Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Nowe zachowanie petów.
Napisane przez: polamparta - 04-09-2017, 14:17 PM - Odpowiedzi (2)

Dzisiaj z Mariką chciałyśmy sobie poekspić pety na jednej ekspiarce. Niestety gdy nasze pety miały tryb Farma, atakowały siebie nawzajem gdy jeden z nich przez przypadek uderzył drugiego skillem. Gdy miały włączony tryb Najazd, ekspienie stało się o wiele trudniejsze, bo zamiast zmieniać spawner żeby mobki szybciej się respiły, musiałyśmy stać i uderzać mobki, aby pet zaczął je zabijać. Aby uniknąć takich sytuacji proponuje dodanie zachowania peta "Ekspienie" w którym pet zabija TYLKO dzikie potwory. Nie wiem czy jest to możliwe, ale gdyby było, znacznie ułatwiłoby wspólne ekspienie petów.

Czytaj dalej..

"Zwierzaki" - Aktualizacja
Napisane przez: MiroTcz - 04-09-2017, 09:00 AM - Brak odpowiedzi

"Zwierzaki" doczekały się kolejnej aktualizacji. Oto zmiany:

1. Maksymalnym poziomem zwierzaków jest teraz poziom 25. 
2. Zmiana ilości XP zdobywanego przez zwierzaków - teraz otrzymują 15% XP gracza (wcześniej było 25%).
3. Prędkość utraty energii została zmniejszona o 50%.

Czytaj dalej..

Dojście do portalu do wysp endu
Napisane przez: polamparta - 03-09-2017, 16:40 PM - Odpowiedzi (5)

W endzie dojście do portalu do drugiego endu zawsze było zawalone jakimiś przeważnie cobblowymi wiezami lub podniszczonymi schodkami. Dzisiaj zbudowałam malutkie miasto endu prowadzące do portalu, aby gracze mogli łatwo do niego dotrzeć bez psucia endowego wyglądu. Chciałabym aby to miasteczko zostało zabezpieczone, żeby ludzie nie mogli go zniszczyć, sprawiając że end wygląda brzydko. Prosze graczy o zagłosowanie w ankiecie lub napisanie czy podoba wam się ten pomysł, czy nie.

Czytaj dalej..

Prośba o unban
Napisane przez: Melounek02 - 03-09-2017, 13:09 PM - Odpowiedzi (2)

1. Nick w grze:Melounek02
2. Data ukarania:07-14-2017
3. Nick osoby karającej: Nie napisali 
4. Powód bana: Omijanie  bana [reklama]
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Nie powinnem uciekać od bana ale ja chciałem się zmienić wiem , że to co zrobiłem było zgodne z tym regulaminem ale chciałem się zmienić to jest jeden z najfajniejszych serwerów których znam 

Z góry przepraszam całą Administracje

Czytaj dalej..

Alexix and KsiezniczkaAlex
Napisane przez: Alexix - 03-09-2017, 12:01 PM - Odpowiedzi (11)

Siema wszystkim!!
Witam wszystkim graczy, w końcu nadszedł czas aby przedstawić się po dłuższym czasie gry na serwerze. Gram tu z dziewczyną Olą więc przedstawię cały duet. 
Ja mam na imię Bartek, mam 20lat i gram z niedużo młodszą kobietą, której imię już znacie
Nick`i na serwerze są mojej dziewczyny więc jestem skazany grać na "Alexix" a moja marry "KsiezniczkaAlex". 
W wolnym czasie, którego mamy sporo gramy na serwerze nieudolnie budując zamek naszych marzeń. Mieszkamy pod Warszawą, w małym miasteczku. Mam nadzieję, że trochę tu razem pogramy Duży Uśmiech  
 POZDRAWIAMY!

Czytaj dalej..

