTÓRY JEST ZBYT OP
Napisane przez: JJkuba7 - 29-08-2017, 11:02 AM - Odpowiedzi (11)

Witam.

Podobno jest taki item który po zjedzeniu teleportuje w losowe miejsce W TYM DOMY NA DZIAŁKACH. Tak nam właśnie Patrykos34443 zabrał ity mi i mojemu kumplowi o nicku andrzej_sum i potem poleciał sobie na elytrze. I proszę żeby nie mógł ten item na działkach losowo teleportować.

NIGDY PRZEZ GRACZA O NICKU: Patrykos34443 NIE ZAGRAM NA TYM SERWERZE NIGDY!

Dziękuje i życzę miłego dnia.

P.S. jeśli administracja sprawdzi jaki it on ma że się tepał do mojego domku to proszę napisać pod tym postem.

Czytaj dalej..

Brak surowców za sVipa
Napisane przez: SzczypiorPL - 28-08-2017, 10:58 AM - Odpowiedzi (9)

Witam, wczoraj kupiłem konto sVip i do dzisiaj nie dostałem żadnych dodatkowych surowców, pomimo pustego eq i bycia zalogowanym w grze. Pozdrawiam.

Czytaj dalej..

Hej To Ja Yume
Napisane przez: Yumenaiki - 28-08-2017, 06:15 AM - Odpowiedzi (9)

Hej ! Duży Uśmiech
Zdecydowałam się założyć konto na forum i oto jestem  Uśmiech. Mam na imię Yumeko, od niego pochodzi mój nick w grze. Mam 19 lat a w minecraft pogrywam w czasie wolnym. Uwielbiam oglądać anime oraz słuchać muzyki metalowej Uśmiech Moim ulubionym zespołem jest BabyMetal Love Duży Uśmiech
Życzę Wszystkim miłej gry, do zobaczenia na MineWorld ! Duży Uśmiech

Czytaj dalej..

Kostka Łączenie działek
Napisane przez: Jkod - 27-08-2017, 19:16 PM - Odpowiedzi (1)

chciałbym żeby było możliwe łączenia działek w jedną wiem że już to jest ale tylko dla svipów a może zrobicie żeby nie kupując Svipa możnało by je łączyć

Czytaj dalej..

Tęcza Co to za miejsce?
Napisane przez: Makkev - 27-08-2017, 10:47 AM - Odpowiedzi (44)

Hej mam dla was nową zabawę. Jadę dzisiaj na wyjazd i wpadło mi to do głowy. Chodzi w tym o to, że osoba podaje jakieś zdjęcie miejsca, np. miasta, wyspy lub jakiegoś znanego budynku. Podaję przykład. Duży Uśmiech

http://f7dobry.pl/wp-content/uploads/201...ka_hdr.jpg

A osoba niżej pisze odpowiedź,czyli w tym przypadku jest to WarszawaDuży Uśmiech

Zaczynam!
https://kursy.atas.pl/images/1statua_wol...tolia.jpeg

Czytaj dalej..

Spolszczenie do pluginu na działki
Napisane przez: adamdino123 - 26-08-2017, 22:37 PM - Odpowiedzi (2)

Witam. Po długiej przerwie postanowiłem powrócić do minecraft. Niegdyś prowadziłem serwer podobny do waszego; posiadał on możliwość zakładania działek w dowolnym miejscu na mapie. Po tamtym serwerze na dysku zostało mi wiele plików oraz spolszczenie do pluginu PreciousStones. Jako, że serwer bardzo mi się podoba, postanowiłem, że chętnie się nim z wami podzielę. Niżej zamieszczam link do spolszczenia. Będzie mi miło, jeśli zostanie przez was wykorzystane Uśmiech
https://pastebin.com/kBRZuxye

Czytaj dalej..

Pety
Napisane przez: Sandrzej - 26-08-2017, 20:05 PM - Odpowiedzi (4)

Ostatnio kupiłem zestaw petów. I ich niedostałem a nawet na jakiś czas całkiem mi zepsuły się te 2 podstawowe. To jest wątek bardziej dla adminów czy coś bo chciał bym w końcu je dostać. Wrazie wątpliwości mogę wysłać scriny.

Czytaj dalej..

CZYSZCZENIE DZIAŁEK - #5 - LISTA
Napisane przez: Ladykotka - 26-08-2017, 16:41 PM - Odpowiedzi (4)

Otwieram kolejną listę do usuwania działek na kolejny tydzień. Działki będą usuwane w weekend 2 lub 3 września.

