Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Gwiazdka Auris - Zapisy do miasta na III edycję
Napisane przez: Quanarin - 17-05-2018, 19:13 PM - Odpowiedzi (27)

.::Wersja odnowiona!::.
Hej!
Z dniem 22-07-2018 zaczynamy III edycje. Nie czekaj na ostatnią chwilę i dołącz do mieszkańców Auris!

Czym jest Auris?
Auris to jedno z miast należące do Unii Północnej (UP). Jest to miasto graczy które będzie charakteryzowało się dużą otwartością. Miasto to będzie w stanie pomieścić największa liczbę graczy w porównaniu do pozostałych miast. Auris zbudowane będzie w stylu średniowiecznym, inne style nie są dopuszczone. 

Jak miasto będzie rozplanowane?
Miasto skupione będzie wokół placu głównego - wielkiego kompasu odzwierciedlającego kierunki świata. Po dwóch przeciwległych stronach kompasu znajdować się będą kościół i ratusz. Na dwóch kolejnych stronach kompasu będzie znajdowało się ogromne ozdobne drzewo oraz sklep dostępny dla mieszkańców miasta. Wszystkie wymienione wyżej budowle będą stanowiły podstawę miasta. Wokół tej podstawy osiedlać będą się mieszkańcy. 

Jak wygląda działka w mieście?

Działki wokół podstawy będą przydzielane chaotycznie bez ustalonego schematu. Pozwoli to uniknąć sytuacji w której miasto będzie wyglądało jak kawałek creativa - działka, obok działki przedzielona prostą drogą. Działki nie będą równane. Chcemy aby na terenie miasta panowało zróżnicowanie terenu. Do każdej działki będzie doprowadzona droga będąca częścią zabezpieczenia miasta (żaden gracz nie może jej zniszczyć). 
Całe miasto będzie osadzone na ogromnej działce, przewidywalnie 1000x1000. Jest to zabezpieczenie miasta do którego dostęp będę miał tylko Ja - Quanarin oraz Nightmara. W zabezpieczeniu miasta gracze otrzymają działki miasta do których dostęp będą mieli tylko ich właściciele oraz osoby z Zarządu Miasta. Działki miasta będą miały wielkość 70x70. Jeśli ktoś chciałby większą działki musi zgłosić się do kogoś z zarządu.
Więcej na temat funkcjonowania działek w mieście można znaleźć tutaj: Kliknij

Jakie korzyści daje mieszkanie w mieście? 

Przede wszystkim chodzi o wspólną dobrą zabawę. Mieszkanie w grupie daje jednak więcej korzyści takich jak: wzrost roślin, działanie piecy, dynamicznie zmieniające się otoczenie, nowe znajomości, wspólne akcje zbrojne i wiele innych.
Miasto od siebie zapewnia: własny serwer discord dla miasta Auris oraz gildii Unia północna, organizowanie raz na jakiś czas dodatkowych eventów dla mieszkańców Auris lub wszystkich miast, własny dział na forum, oraz wszelkie możliwe nowości oraz udogodnienia jakie można będzie wprowadzić do miasta - przykładem są boty (strażnicy) którzy będą pilnować miasta przed wrogami.

Jak zapisać się do miasta?
Wystarczy napisać chęć udziału w projekcie pod tym postem oraz posiadać komunikator discord przez który będziemy prowadzić dalszą rekrutację.
Kiedy rozpocznie się III edycja rekrutacja będzie prowadzona poprzez dział miasta na forum gdzie będzie można zgłosić podanie lub za pośrednictwem prywatnej wiadomości w grze lub discord. Warunkiem będzie jednak tygodniowy staż na serwerze. Chcemy uniknąć sytuacji w której nowy mieszkaniec przestanie grać po paru dniach. 
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam! : )

Co to jest Unia Północna i kto do niej należy?
Unia Północna jest to gildia w której skład wchodzą 3 zjednoczone miasta: Auris - Quanarin, Vexenberg - Damonte, Regio Venetti - Zinrrey Każde miasto reprezentuje 1 gracz który wchodzi w skład Zarządu. Zarząd podejmuje najważniejsze decyzje mające wpływ na całą Unię. Do Unii Północnej ma obowiązek dołączyć każdy mieszkaniec miasta wchodzącego w jej skład. Dużo kwestii reguluje regulamin który poznacie jeśli będziecie zainteresowani dołączeniem do któregoś z miast. Jeśli któreś z miast jest atakowane pozostałe miasta mają obowiązek udzielić mu wsparcia.
Nasz serwer discord jest otwarty dla wszystkich. Serwer jest skonfigurowany tak aby mieszkaniec widział dział swojego miasta, dział wspólny dla miast oraz dział dla gości. Osoba która wejdzie na serwer widzi więc niewiele, ale ze wszystkimi może się komunikować bez problemu. Jeśli chcesz zobaczyć co u nas słychać wejdź w poniższy link:

https://discord.gg/ghGDY3t

Pozostałe sprawy organizacyjne oraz nowości:
.::. Auris będzie opiekował się Zarząd Miasta w którego skład będzie wchodzić 3 osoby: QuanarinNightmara oraz dodatkowa osoba która zostanie wybrana spośród mieszkańców po pewnym czasie.

