Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Event 48 - Parkour
Napisane przez: Slou - 01-03-2018, 17:04 PM - Brak odpowiedzi

W ubiegłym tygodniu zwycięzcami okazali się ci, którzy najszybciej zeskoczyli na dno tunelu. Jutro również czeka was skoczne wyzwanie, lecz tym razem upadek zmniejszy szansę na wygraną. Pewnie część już się domyśla, jeśli nie, to wam podpowiem. W dniu jutrzejszym zmierzycie się z PARKOUREM!

Najważniejsze zasady:
1. Na evencie nie ma PvP, NIE MOŻNA zginąć.
2. Na event przychodzimy w PUSTYM ekwipunku.
3. ZAKAZ UŻYWANIA mikstur, pereł, owoców refrenusu, elytr i zwierzaków.
4. Na evencie BĘDĄ checkpointy.
5. Mapa rozwidla się tuż przed końcem - idąc krótszą drogą wybieramy podstawowy zestaw nagród
  Idąc dłuższą drogą (parkour + labirynt) wybieramy poszerzony zestaw nagród. Mamy więc 2 mety.
6. Nagrodzone zostają 3 pierwsze osoby na obu metach. Jeden gracz może zostać nagrodzony tylko za przejście jednej z tras.

Najciekawsza część, czyli nagrody:
* Za przejście drogi nr 1 - krótszej *
1. miejsce: 10 000 MineCoins, 30x Diament, 1x książka z wybranym enchantem
2. miejsce: 6 000 MineCoins, 20x Diament
3. miejsce: 3 000 MineCoins, 10x Diament

* Za przejście drogi nr 2 - dłuższej *
1. miejsce: 15 000 MineCoins, 30x Diament, 30x Szmaragd, 30x Lazuryt, 3x książka z wybranym enchantem
2. miejsce: 12 000 MineCoins, 20x Diament, 20x Szmaragd, 20x Lazuryt, 2x książka z wybranym enchantem
3. miejsce: 7 000 MineCoins, 10x Diament, 10x Szmaragd, 10x Lazuryt, 1x książka z wybranym enchantem

WAŻNA INFORMACJA DLA ZWYCIĘZCÓW
Pamiętajcie, aby po skończonym evencie poczekać do rozdania nagród. Jeżeli wyjdziecie z gry przed rozdaniem, macie 24h na zgłoszenie się do Admina po odbiór nagród.

START: piątek, 20:00  /warp event
[Obrazek: 28617177_2034204333519171_40526527769316...e=5B022E3D]

Czytaj dalej..

Dodatki do prywatnych wiadomości
Napisane przez: MiroTcz - 28-02-2018, 15:38 PM - Brak odpowiedzi

1. Dodano możliwość zmiany dźwięku powiadamiającego o nowej wiadomości prywatnej

Komenda /pmsound sel

[Obrazek: 4.png]

Klikając LPM wybieramy dany dźwięk, klikając PPM można odsłuchać dźwięku przed jego wyborem.
Obecnie dostępnych jest 10 dźwięków (ss z symulacji obsługi więcej niż 54 dźwięków)

2. Dodano możliwość prostego i wygodnego wysyłania wiadomości do graczy offline

[Obrazek: 1.png]

Wysyłając do gracza dowolną wiadomość plugin sprawdza czy jest on online - jeśli nie, wiadomość trafia do przechowalni (domyślnie baza SQLite). Odbiorca po wejściu na serwer otrzyma powiadomienie o nowych wiadomościach i będzie mógł je przeczytać wpisując /pmread [numer wiadomości].
Usuwanie wszystkich wiadomości: /pmclear.
Powiadomienie o nowej wiadomości jest wysyłane z 3-sekundowym opóźnieniem dzięki czemu informacja nie umknie nam gdzieś na samej górze nad tekstem wysyłanym przy każdym wejściu na serwer.

Zmiany obowiązują na wszystkich serwerach (z wyjątkiem Lobby i Testowego).

Mam nadzieję że spodoba Wam się aktualizacja mojego pluginu - pracowałem nad tym przez ostatnie 3 dni. To oczywiście niejedyne nowości od strony technicznej, wymieniłem tylko te istotne dla graczy Uśmiech

Czytaj dalej..