Czytaj dalej..

USUNIĘTE DZIAŁKI - #4
Napisane przez: Ladykotka - 26-08-2017, 16:40 PM - Brak odpowiedzi

Fear - usunięte 19 działek
Krime - usunięta 1 działka
OLA_K_Uyt - usunięta 1 działka
ajs - usunięte 5 działek

_Fastur_ gracz aktywny
patrykon236 gracz nieaktywny 5 dni

Czytaj dalej..

[PRZEWODNIK] Zabezpieczenie domku przed innymi.
Napisane przez: xRivist - 26-08-2017, 15:56 PM - Brak odpowiedzi

Witam w kolejnym sobotnim poradniku Uśmiech
Dziś napisałem dla was poradnik o zabezpieczeniu domku przed innymi graczami. Wcześniej troszkę o tym gadałem, ale postanowiłem rozwinąć temat w tym poradniku. Miłego czytania Duży Uśmiech

1. BRAMA
Brama.. czy się nie pomyliłem czasem? - zapytają pewnie niektórzy. Nie, nie pomyliłem się. Brama, której nie da się przeskoczyć w żaden sposób jest idealna. Jeśli ktoś nie ma enderpereł i refrenusów to jej nie przekroczy. Jeśli znajduje się ona dość daleko od granicy twojej działki (minimum 6 bloków) możesz być spokojny, o ile nie zostawiłeś otwartych furtek! Duży Uśmiech

2. KORYTARZE
Korytarze często występują w domkach i tam, gdzie jest dużo pomieszczeń. Jeśli możesz - zrób korytarz na jedną kratkę w szerokości i będzie trudniej dostać się do twojego domu refrenusem. Jeśli będziesz miał ogromny korytarz na 10 kratek wszerz jest większa możliwość, że pewnego wieczora znajdziesz niespodziewanego gościa Duży Uśmiech.

3. RÓŻNE ZABEZPIECZENIA
A) Jeśli chcesz, możesz dokoła swojego domku zrobić fosę z lawy. Dodatkowo zabezpieczy wasz dom i doda klimatu. Fosa może być odrazu przy bramie, przez co nie będzie można jej przeskoczyć. Ja bym zrobił ogromny zamek na górze otoczony fosą z  lawy Duży Uśmiech.
Cool Nie teleportuj do siebie innych graczy i schowaj się na mapie komendą /mapa ukryj. Dzięki tym dwóm rzeczom w twojej budowli nikt nie ustawi /sethome i nie odnajdzie jej szybko na mapie.
C) W przejściach zawsze stawiaj drzwi! Ale o tym więcej w następnej radzie Uśmiech.

4. DRZWI
W przejściach zawsze stawiaj drzwi, przez co, gdy ktoś teleportuje się do jednego pokoju nie będzie mógł bez wcześniej wspominanych dwóch rzeczy się tam dostać. Przy okazji, gdy ktoś będzie Cię gonił możesz zamykać za sobą drzwi a on nie będzie mógł przejść, jeśli nie ma refrenusów i pereł. Przy okazji tak jak na skrzynkach zabezpiecz swoje drzwi tabliczką o treści:

[PRYWATNE]
TWÓJ NICK

*NICK OSOBY, KTÓRĄ CHCESZ DODAĆ DO SKRZYNKI

*NICK DRUGIEJ OSOBY, KTÓRĄ CHCESZ DODAĆ DO SKRZYNKI
                      (punkty z czerwonymi gwiazdkami nie są wymagane)

5. ZABEZPIECZENIE STOJAKÓW
Od pewnego czasu trzeba zabezpieczać stojaki. Nawet na działce jest sposób, że ktoś ukradnie wam seta ze stojaka - najlepiej trzymać seta w pomieszczeniu 1x1 i być spokojnym, że nikt wam nie ukradnie waszą ulubioną zbroję. Drugim sposobem jest ukryte wejście do pomieszczenia ze stojakami - ale przecież refrenusem można się tam dostać, więc nie polecam Oczko Pierwszy sposób na kratkę 1 x 1 jest dobry i życzę miłej gry na serwerze Uśmiech.

Tyle z mojej strony - dziękuję.

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 35 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 32 Gość(i)
Google, Bing, Yandex
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 2 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Admin II] Lelouch, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] Yuko2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Natalia25881
[Wódz] MiroTcz1
[Gracz] rank1npc1
[Gracz] benchyzzz1
[Gracz] rank1npc10