.::. Część podstawy miasta będzie stanowić zbudowany przeze mnie ratusz,kościół i kompas na II edycji. Obiekty te zostaną przeniesione na III edycje i wklejone do miasta po zebraniu odpowiedniej liczby materiałów. 

.::. Unia Północna zawarła sojusz z gildią Empire of Fire (EoF) oraz miastem Hiny. Na mocy porozumienia sojuszu, działania zbroje między EoF oraz UP są zabronione. Miasto Hiny zostanie utworzone w niedalekiej odległości od miasta Auris lecz nie wejdzie w skład Unii Północnej.

Czytaj dalej..

Event 59 - Tor z przeszkodami
Napisane przez: Slou - 16-05-2018, 22:17 PM - Brak odpowiedzi

Gotowi...
Do biegu...
START!

Te trzy słowa chyba każdemu przywodzą na myśl tor przeszkód, czy wyścigi...
 Czyli dokładnie to, z czym zmierzycie się na naszym 59 evencie
Waszym zadaniem będzie pokonanie toru i przeszkód na nim zawartych, a ci najszybsi zostaną naszymi zwycięzcami.

ZASADY:
1. Na evencie nie ma PvP. MOŻNA zginąć.
2. Na event przychodzimy w pustym eq.
3. Zakaz używania pereł, mikstur, owoców refrenusu i elytr.
4. Zabronione są zwierzaki.
5. Dostępny będzie /kit event.
6. Rozegrane zostaną 3 rundy.
7. Nagrodzone zostaną 3 pierwsze osoby w danej rundzie.

NAGRODY:
1. miejsce: 3x Złoty Żeton, 30x Diament, 3x Złote Jabłko (REF)
2. miejsce: 2x Złoty Żeton, 20x Diament, 2x Złote Jabłko (REF)
3. miejsce: 1x Złoty Żeton, 10x Diament, 1x Złote Jabłko (REF)

Jeśli nie wiecie, czym są żetony, informacje na ich temat znajdziecie tutaj: (LINK)
[b]STARTUJEMY W PIĄTEK, O 20:00, NA /WARP EVENT, ZAPRASZAMY! [/b]
[b][Obrazek: 32738506_2071956016410669_64281785529270...e=5B88763F][/b]

Czytaj dalej..

USUNIĘTE DZIAŁKI - #39
Napisane przez: Ladykotka - 15-05-2018, 16:46 PM - Brak odpowiedzi

+---------------------------------------+
+                                       +
+ FieldCleaner v1.0 by MiroTcz          +
+                                       +
+---------------------------------------+

Czyszczenie działek odbyło się 05-15-2018_17-40

FlowekTV - usunięto 2 działek
amelix69 - usunięto 1 działek
Partyk09 - usunięto 1 działek
bartekox195 - usunięto 1 działek
zapomina123pl - usunięto 1 działek
zxxxc - usunięto 1 działek
adik1384 - usunięto 1 działek
SnXow - usunięto 35 działek
filo1234 - usunięto 1 działek
Venturio - usunięto 2 działek
Pogchamp - usunięto 1 działek
Kayazumaki - usunięto 23 działek
JulciaAkaKulcia - usunięto 1 działek
_WofimeKKK_ - usunięto 1 działek
LoLoWaCeK - usunięto 2 działek
Natusiaka - usunięto 1 działek
de8ijt - usunięto 1 działek
Okruch_Chleba - usunięto 2 działek
Sergiusz1305 - usunięto 1 działek
Wariat12 - usunięto 1 działek
chris_dz - usunięto 2 działek
horselove83 - usunięto 2 działek
Azbest - usunięto 14 działek
Makumba - usunięto 1 działek
Moniev - usunięto 1 działek
MarceloPL - usunięto 1 działek
Zalka - usunięto 2 działek
Rherius - usunięto 15 działek
DawidGaming - usunięto 1 działek
Anel99930 - usunięto 1 działek
XxAishaChungxX - usunięto 2 działek
GodAdmiros - usunięto 1 działek
KamilaRZCW - usunięto 57 działek
czarek0310 - usunięto 9 działek
mia - usunięto 37 działek
zoo - usunięto 1 działek
Vantaleran - usunięto 1 działek
kapajkozak - usunięto 2 działek
Lusijaa - usunięto 2 działek
WiluPL - usunięto 2 działek
KOndzio12 - usunięto 1 działek
gabor101102 - usunięto 21 działek
DROPZ - usunięto 2 działek

Wynik: Usunięto 258 działek.