Wywiad z xVenomBronyPLx
Napisane przez: Ladykotka - 27-02-2018, 15:29 PM - Odpowiedzi (3)

Dzień dobry Kochani, nastał wtorek więc mam dla Was kolejny wywiad, udzielił go nam gracz którego spotkacie na serwerze Creative, sympatyczny śmieszek xVenomBronyPLx, zapraszam do czytania Oczko

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

xVenomBronyPLx: Witam , jestem Venom  i nie mam pojęcia jak się tu znalazłem <w> 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

xVenomBronyPLx: Odpoczywam, a gdy zdobędę dość mocniejszy sprzęt to będę mógł grać w inne , dość wymagające graficznie gry ... i będę mógł nareszcie pobawić się Shaderami w MC.

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

xVenomBronyPLx: Jazda na rowerze FTW <w> 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

xVenomBronyPLx: Tego jest za dużo żeby to opisać Płacz ze śmiechuDD
Ale taki największy strach to przed wysokością ;3

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

xVenomBronyPLx: To był dosłownie wieczór gdy wersja Alpha MC przeskakiwała na pierwszą Betę MC  .3. 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

xVenomBronyPLx: Po prostu szukałem dość ciekawego serwera z działkami a działki 100x100 i możliwość łączenia dodatkowych działek mnie zachęciła -w- . Zniechęca mnie tylko to że obok mnie jest kilku graczy którzy mają puste działki , a przydałaby mi się ich działki :T 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

xVenomBronyPLx: Tryb Kreatywny + możliwość założenia pet'a na głowę , co wygląda bekowo Płacz ze śmiechu 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

xVenomBronyPLx: Wszystko oprócz Survival'u, to po prostu nie w moim stylu, nie lubię walczyć przeciwko graczom w MC ;3; 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

xVenomBronyPLx: Kitram się na swojej działce także hyyyy, tam można mnie znaleźć <w> 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

xVenomBronyPLx: Cóż , nie odpowiem na to pytanie ponieważ miałem chyba 1-2 roczną przerwę od MC , ostatnio dostałem zawału jak zobaczyłem jak mały zombie ujeżdża kurczaka, dawniej tego nie było Płacz ze śmiechu 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

xVenomBronyPLx: Może nie podpadł a pomogła Ladykotka, zaprosiła mnie do tego wywiadu oraz połączyła mi działki na Creative, a myślałem że muszę płacić hajs specjalnie na SVIP abym sobie połączył teren, dziękuję raz jeszcze >w> 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

xVenomBronyPLx: Z moją najlepszą przyjaciółką Klawiee <w> 

13) Jak powstał twój nick?

xVenomBronyPLx: Z nicku to raczej Venom to nick a wzięło się to z jakiegoś serialu z TV gdzie 4 drużyny zostawały same na wyspie i konkurowały między sobą o przetrwanie , drużyna Venom miała najlepszą bazę (na drzewie , wszędzie liście , natura itp), wygrywali najczęściej. Mieli kolor zielony a to mój ulubiony kolor więc wziąłem to sobie za nick . . . szkoda że 99,9% ludzi bierze to za Venom'a ze spider-man'a ale co tam Płacz ze śmiechu 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

xVenomBronyPLx: Jak na razie o niczym nie myślę takim ło ho ho ale to się okaże.  

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

xVenomBronyPLx: Eeeee zbudowałem pixelowego puca dla mnie i koleżanki, chomika oraz dom modern ,,porzyczony'' od gościa z yt co takie domy buduje, liczy się Płacz ze śmiechuDD? 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

xVenomBronyPLx: Robiłem w gacie jak nadchodziła noc bo się bałem tych zielonych p... panów na nóżkach oraz szkieletów i pająków . . . taa zombie mnie nie przerażały :T 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

xVenomBronyPLx: Na innych serwerach MC bywało że kupowałem coś lub byłem kimś, a za kilka dni serwer szlak trafiał także ;3; 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

xVenomBronyPLx: Admina Ladykotka oraz moją najlepszą przyjaciółkę Klawiee <w> 

19) Może teraz parę słów od siebie?

xVenomBronyPLx: Jak na dzień dzisiejszy, tak patrzę za okno, to panią zimę nieźle coś zatrzymało, ta zima zakończy się w kwietniu ja wam mówię Płacz ze śmiechu . . . sry nie umiem być poważny, nie potrafię Płacz ze śmiechu .

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

xVenomBronyPLx: Ależ proszę bardzo, powodzenia w . . . czymkolwiek tam robicie teraz ważnego, odmeldowuję się i narka xP

Czytaj dalej..