UNBAN
Napisane przez: Wilkowy - 03-09-2017, 10:56 AM - Odpowiedzi (6)

#1 Nick W grze ButImNiko
#2 Data Ukarania.3.09.2017
#3 Powód Bana :Multikonta... 
#4 Dlaczego powinienem DOstać unbana. nie gram na kontach starych 1 siostry 2 stare premium moge dać screeny premki -.- ale proszę mam przyjaciół dużo przeżyłem na mineworldzie proszę. nie chce wszystkiego stracić kocham ten serwer jedyny serwer który znam polski. ale jak dostane bana. nie będę się świetnie bawił. proszę Smutek

Czytaj dalej..

ban za nic ip
Napisane przez: Wilkowy - 03-09-2017, 10:35 AM - Odpowiedzi (2)

mam 3 multikonta 1 Wilczkowy_K_z 2 butImniko oficjalne i 3 faifftyy
ale to są konta nieużywane. faiftty konto siostry wilczkowy_K_Z stary nick przemium butimniko oficjalny*
prosze o unbana mam zbanowane ip prosze o niewinnego unbana. NIE KOPIUJE ITEMÓW I NIE DAJE ICH SOBIE Z STARYCH KONT!!!! Nick ButImNiko data 03.09.2017 powód bana multikonta *nieuzywane Powinienem dostać unbana za to że nie używam kont a gram tylko na butimniko więc prosze

Czytaj dalej..

Oczko [PRZEWODNIK] Nowa działka.
Napisane przez: xRivist - 02-09-2017, 18:28 PM - Brak odpowiedzi

Witajcie w nowym poradniku na serwer Creative! Miłego czytania Uśmiech

1. NOWY NA CREATIVE.
Jesteś nowy na serwerze creative? Nie wiesz jak zacząć grę? Odpowiem Ci. Na samym początku jesteś na spawnie, który swoją drogą jest ciekawy, ale to nie poradnik o tym jak robić ładne/ciekawe rzeczy na tym trybie. Przywitaj się na czacie i pierwsze co to nigdy nie pisz "Kogo mogę być sąsiadem" tysiąc razy, tylko, aby zrobić działkę napisz /p auto, jeśli nie wiesz gdzie się osiedlić - to wybierze Ci samo działkę i będziesz mógł się przetransportować się tam komendą /p home.

2. WIESZ GDZIE CHCESZ DZIAŁKĘ? ŚWIETNIE!
Wiesz gdzie chcesz mieć działkę a nie wiesz jak tam ją ustawić? Jeśli nie ustawiłeś jeszcze działki idź tam gdzie jest wolne pole działkowe < otoczone blokami złota > i wpisz /p claim. Po tej komendzie, jeśli pole nie było zajęte możesz tam już budować. Ja polecam ustawiać działki gdzieś daleko innych ludzi, aby później móc przy wykupieniu drugiej połączyć obydwie ze sobą.

3. CZYSZCZENIE DZIAŁKI
Przy tej opcji musisz się bardzo zastanowić czy na pewno tego chcesz. Jest to nieodwracalne i jeśli nie jesteś pewnie czy chcesz wyczyścić CAŁĄ swoją działkę to jej nie czyść. Spróbuj za pomocą WE ( dostępnego do zakupu w sklepie ) lub poproś kogoś kto ma WE i się zna o usunięcie tego, co Ci nie jest potrzebne.

4. KUPOWANIE DZIAŁKI
Aby kupić następną działkę należy uzbierać 50 k, czyli 50 000 MineCoinsów. Kupujemy działkę za pomocą komendy /bp buy, ale o tym więcej tutaj: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=885    

5. ŚWIAT CREATIVE2
Od niedawna istnieje świat otwarty creative, który według mnie był na prawdę dobrym pomysłem. Na nim możemy budować gdzie chcemy i można tam też eksplorować świat. Działka tam kosztuje 30 k, czyli 30 000 MineCoins i zabezpiecza nam teren na 45 x 45 kratek. Ja osobiście buduję bez działek i mam tylko jedną, bo zależy mi na jednej budowli Oczko. NIGDY nie rozwalaj terenu przy spawnie, bo niszczy to klimat i przy okazji źle to wygląda. Osiedlajcie się tak jak na survivalu, daleko od ludzi (jeśli nie macie działki.)
Poradnik może ulegać zmianie / mogą zostać dodane dodatkowe informacje.