Czytaj dalej..

Wywiad z kokokola220
Napisane przez: Ladykotka - 15-05-2018, 15:42 PM - Odpowiedzi (2)

Dzień dobry Kochani mamy wtorek a ja mam dla Was kolejny wywiad. Udzieliła go Karolina o nicku kokokola220. Zapraszam do czytania.

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

kokokola220: Karolina Doskocz  

2) Co robisz w wolnych chwilach?

kokokola220: W wolnym czasie lubię sobie porysować lub pograć na laptopie. 

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

kokokola220: Moim Hobby jest zbieranie monet, mam ich dość dużo. Lubię zbierać monety nie tylko polskie lecz też z innych krajów.   

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

kokokola220: Boje się pająków i większości owadów. Fobi chyba nie mam. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

kokokola220: W wieku około 4-5 lat.  

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

kokokola220: Zaczęła się tak, że trochę nudziło mi się na innych serwach więc zaczęłam szukać ciekawszych i znalazłam ten.  

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

kokokola220: Bardzo podoba mi się to, że są tu działki. Jest to fajna opcja ponieważ na większości serwerów nie ma działek i można ukraść itemy innych graczy. 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

kokokola220: Najbardziej podoba mi się tryb survival a w nim podoba mi się warp ekspiarka i te domki koło warp sklep Uśmiech i spawn.

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

kokokola220: Gram na trybie survival i zdobywam tam itemy, buduje domki, farmy itp. 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

kokokola220: To ,że nie ma mebli tylko trzeba próbować jakieś wymyślać. Chciałabym żeby dodali też więcej mobów bo jest ich trochę za mało. Zmieniła bym to ,że dodałabym właśnie te możliwości. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

kokokola220: Nikt. Z moderatorów Marika07 zawsze pomaga gdy któryś z graczy jest w potrzebie lub gdy ma jakiś problem związany z serwerem. 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

kokokola220: BVRT3K, xNightmaree,  

13) Jak powstał twój nick?

kokokola220: Mój nick powstał w ten sposób , że kiedyś kiedy pierwszy raz grałam w mc mój starszy brat mi go wymyślił . 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

kokokola220: Marze o wielkim domu na działce i chciałam bym też zdobyć trochę więcej monet. Mam nadzieję , że w następnej edycji zrealizuje te marzenie. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

kokokola220: W sumie to zbudowałam kiedyś taki gigantyczny domek ale niestety nie na tym serwerze . 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

kokokola220: Gdy grałam po raz pierwszy starszy bart tłumaczył mi jak się gra i pomagał mi budować i zapoznać z terenem.  

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

kokokola220: Tak była to wyprawa do netheru  i wtedy niestety wpadłam do lawy z diax setem i super kilofem Smutek

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

kokokola220: Tak Ladykotka , Marika07 , xNightmaree i BVRT3K. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

kokokola220: Hym... Bardzo lubię ten serwer . Jestem osobą ,która lubi spędzać czas z przyjaciółmi. Lubię matematykę. Bardzo Bardzo lubię spędzać czas na tym serwerze.  

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

kokokola220: Proszę bardzo. Pozdrawiam wszystkich!

Czytaj dalej..

LOSOWANIE NR 31 - 15.05.2018
Napisane przez: Animekowa - 15-05-2018, 07:12 AM - Odpowiedzi (1)

Losowanie odbędzie się we wtorek 17.04.2018 o godz. 20:00.

Kupony zbierane są do godziny 19:59

Zasady i nagrody: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=1188

Czytaj dalej..

Event 58 - BOOM [WYNIKI]
Napisane przez: Slou - 14-05-2018, 15:44 PM - Brak odpowiedzi

Nie da się zaprzeczyć, że w piątek na naszym evencie BOOM wszyscy bawili się świetnie. 
A gdy jest event, są też jego wyniki i właśnie o tym będzie ten wpis.

Zatem nie przedłużając, poznajmy szczęśliwców, którzy w najskoczniejszy sposób dotarli na sam szczyt.

