Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

(Prosze o) UnBana

Na początku powiem tyle jak pisałem to pierwszy raz to wielu żeczy nie podałem więc pisze nowy.
1. Nick w grze: _WofimeKKK_
2.(Nie Wiem)
3.Nie wiem nie pokazuje mi 
4.x-ray
5.Wiec zacznę od początku.
Gdy Wbiłem na ten serwer po raz pierwszy, bardzo mi się spodobał było wszystko ok,
Pewnego dnia mój kolega namówił mnę do pobranie x-ray mówił coś w tym stylu:
( Ej wiesz, pobierz sobie x-ray pomoże ci łatwo zdobyć diaxy i inne surowce.
Wiec ja już ucieszony że bendał miał dużo diaxów, pobrałem x-raya
Napoczątku nie zdawałem sobie sprawy z tych konsekfencji jakimi są ban za zawsze.
Gdy ten napis pojawił się na moim ekranie, zrobiło mi się smutno.
Że już nie mg grać na tym serwerze, Wiec bardzo przepraszam administarcje tego wspaniałego serwera
za to co zrobiłem już się poprawie skasuje tego x-raya i nie bende już go używał. Jeszcze raz przepraszam.
I mam nadzieje że dostane unbana, bo nie chce stacic takiego serwera.

Przepraszam za błędy ortograficzne.

Jeszcze powiem że mój brat też przeprasza ma nick:zapomina123pl

Mam nadzieje że przyjmienie moje przprosiny (Bo przecierz człowiek ma drugą szanse prawda???)

Zdaje sobie sprawę że to poważne wykroczenie możecie usunoć diaxy

Przeprosiliście i przyznaliście się - szanuję to całym serduszkiem. Jeżeli nie będziecie już więcej cheatować, jestem za ponowną grą na nowym koncie lub na starym, jeżeli oddacie wszystkie surowce zdobyte przez X-Raya. Decyzja nie należy do mnie, poczekamy co napisze Wódz.

Ja tylko chcę powiedzieć, że nie zgłosiłeś współdzielenia łącza.
Pod tym linkiem możesz to zgłosić: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=1363
Napisz tam swój nick i nick osoby/osób współdzielącą z tobą IP
Zanim nie znajdziesz się na tamtej liście nie polecam grać jednocześnie z bratem Oczko
[Obrazek: Sygn2.png]

Możesz założyć nowe konto i grać od zera.

Cytat:Ja tylko chcę powiedzieć, że nie zgłosiłeś współdzielenia łącza.
Pod tym linkiem możesz to zgłosić: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=1363
Napisz tam swój nick i nick osoby/osób współdzielącą z tobą IP
Zanim nie znajdziesz się na tamtej liście nie polecam grać jednocześnie z bratem [Obrazek: wink.gif]

Od pewnego czasu nie ma obowiązku zgłaszania tego na forum. Sam fakt zarejestrowania danych nicków na IP nie może być podstawą do zbanowania ani nie można już w związku z tym "straszyć" dane osoby. Jeśli ktoś otrzymuje bana za multikonto to trzeba mu je móc udowodnić zgodnie z definicją multikonta w regulaminie. Obowiązek pisania na forum się nie sprawdził, bo sporo osób dostawało bany, nawet jeśli to były "czyste" osoby, ale były zbyt leniwe lub "nie potrafiły" zgłosić na forum. Jeśli ktoś gra uczciwie i pisze do admina w sprawie kasacji/migracji konta to nie powinien się bać. Jeśli ktoś robi tak, że co 5 minut zakłada nowe konto, bo np. nazwa mu się nie podoba albo wchodzi co jakiś czas na konto brata/siostry bez względu na motywy to już martwić się powinien.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Bana otrzymałeś od MiroTcz. Przyznałeś się więc jestem za daniem Ci szansy w postaci gdy na nowym koncie, ale decyzja należy do Mira.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości