Odwołanie od bana |
1. Nick w grze: Lichie
2. Data ukarania: 27.02.2018 3. Nick osoby karającej: Marika07 4. Powód bana: X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinnam dostać unbana: Z X-raya nie korzystałam ja, lecz mój brat (ROBS), z którym gram na jednym IP. Przyznam, że wiedziałam, że mój brat "bawi się" czymś takim, ale było to jednorazowe i obiecał, że jeszcze dzisiaj usunie X-raya. Uważam, że w pewnym stopniu jestem niewinna aczkolwiek jestem świadoma, że powinnam była to zgłosić i wiem, że taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Bardzo podoba mi się gra na tym serwerze i nie chciałabym stracić tego co już udało mi się tutaj osiągnąć. Mam nadzieję, że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Zgłosiłaś wspólne ID, więc zrobiłaś dobrze. Nie powinnaś zostać ukarana przez to, że twój brat robił złe rzeczy, ale ja w tej kwestii się nie udzielam, bo nie jestem w Administracji. Powodzenia
(28-02-2018, 19:14 PM)Natan2018 napisał(a): Zgłosiłaś wspólne ID, więc zrobiłaś dobrze. Nie powinnaś zostać ukarana przez to, że twój brat robił złe rzeczy, ale ja w tej kwestii się nie udzielam, bo nie jestem w Administracji. PowodzeniaNapisałeś coś co przeczy twojej wypowiedzi, wiadomo w 100% że administracja decyduję czy dostanie Unbana. Napisałeś że się nie udzielasz w teh kwestii a zdanie wyżej piszesz "Zgłosiłaś wspólne ID, więc zrobiłaś dobrze. Nie powinnaś zostać ukarana ..." Jeśli chodzi ogólnie o cb, wbijasz na forum przeczytasz jakiś nowy wątek to albo przepisujesz coś co napisała osoba z administracji lub piszesz coś co je oczywiste. Poprostu nabijasz sobie bezsensownymi postami, jak chcesz stać się w top10 ogólnych odpowiedzi to jest dział "Zabawy/gry" coś takiego. Jeśli chodzi o unbana Lichie to powinna dostać go, ponieważ się przyznała i "zwaliła" winę na brata (napisałem to żeby nikt mi nie napisał że nie udzielam odpowiedzi do U
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |