Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Żarówka Wymyślanie Historii o...
Napisane przez: Naten_13 - 21-04-2018, 17:37 PM - Odpowiedzi (5)

Zasady są proste. Wymyślamy historię na narzucony temat, ale aby historia nie ciągnęła się w wieczność można zakończyć ją w każdym momencie, ale trzeba to zrobić w jakiś sensowny sposób. (np. "Gdy Janusz wykonał swoje zadanie w końcu był szczęśliwy i wszystko było dobrze.", albo "Co było dalej? Dowiesz się później", ale wtedy trzeba w jakiejś innej historii dokończyć.) To jest jedna z niewielu gier, w których możecie wy zaczynać Oczko

Inspiracjia: IceCraftPL

Czytaj dalej..

Siemka
Napisane przez: Malikq - 20-04-2018, 18:25 PM - Odpowiedzi (3)

1. Nick w grze:Maliko2990
2. Data ukarania:Nie pamietam :_:
3. Nick osoby karającej:Tez nie pamietam
4. Powód bana:Wyzywanie,i Obniżanie innych 
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:Chcialbym jeszcze spedzic troche czasu tutaj ,Wiem co robilem wczesniej zdaje sobie z tego sprawe,Moglbym dostac jeszcze ubana?Przepraszam Administracje za Tamte Utrudnienia Pozdrawiam Maliko Oczko,Jeszcze Dodam Zmądrzałem.

Czytaj dalej..

Odwołanie od bana
Napisane przez: OlympicDeath - 19-04-2018, 16:15 PM - Odpowiedzi (5)

1.Nick w grze: OlympicDeath
2.Data ukarania: 2 kwietnia
3.Nick osoby karającej: Slou
4.Powód bana: ''Niszczenie dzia?ek innych graczy''
5. Po pierwsze i najważniejsze nawet nie wiem za co jest ten ban. Jak dla mnie jest to śmieszne. Ale jak widać chyba jest jakaś granica że można niszczyć teren który jest oddalony od działki gracza o 100 kratek, mylę się? Bo z tego co mi się wydaję żaden blok na działce gracza nie został ruszony tylko została zniszczona okolica działki Uśmiech

Pozdrawiam Oly

Czytaj dalej..

Zajebista administracja
Napisane przez: Grzesiule - 19-04-2018, 12:27 PM - Odpowiedzi (32)

Brawo, wygraliście administracja jest przezajebista. Itemy które miały milion osób umiecie namierzyć na sv a takich spraw nie?? Niestety kończę grę na tym serwerze.
Bardzo się cieszę że przedstawiłem skargę wczoraj o 22 a wy zdążyliście dopiero dzisiaj, no tak administracja ma dużo na głowie i nie patrzy na takie pierdoły.
Żal mi was, 2tygodnie??? I wy to nazywacie karą??? Jak zwykle Miro napisał pierwszy a animekowa ułożyła swoją wypowiedź tak żeby pasowała do wypowiedzi Mira. Może co mialem dać się zabić? I to że dodajecie na WŁASNĄ odpowiedzialność osoby do gildii to już jest łamanię regulaminu??? 
Tyle razy co słyszałem od administracji że tepanie/dodawanie do działek jest na WŁASNĄ odpowiedzialność, przecież AT jest święte i broni go nawet główny administrator.

Czytaj dalej..

[Skarga]Animekowa
Napisane przez: Grzesiule - 18-04-2018, 19:57 PM - Odpowiedzi (2)

1. Grzesiule
2. Animekowa
3. Niestety nie chcę robić tej skargi, lecz gdy zobaczyłem kilka ss...
Grałem sobie, zaatakowałem Milkę na terenie AT, biliśmy się kilkanaście minut.
Lecz co w tym niezwykłego?? A to że Animekowa patrzyła prawie od początku walki na nas.
Nagle mój miecz zamienił się w jajko świni i się skapnąłem po chwili.
Pisząc na czacie nie mogę nic napisać bo oczywiście ktoś musiał mi ustawić że piszę na gildyjnym (nie muszę wpisywać na początku /.) Nagle patrzę i ktoś rzuca we mnie potami natychmiastowe obrażenia (zapewne na poziomie 2) na gm1 przecież wyrzucenie z 30 takich pot w kilka sekund nie jest możliwe, oczywiście nie mam komputera najlepszego i jak rzuciła dużooo takich buteleczek to mi prawie wywaliło mc (1-2fpsy)
Dalej nic nie mogąc pisać na czacie latałem perłami tam i spowrotem, bo przecież gildia AT jest chroniona ze wszystkich stron.
4. 18.04.2018
5. 

https://zapodaj.net/60f2102443467.png.html

https://zapodaj.net/afa9a64a3fdbc.png.html

https://zapodaj.net/a1f1daab6c8b4.png.html

https://zapodaj.net/7c2745e3b9a02.png.html

https://zapodaj.net/21f414fcd2dd4.png.html

https://zapodaj.net/11b783350e347.png.html

https://zapodaj.net/5fef01cf9b47e.png.html

https://zapodaj.net/e92183c4ec538.png.html

Czytaj dalej..