ODWOŁANIE OD BANA
Napisane przez: ROBS 576 - 27-02-2018, 13:59 PM - Odpowiedzi (4)

1.Nick w grze:ROBS
2.Data ukarania:27.02.2018
3.Nick osoby karajacej:Marika07
4.Powód bana:X-ray
5.Dostałem bana za używanie x-raya ale chciałem się pobawić i przetestować jak to działa. Proszę o unbana, ponieważ nie chcę strarcić tego co zbudowałem i obiecuję, że nigdy na waszym serwerze nie będę cheatował. Lichie(moja siostra) jest niewinna, ponieważ chciałem żeby mi tylko pomogła kopać, obiecałem jej potem, że x-raya usunę. Ona nie miała chetaów proszę o unban dla nas obu.

Czytaj dalej..

Odwołanie od bana
Napisane przez: Lichie - 27-02-2018, 13:17 PM - Odpowiedzi (3)

1. Nick w grze: Lichie
2. Data ukarania: 27.02.2018
3. Nick osoby karającej: Marika07
4. Powód bana: X-ray
5. Dlaczego uważam, że powinnam dostać unbana: Z X-raya nie korzystałam ja, lecz mój brat (ROBS), z którym gram na jednym IP. Przyznam, że wiedziałam, że mój brat "bawi się" czymś takim, ale było to jednorazowe i obiecał, że jeszcze dzisiaj usunie X-raya. Uważam, że w pewnym stopniu jestem niewinna aczkolwiek jestem świadoma, że powinnam była to zgłosić i wiem, że taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Bardzo podoba mi się gra na tym serwerze i nie chciałabym stracić tego co już udało mi się tutaj osiągnąć.

Mam nadzieję, że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.

Czytaj dalej..

Event 47 - Dropper [WYNIKI]
Napisane przez: Slou - 26-02-2018, 14:57 PM - Brak odpowiedzi

Zapewne większości z was "upaść na dno" kojarzy się z czymś złym i nieszczęśliwym. 
Jednakże w przypadku naszego piątkowego eventu, interpretacja tego określenia była odwrócona o 180°, bowiem kto  jako pierwszy spadł na sam dół został zwycięzcą. 
A mowa tutaj rzecz jasna o Dropperze. Myślę, że zabawa podczas tego wydarzenia była przednia, poznajmy więc naszych "upadłych" wygranych.

Proszę o gorące oklaski dla:

I Runda:
1. Grzesiule
2. StrongDuck
3. Jimouri

II Runda:
1. StrongDuck
2. ZelkowaDama
3. _HadesGaming_

Serdecznie gratulujemy i dziękujemy za udział oraz wspólną zabawę, zarówno na evencie, jak i poźniej - podczas polowania na złowieszczego Smoka w Kresie. 

Mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie widzimy się za tydzień, o 20:00! Uśmiech
[Obrazek: 28424164_2032541587018779_40013062493745...e=5B102E72]

[Obrazek: 28514604_2032542257018712_12489972588787...e=5B106E4B]

Czytaj dalej..

USUNIĘTE DZIAŁKI - #28
Napisane przez: Ladykotka - 25-02-2018, 14:11 PM - Brak odpowiedzi

+---------------------------------------+
+                                       +
+ FieldCleaner v1.0 by MiroTcz          +
+                                       +
+---------------------------------------+