Tyle z mojej strony - dziękuję Oczko

Czytaj dalej..

Oczko [PRZEWODNIK] Nowa działka.
Napisane przez: xRivist - 02-09-2017, 18:28 PM - Brak odpowiedzi

Witajcie w nowym poradniku na serwer Creative! Miłego czytania Uśmiech

1. NOWY NA CREATIVE.
Jesteś nowy na serwerze creative? Nie wiesz jak zacząć grę? Odpowiem Ci. Na samym początku jesteś na spawnie, który swoją drogą jest ciekawy, ale to nie poradnik o tym jak robić ładne/ciekawe rzeczy na tym trybie. Przywitaj się na czacie i pierwsze co to nigdy nie pisz "Kogo mogę być sąsiadem" tysiąc razy, tylko, aby zrobić działkę napisz /p auto, jeśli nie wiesz gdzie się osiedlić - to wybierze Ci samo działkę i będziesz mógł się przetransportować się tam komendą /p home.

2. WIESZ GDZIE CHCESZ DZIAŁKĘ? ŚWIETNIE!
Wiesz gdzie chcesz mieć działkę a nie wiesz jak tam ją ustawić? Jeśli nie ustawiłeś jeszcze działki idź tam gdzie jest wolne pole działkowe < otoczone blokami złota > i wpisz /p claim. Po tej komendzie, jeśli pole nie było zajęte możesz tam już budować. Ja polecam ustawiać działki gdzieś daleko innych ludzi, aby później móc przy wykupieniu drugiej połączyć obydwie ze sobą.

3. CZYSZCZENIE DZIAŁKI
Przy tej opcji musisz się bardzo zastanowić czy na pewno tego chcesz. Jest to nieodwracalne i jeśli nie jesteś pewnie czy chcesz wyczyścić CAŁĄ swoją działkę to jej nie czyść. Spróbuj za pomocą WE ( dostępnego do zakupu w sklepie ) lub poproś kogoś kto ma WE i się zna o usunięcie tego, co Ci nie jest potrzebne.

4. KUPOWANIE DZIAŁKI
Aby kupić następną działkę należy uzbierać 50 k, czyli 50 000 MineCoinsów. Kupujemy działkę za pomocą komendy /bp buy, ale o tym więcej tutaj: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=885    

5. ŚWIAT CREATIVE2
Od niedawna istnieje świat otwarty creative, który według mnie był na prawdę dobrym pomysłem. Na nim możemy budować gdzie chcemy i można tam też eksplorować świat. Działka tam kosztuje 30 k, czyli 30 000 MineCoins i zabezpiecza nam teren na 45 x 45 kratek. Ja osobiście buduję bez działek i mam tylko jedną, bo zależy mi na jednej budowli Oczko. NIGDY nie rozwalaj terenu przy spawnie, bo niszczy to klimat i przy okazji źle to wygląda. Osiedlajcie się tak jak na survivalu, daleko od ludzi (jeśli nie macie działki.)
Poradnik może ulegać zmianie / mogą zostać dodane dodatkowe informacje.

Tyle z mojej strony - dziękuję Oczko

Czytaj dalej..

CZYSZCZENIE DZIAŁEK - #6 - LISTA
Napisane przez: Ladykotka - 02-09-2017, 15:38 PM - Odpowiedzi (7)

Otwieram kolejną listę do usuwania działek graczy nieaktywnych, działki będą usuwane w następny weekend tj. 9-10.09 

pozdrawiam

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 35 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 33 Gość(i)
Google, Bing
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 2 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Admin II] Lelouch, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] Yuko2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Natalia25881
[Wódz] MiroTcz1
[Gracz] rank1npc1
[Gracz] benchyzzz1
[Gracz] rank1npc10