Wywiad z Natalia2588
Napisane przez: Ladykotka - 17-04-2018, 19:05 PM - Odpowiedzi (3)

Witajcie, dzisiaj wtorek więc wieczorową porą wrzucam dla Was wywiad do poczytania, udzieliła go Natalia2588, zapraszam do czytania.

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Natalia2588: Mam 10 lat i bardzo lubię bawić się z przyjaciółmi. 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Natalia2588: W wolnych chwilach rozmnażam zwierzaki i wystawiam itemki na /ak.

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Natalia2588: Ja ciągle interesuję się przyrodą a zwłaszcza dużymi kotami co żyją na wolności. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Natalia2588: Ja boje się strasznych gier i duchów. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Natalia2588: Ja zaczęłam grać w Minecrafta bo poznałam przyjaciół i mi ją polecili i od youtuberów. Ja zaczęłam grac w Minecrafta tak około 2 -3 lata temu. 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Natalia2588: Moja przygoda na tym serwerze zaczęła się tak jak ja grałam na innym serwerze to dostałam bana  za reklamę youtubera i nagle moja siostra Julita też bana dostała i Julita znalazła ten serwer na YT i mi poleciła. 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Natalia2588: Mi najbardziej podoba się na Mineworld pisanie na kolorowo, pakiet pojazdy oraz różne rzeczy np Elficki łuk lub platynowy set . 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Natalia2588: Najbardziej podobają mi się /warp areny oraz eventy. 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Natalia2588: Zazwyczaj ja rozmnażam zwierzątka i jak mi się nudzi to ja z moją siostrą i z moim przyjacielem z podwórka bawimy się, dzwonimy do siebie i robimy taki survival. 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Natalia2588:  Nie lubię czasami Minecrafta bo mi wszystkie serwery na wieloosobowym trybie skasowało 2 dni temu nie wiem czemu i tylko ten mi został i ja bym jeszcze zmieniła że za realmsa nie trzeba było płacić. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Natalia2588: Najbardziej podpadły mi 2 osoby a to jest Slou oraz Nightmara. Nightmara ponieważ mi ciągle sprzedawała sztandary i inne rzeczy i raz mnie dodała do działki jak jeszcze nie była w admnistracji to ja jej wziełam 1 sztandar i ona się na mnie pogniewała i po jakimś czasie dostałam bana na 11 lat chyba a ona chciała żebym dostałą bana na zawsze. Slou mi podpadła jak mnie zabijała w endzie jak ja jajka szukałam na evencie i gdy już znalazłam jajko, ona podleciała na elytrze i mnie zabiła i ona jajko wygrała . 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Natalia2588: Najczęściej przebywam na serwerze z Pomidor38 i julita258. julita258 to moja siostra a Pomidor38 to mój najlepszy przyjaciel na świecie z podwórka i ich najbardziej lubię. 

13) Jak powstał twój nick?

Natalia2588: Mój nick powstał w sposób mojej siostry bo ja mam na imie Natalia w realu a julita258 to Julita i ona najpierw się nazwała julita258  i mi mówiła żebym ja się nazwala Natalia2588 bo 2 5 i 8 to są mojej siostry ulubione cyferki a Natalia258 było już zajęte więc nazwałam swój nick Natalia2588. 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Natalia2588: Najbardziej chciała bym zrealizować żeby mieć itemki Leloucha dostać się do MW i  być w admnistracji jako CzatMod. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Natalia2588: Ja bym chciała się pochwalić że zdobyłam itemki Patryka34441 oraz że zrobiłam taki jakby tunel pod ziemią pod moim domkiem i tam były takie pokoiki żebym nie musiała powiększać działki. 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Natalia2588: Ja po raz pierwszy gdy grałam w Minecrafta robiłam survival i wszystko robiłam z dirta nawet ogrodzenia dla zwierząt. 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Natalia2588: Tak spotkało mnie na Mineworld. Jak Jimouri mnie oszukał że nikt nie ma jego główki na serwie i że on mi da 3 główki jego za cały set platynowy łącznie z mieczem i łukiem, się zgodziłam i  wtedy mi powiedział że każdy ma jego główkę więc 300k poszło w błoto. Jeszcze taki ktoś wystawił jego głowę na /ak za 5k i nikt nie kupił . 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Natalia2588: Tak chciała bym pozdrowić  julita258, Pomidor38 oraz Marika07 bo najbardziej lubię Marika07 z Admnistracji. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Natalia2588: Bardzo się cieszę że powstał taki extra serwer i bardzo bym chciała żeby było coraz lepiej! 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Natalia2588: Bardzo się ciesze że mogę udzielić wywiadu.