Czyszczenie odbylo sie 25-02-2018

FrameRateGate - usunieto 1 dzialek
Paxel - usunieto 1 dzialek
siwYYY - usunieto 1 dzialek
paulinapl - usunieto 3 dzialek
OverTozzed - usunieto 1 dzialek
SebixGamer - usunieto 1 dzialek
Quake_TV - usunieto 3 dzialek
Squeeze - usunieto 9 dzialek
AdamGolara - usunieto 3 dzialek
MaxZtv - usunieto 46 dzialek
Tachimetr - usunieto 6 dzialek
kotkowski - usunieto 1 dzialek
michalsas - usunieto 2 dzialek
artio561 - usunieto 8 dzialek
WwMISIEKwW - usunieto 2 dzialek
GalaxyQ - usunieto 2 dzialek
Kiramu - usunieto 1 dzialek
MgGamingPL - usunieto 7 dzialek
Matiz - usunieto 1 dzialek
Virez - usunieto 8 dzialek
Gastonik - usunieto 1 dzialek
Jajkownica1784st - usunieto 1 dzialek
kamyczek15 - usunieto 3 dzialek
Vader_Viktor2007 - usunieto 1 dzialek
RikooS - usunieto 1 dzialek
Iwan36 - usunieto 1 dzialek
skkf2 - usunieto 2 dzialek
salocin7 - usunieto 7 dzialek
Magulus - usunieto 4 dzialek
EloiseMoonlight - usunieto 1 dzialek
DANIO656 - usunieto 1 dzialek
kubson311 - usunieto 1 dzialek
kogy129 - usunieto 3 dzialek
Smerfeq - usunieto 2 dzialek
Pabloesco - usunieto 1 dzialek
Solski - usunieto 5 dzialek
Matys - usunieto 2 dzialek
szymongro - usunieto 11 dzialek
adribs11 - usunieto 1 dzialek
lion - usunieto 2 dzialek
matatata - usunieto 1 dzialek
ProMaxter236 - usunieto 1 dzialek
Krvl_Kuba - usunieto 5 dzialek
KAJKOSZ123 - usunieto 1 dzialek
Stvronskyy - usunieto 4 dzialek
matkox - usunieto 1 dzialek
MrKoksik_PL - usunieto 3 dzialek
Yesterek - usunieto 1 dzialek
Filip17 - usunieto 1 dzialek
michalek891256 - usunieto 4 dzialek
julka0206 - usunieto 1 dzialek
__MONKEY__ - usunieto 1 dzialek
AL81N053K - usunieto 1 dzialek
pulpet123 - usunieto 1 dzialek
owerlord - usunieto 2 dzialek
pixi - usunieto 1 dzialek
Matejkow - usunieto 1 dzialek
Robotek5088 - usunieto 1 dzialek
HerrNanni - usunieto 1 dzialek
Jaszpol - usunieto 2 dzialek
mocny2000 - usunieto 1 dzialek
Argos - usunieto 1 dzialek
Bulaok - usunieto 1 dzialek
PN_foX - usunieto 2 dzialek
zbylu_zb - usunieto 1 dzialek
lunata - usunieto 2 dzialek
uczek12 - usunieto 1 dzialek
janek222 - usunieto 1 dzialek
Natalaccc - usunieto 3 dzialek
_sebaST1an_ - usunieto 1 dzialek
kiki9 - usunieto 5 dzialek
qest - usunieto 2 dzialek
gombka - usunieto 2 dzialek
TheGoSciK - usunieto 1 dzialek
SeprU - usunieto 1 dzialek
Jasiu878 - usunieto 1 dzialek
Mr_klambaPL - usunieto 1 dzialek
xXArbuziikXx - usunieto 4 dzialek
Kuba06 - usunieto 34 dzialek
ShiZer0123 - usunieto 5 dzialek
WaduHek - usunieto 2 dzialek
Gotou - usunieto 1 dzialek
gildiaBieda - usunieto 1 dzialek
Kubus4 - usunieto 1 dzialek
Thranduil - usunieto 3 dzialek
_Silver_Storm_ - usunieto 1 dzialek
Block_LOOF - usunieto 2 dzialek
Marcinmk - usunieto 1 dzialek
stvronskvv - usunieto 1 dzialek
czuxx - usunieto 1 dzialek
PL989 - usunieto 1 dzialek
xDonekk123 - usunieto 1 dzialek
KrystianXDD - usunieto 2 dzialek
jurasek607 - usunieto 1 dzialek
KnightVoice - usunieto 7 dzialek
XxXMajeczqaXxX - usunieto 1 dzialek
rewix_gaming - usunieto 1 dzialek
Zosia77 - usunieto 1 dzialek
MarcelPL05 - usunieto 22 dzialek
Smoku - usunieto 6 dzialek
czesiek984 - usunieto 1 dzialek
Kaya - usunieto 2 dzialek
Livciak - usunieto 15 dzialek

Wynik: Usunieto 337 dzialek.

Czytaj dalej..

[Prozycja] Limity w PvP
Napisane przez: Grzesiule - 24-02-2018, 22:49 PM - Odpowiedzi (22)

1. Typ wątku: Propozycja
2. Serwer: Survival
3 Opis:

Jak wiadomo ktoś kto ma skilla i eq chcę walczyć z równym sobię.

Jednak tacy graczę na tym serwerze mają eq że można bić się kilka jak nie kilkanaście godzin, oczywiście graczę kończą pvp "uciekając" z pola bitwy, poprostu już nie mają siły skupiać się na przeciwniku i się im nudzi ta walka.
Jakby tak walczyć odrazu od przerwy ma się około 6h walki a przerwa techniczna może zabić lub nie osoby w trybie pvp.