Pierwsza runda należała do drużyny czerwonych.
W drugiej los najbardziej sprzyjał zespołowi osób niebieskich.
Drużyna niebieska zdobyła także trzecie miejsce.
Zwycięzcami przedostatniej tury okazali się czerwoni.
Zaś runda ostatnia uhonorowała na pierwszy miejscu drużynę niebieskich.

Czyżby dwa szczęśliwe kolory? Uśmiech
Gratulujemy serdecznie zwycięzcom i zapraszamy ponownie, wiecie gdzie, kiedy i o której! (Pssst... piątek, 20:00, warp event!)

Tradycyjnie przygotowałam dla was małą galerię zdjęć z eventu na mapie, jak i z późniejszego polowania w Endzie, które możecie obejrzeć >>TUTAJ<<

[Obrazek: 32497595_2070936306512640_67263325583903...e=5B7E7AC7]
[Obrazek: 32503781_2070936773179260_34112763403289...e=5B86912D]

Czytaj dalej..

[Propozycja] survival : ograniczenia dla gildii
Napisane przez: 3Majster - 11-05-2018, 06:13 AM - Odpowiedzi (6)

Propozycja

Serwer : survival

Opis:

Pisze ten wątek ponieważ wiele zaistniałych sytuacji w trakcie drugiej edycji serwera pokazało , że chyba nie do końca wszyscy potrafimy korzystać z gildii jak należy. 

Nie ukrywajmy że spora część skarg i w ogóle wszystkich sporów i waśni na serwerze  miała przyczyne bezpośrednio lub pośrednio przez właśnie gildie.  

Moim zdaniem gildie są bardzo dobrym i przydatnym dodatkiem do gry na tym serwerze, i chciałbym z nich korzystać przez cały czas jak tylko bede tutaj grał.

Jednak też moim zdaniem warto było by nieco "uszczuplić" zakres funkcjonowania takich gildii ,aby uniknąć takich wyścigów zbrojeniowych / majątkowych  , nieoficjalnych "wojen" oraz unikać ewentualnych dalszych kłótni poprzez skargi na forum - te czynniki nie wpływają najlepiej ani na gildie ani na graczy ani w ogóle na serwer. ABY UNIKNĄĆ DALSZEGO FANATYZMU.  Gildie są dodatkiem a wielu postrzega je jako filar - podstawe - całej gry. 

Według mnie można by było wprowadzić następujące zmiany:

brak statystyk zabójstw gildii ( po co mają grupowo polować na graczy "nie bawiących się w gildie" i wprowadzać nieprzyjemny groźny nastrój żeby polepszyć sobie staty - dziesiątkami zabijać nie mając z nikim wojny ?  A wtedy : "moja gildia jest najlepsza na serwerze bo zabiliśmy najwięcej graczy , jak uważasz że tak nie jest to choć sie bić " .. ) 
brak majątku gildii oraz statystyki najbogatszych gildii (  zamiast ładować w gildie i gonić sie która gildia najbogatsza [tym samym swoją dominacją na rynku niemalże uniemożliwiając byt małym niezależnym jednostką ]  ,niech zbierają na siebie )
brak sethoma na główną "baze" , brak działek gildii ( niech nie skupiają się w jednym miejscu na świecie a potem atakują każdego gracza kto tylko sie zbliży w okolice ich terenu :v ekhem,  napady i zamieszki na terenach baz między gildiami które nie mają ze sobą wojny.. . Niech gracze sami sobie budują domy i tam goszczą swoich ziomali z gildii zamiast sie czaić gdzieś w krzakach pod ziemią ).

Moim zdaniem takie ograniczniki pozwoliły by graczą grającym w gildiach bardziej skupić sie na grze i na swoim życiu niż fanatycznie walczyć o coś - np o statystyke którą dzieli z innymi ludzmi w swoim klanie. Gdyby gildie straciły taki wpływ jaki powyżej opisałem to najprawdopodobniej nie byłoby tylu sporów i niesnasek. 

Gildie - Ten dodatek jest już naprawde bardzo zaawansowany i dla niektórych fanatyków stanowi podstawe bycia na serwerze  ,na tym poziomie ten dodatek zamiast jednoczyć ogół graczy to tylko ich dzieli na niekorzystnie rywalizujące grupy.

Niech goście i nowi gracze wchodzący na forum nie straszą się nawałem skarg , ani też nie odstraszajmy graczy w grze naszymi bezustannymi kłótniami..

Te 3 punkty które podałem mają zmniejszyć tą globalną rywalizacje. 

Powiedzcie jak to oceniacie, czy jako dobry pomysł czy jako herezje .

Czytaj dalej..