Czytaj dalej..

Pytanie odnosnie jednego plugina
Napisane przez: drag612 - 17-04-2018, 14:00 PM - Odpowiedzi (4)

jak nazywa sie ten sam plugin na działki ktore są na serwie?

Czytaj dalej..

(Prosze o) UnBana
Napisane przez: Wofimek - 16-04-2018, 16:20 PM - Odpowiedzi (4)

Na początku powiem tyle jak pisałem to pierwszy raz to wielu żeczy nie podałem więc pisze nowy.
1. Nick w grze: _WofimeKKK_
2.(Nie Wiem)
3.Nie wiem nie pokazuje mi 
4.x-ray
5.Wiec zacznę od początku.
Gdy Wbiłem na ten serwer po raz pierwszy, bardzo mi się spodobał było wszystko ok,
Pewnego dnia mój kolega namówił mnę do pobranie x-ray mówił coś w tym stylu:
( Ej wiesz, pobierz sobie x-ray pomoże ci łatwo zdobyć diaxy i inne surowce.
Wiec ja już ucieszony że bendał miał dużo diaxów, pobrałem x-raya
Napoczątku nie zdawałem sobie sprawy z tych konsekfencji jakimi są ban za zawsze.
Gdy ten napis pojawił się na moim ekranie, zrobiło mi się smutno.
Że już nie mg grać na tym serwerze, Wiec bardzo przepraszam administarcje tego wspaniałego serwera
za to co zrobiłem już się poprawie skasuje tego x-raya i nie bende już go używał. Jeszcze raz przepraszam.
I mam nadzieje że dostane unbana, bo nie chce stacic takiego serwera.

Przepraszam za błędy ortograficzne.

Jeszcze powiem że mój brat też przeprasza ma nick:zapomina123pl

Mam nadzieje że przyjmienie moje przprosiny (Bo przecierz człowiek ma drugą szanse prawda???)

Zdaje sobie sprawę że to poważne wykroczenie możecie usunoć diaxy

Czytaj dalej..

Historia wiadomości
Napisane przez: MiroTcz - 16-04-2018, 09:52 AM - Brak odpowiedzi

Dodano funkcję zapisywania i wygodnego odczytywania wiadomości prywatnych. Gracz może przejrzeć wszystkie swoje konwersacje w automatycznie generowanym inwentarzu - można zobaczyć nadawcę, odbiorcę, dokładną datę otrzymania/wysłania wiadomości oraz jej treść. 
Wiadomości są zbierane i zapisywane do bazy od momentu wprowadzenia tej funkcji tj. od wczoraj wieczorem. 
Wiadomości są posortowane od najnowszych do najstarszych.
Każdy gracz może zobaczyć tylko konwersacje, w których brał udział.

Komendy:

1. Sprawdzenie wszystkich swoich wiadomości - /pmhistory
2. Sprawdzenie wszystkich swoich wiadomości z wybranym graczem - /pmhistory <nick>

Czytaj dalej..

Event 54 - Ślimak [WYNIKI]
Napisane przez: Slou - 15-04-2018, 11:30 AM - Brak odpowiedzi

Witam was w tę piękną niedzielę. Uśmiech 

Jak co weekend, przychodzę z ogłoszeniem wyników piątkowego eventu, tym razem nasi trzej zwycięzcy udowodnili, że ślimak jednak nie jest taki wolny. Oczko

Wyniki trasy dłuższej

Jako pierwszy na mecie zjawił się FireAlert. Tuż po nim na podium zagrzał miejsce ziomek16w2, na trzeciej pozycji uhonorował się MrBarto.

[i][b]Wyniki trasy krótszej[/b][/i]

[i][b][i]Jako pierwszy na mecie zjawił się fifa. Tuż po nim na podium zagrzała miejsce mimimimi, na trzeciej pozycji uhonorował się [color=rgba(255, 255, 255, 0.7)][font=Whitney,]michal3320[/color][/i][/b][/i]

Gratulujemy i zapraszamy ponownie do wspólnej zabawy. Uśmiech

[Obrazek: 30726756_2057249344548003_66296629592053...e=5B68DF75]
[Obrazek: 30724207_2057249541214650_10238891464578...e=5B6E9E0C]

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 101 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 98 Gość(i)
Bing, Google, Applebot
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 5 zarejestrowanych (w tym 1 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: anton, [Gracz] marilivepl, [Gracz] Natalia2588, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Skarga
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
24-01-2025, 20:32 PM
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM

Statystyki

2,829 Użytkowników,   2,708 Wątków,   19,846 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to anton

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] adamek984
[Gracz] Yuko4
[Gracz] Natalia25883
[Gracz] rank1npc3
[Wódz] MiroTcz1
[Gracz] Yuko6
[Gracz] Natalia25884
[Gracz] rank1npc4