Każdy taki "Pros" ma kilka stacków złotych jabłek, eq najlepsze (platynowe) potki itp.
Jedynym rozwiązaniem jest zniszczenie pancerza przeciwnika, lecz i na to już graczę wymyślają sposoby, do enderchesta wsadzić sety i podczas walki postawić tą skrzynie i wyjąć.

Walczyłem z pewnym graczem i zjadło się w ciągu 30minut około 5 złotych jabłek.
W walce dawaliśmy z siebie wszystko (ja tak sądze).

Wymyśliłem limity dla takich wojowników.

To się pewnie najbardziej nie sprawdzi.
Graczę mogliby nosić w eq tylko 15 złotych jabłek i 2 koxy (liczby przykładowe)
Wtedy walka napewno by miała sens i każdy by patrzył kiedy przeciwnik by zjadał jabłka.
Tutaj by się liczył skill omijania ciosów lub zabierania więcej hp przeciwnikowi.

Drugą propozycją lub zamiennikiem tej pierwszej byłby czas zjadanych jabłek.

Podczas walki jeśli gracz zje 
1 złote jabłko odpala się czas 2minuty, wtedy gracz mógłby po tych 2 minutach zjeść kolejnego refilla (liczby przykładowe, powinny być większe)
Wtedy by się liczyło skill w pvp a nie eq.

Trzecią propozycją która może się spełnić jest arena.

Arena polegałaby na tym że się wybiera ilość graczy np. 1vs1.
Jak się wejdzie na tą arenę to się już nie wyjdzie, gracz musiałby zabić przeciwnika żeby wygrać tą arenę.
Jednak gdy się wyjdzie z serwera/wywali cię umierasz automatycznie 
Honorowy przeciwnik powinien oddać itemy (po wywaleniu cię z serwera przez lagi).
Na tej arenię przychodziłoby się w swoim eq. Gdy graczę jednak zdecydują że nie chcą już walczyć służyłaby komenda /koniec walki (przykład) i obie strony muszą to wpisać by wyjść z areny.
Na arenie działaby tylko komenda którą napisałem wyżej reszta by nie działała (najwyżej /msg i /r). Działały enderperły refrenuse.
Oczywiście na tej arenie graczęby nie mogli się bać że przeciwnik uucieknie. Bez enderchestów.
Zbudować arenę mogę nawet ja, ma być z 4 razy większa od areny na /warp arena.
Tylko muszę znać miejsce.
Ta arena musiałaby iść w parze z 1 lub 2 propozycją

Na /warp arena jest bardzo mało miejsca, nie działają perły i można zwiać. 

Oczywiścię chcę usłyszeć każdego wypowiedź  wojownika i mam nadzieję że nie usłyszę 2 czy 3 zdań że nie i tyle, podawać zalety i wady.

Nie robię ankiety niech ci co chcą się wypowiedzieć to odpowiedzią.
Gdybym coś ominął to z góry przepraszam.

Czytaj dalej..

ODWIEDZINY [3]- FireAlert i MrBarto
Napisane przez: _Tamai_ - 24-02-2018, 14:12 PM - Odpowiedzi (7)

Witajcie!

Jak już się pewnie domyślacie, dzisiaj, w sobotę, organizujemy już trzecie wydanie "ODWIEDZIN". Na survivalu odwiedzony został FireAlert ze swoją piękną willą, a na creativie - MrBarto, ze swoją piękną zimową działką. Duży Uśmiech Zapraszam do czytania!

SURVIVAL
Na survivalu odwiedzony został FireAlert. Ma on naprawdę piękną willę, a przynajmniej mi się ona podoba. Jest ona nowoczesna.
 [Obrazek: 9eced839377f0.png]

No dobra... Teraz przejdźmy do środka domku, jaki jest równie wspaniały i ma dosyć dużo przeróżnych pomieszczeń. Więc zacznijmy od jadalni. Duży Uśmiech
 [Obrazek: 39fd85560f224.png]

Tutaj FireAlert ma dość ciekawe urozmaicenie do domku - a mianowicie wodę, mostek i drzewko ciemnego dębu.
 [Obrazek: c2a70c4ec8aaf.png]

Tutaj ma salon; kanapę do wylegiwania się i telewizor. ^^
 [Obrazek: 8e9334e7be69b.png]

Tutaj jest ogród, który jest chyba jedną z moich ulubionych części. Duży Uśmiech 
 [Obrazek: 84a5aa5bcc588.png]

Tutaj jest  miejsce do enchantowania. Jest tutaj też kolejna kanapa. Duży Uśmiech
 [Obrazek: 18eef5e10d572.png]