Odchodzę (jakby)
Napisane przez: SpaulikPL - 10-05-2018, 14:53 PM - Odpowiedzi (5)

Hej. Chciałbym ogłosić, że będę wchodzić na serwer bardzo rzadko. Może 2 razy w miesiącu. Minecraft mi się powoli nudzi i szukam nowych gier. Chciałbym również m.in pozdrowić xNightmaree'a, z którym miło spędza się czas, Natana2018 Mojego najlepszego przyjaciela Love, Animekowa, Pawelka1212 oraz Całą ekipę Atlas-Tau oraz Całą ekipę administracji. Do zobaczenia niedługo! Nie zapomnę o was! Love

Czytaj dalej..

Złe lub gorsze!
Napisane przez: Lelouch - 09-05-2018, 22:05 PM - Odpowiedzi (70)

Witajcie!

Chciałbym Wam przedstawić nową zabawę, która polega na wybraniu mniej "złej" (dla nas) opcji.
Podane będą dwie nieprzyjemne opcje i musimy wybrać jedną z nich, a następnie zadać swoje pytanie (też ma zawierać nieprzyjemne opcje).

Przykład:

Gracz 1 (rozpoczął całą zabawę): Wolisz do końca życia jeździć na wózku inwalidzkim, czy oślepnąć?

Gracz 2: Wolę do końca życia jeździć na wózku inwalidzkim. Wolisz mieć wiecznie 120cm wzrostu, czy wskoczyć do akwarium z wygłodniałymi piraniami?

Gracz 3: Wolę mieć wiecznie 120cm wzrostu. Wolisz wycisnąć sobie cytrynę do oka, czy zjeść od razu 5 ząbków czosnku bez popijania?

I tak dalej...

Ja zacznę: Wolisz kompletnie milczeć przez cały tydzień (nie odzywać się), czy przytyć 10kg i musieć to zrzucić?

Czytaj dalej..

Wywiad z kmik
Napisane przez: Ladykotka - 09-05-2018, 14:24 PM - Brak odpowiedzi

Kochani z powodów osobistych wczoraj nie mogłam wrzucić wywiadu za to dzisiaj już go dla Was mam a udzielił go gracz o nicku kmik. Zapraszam do czytania Uśmiech

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

kmik: Jestem kmik, graczem serwera Mineworld.

2) Co robisz w wolnych chwilach?

kmik: No staram się wykorzystać czas na serwerze, gdy mam czas biorę  udział w eventach, walczę z graczami i buduje domki.

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

kmik: Mam zainteresowania dotyczące sprzętów militarnych np bronie,czołgi itp 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

kmik: Mam klaustrofobie, boje się ciasnych miejsc. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

kmik: Moja gra zaczęła się gdy miałem 9 lat pierwsze bedwarsy, skywarsy potem pvp i survival a na końcu speedbuldiers.

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

kmik: Kolega polecił mi ten serwer i zalogowałem się, poznałem się z nim, zacząłem mieć sojusze itp 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

kmik: Podoba mi się survival bo można kupować od innych graczy i  brać udziały w eventach typu minelotto, działka miesiąca 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

kmik: Podoba mi się spawn jest ładnie wykonany i  duży.

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

kmik: Gdy gram na tym serwerze walczę z bossami, zbieram itki na platynę, budujemy z kolegami i zbieramy surowce.

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

kmik: Nic mnie nie denerwuje. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

kmik: Nikt mi nie podpadł, administracja jest miła i uprzejma.  

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

kmik: wixser1 marika07 Analia356 kuba172 

13) Jak powstał twój nick?

kmik: Mój nick powstał z ksywki kmik bo mam na imię Kamil. 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

kmik: Chciałbym żeby dodano Legendarny miecz z ostrością 7 i grabieżom 5 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

kmik: Chciałbym się pochwalić ze zrobiłem platynowy miecz i elficki łuk.

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

kmik: Zabijałem moby, budowałem brzydkie budowle i najbardziej co mi wychodziło to blok taki kwadrat z balkonami. 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

kmik: Tak gdy straciłem mój set ochrona 4 i niezniszczalność 3 bo zabił mnie Grzesiule.  

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

kmik: Chcę pozdrowić babcię która spoczywa w pokoju,  kolegów z 8c , mamę i tatę. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

kmik: Jest to bardzo rozwinięty serwer i  administracja jest miła i sprawiedliwa moim zdaniem ten serwer zasługuje na 6 z +++++ jest on najlepszy moim zdaniem, lubię administracje i ten serwer Love 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

kmik: Ja również Love

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 32 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 30 Gość(i)
Google, Bing
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 2 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Wódz] MiroTcz, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5
[Wódz] MiroTcz4
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] _MinkaMufinka_2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Damonte1