A tutaj prezentuje nam się magazyn i przepalarka... Oraz miliony główek graczy.
 [Obrazek: 53f44dd4ace55.png]

Tutaj jest expiarka creeperów. ^^
 [Obrazek: f3510915f4ca3.png]
Tutaj jest farma dyń i pszenicy na chleb, gdyby ktoś był wegetarianinem. Duży Uśmiech
 [Obrazek: 50ba107519ea2.png]
Tutaj jest kolejne pomieszczenie z kanapą Duży Uśmiech 
 [Obrazek: 060ab5b317fcd.png]

A tutaj jest pomieszczenie, w którym jest dziesiątki innych pomieszczeń, więc aby nie zlewać Was screenshotami, nie daję wszystkich pokoi. Płacz ze śmiechu
 [Obrazek: e490d99ad5011.png]

A tutaj też śliczne pomieszczenie, jedno z moich ulubionych, a mianowicie sypialnia z balkonem. ^^
 [Obrazek: 95916c4802795.png]

I na koniec jak to zawsze jest w zwyczaju, pamiątkowy screen z odwiedzonym. ^^
[Obrazek: 5603633952fd9.png] 

CREATIVE
Na creativie został odwiedzony MrBarto, który tworzy zimową, wspaniałą działkę. Ma choinkę, piernikowe domki, te normalne, różne tajemne jaskinie... I tak dalej. Duży Uśmiech Więc zacznijmy może od pięknie prezentującej się choinki.
 [Obrazek: 16b6084c7c390.png]

Tutaj jest równie coś dobrego, jak choinka. Ogrooomny bałwan - ktoś kiedyś z Was stworzył takiego? 
 [Obrazek: 15eb23d18bce4.png]

Zdążyliście już dojrzeć pewnie obok bałwana ogromne sanie. Tak... Teraz będziecie mogli je zobaczyć lepiej:
 [Obrazek: 1582bc2c65927.png]

[Obrazek: 05bcc7559fda8.png]

Wspominałam coś o piernikowym domku, tak? Oto on:
 [Obrazek: 6f4c9b59e473e.png]

[Obrazek: cb6a1e94f31d3.png]

[Obrazek: f13f34fe1db83.png]

Tu naszym oczom ukazuje się piękny wodospad i rzeka.
 [Obrazek: 28af7c66e8194.png]

Tutaj jest jaskinia.
 [Obrazek: c143ce5cef1d3.png]

A gdy się zagłębimy dalej...
 [Obrazek: 35ffbfdf9c6e6.png]

Screen z twórcą:
 [Obrazek: 4bcde77d3647e.png]

FireAlert oraz MrBarto mieli zaszczyt bycia odwiedzonym. Odwalili naprawdę kawał dobrej roboty. Wystarczy tylko powiedzieć im: Gratulacje! Oczywiście zostali nagrodzeni. Ich budowle są naprawdę warte podziwu i napewno spędzili nad nimi bardzo dużo czasu. Zapraszam do nich, do obejrzenia ich na własne oczy! Co sądzicie o ich budowlach? A ja oczywiście najserdeczniej zapraszam Was do budowania! Możliwe, że w kolejnym wydaniu "ODWIEDZIN", będziesz właśnie Ty!

Czytaj dalej..

[Propozycja] Przywołanie smoka
Napisane przez: Grzesiule - 24-02-2018, 09:36 AM - Odpowiedzi (7)

1. Typ wątku: Propozycja
2. Serwer: Survival
3. Opis:

Jak wiadomo co piątek jest event w endzie, smoki withery itd.
Lecz zabicie jakiegokolwiek bossa jest praktycznie niemożliwe.
Dużo osób ma wykupiony pakiet zwierzaków.
Sam kiedyś łapałem te bossy ale po pewbym czasie to zrobiło się bezsensowne, gracze poprostu chcą zarabiać na tym.
Jednak osiągnięcie gdzie trzeba zabić smoka czy withera jest praktycznie niemożliwe.
Propozycja jest taka żeby można było przywołać smoka kryształami endu tak jak w zwykłym survivalu.
Zauważyłem że jak smok ma poniżej 30/200 hp to wystarczy walnąć smyczą i się łapię...

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 50 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 48 Gość(i)
Bing, Google
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 1 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Gracz] Ewka52

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Admin II] Lelouch1
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5
[Wódz] MiroTcz4
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] _MinkaMufinka_2
[Admin II] Lelouch2