|
Nick w grze: Slou
Staż na serwerze (od kiedy grasz): około 4 miesiące
Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: ok. 4-5 h
Otrzymane na serwerze kary: raz dostałam muta, poza tym nic
Długość gry w Minecraft: około 6 lat
Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie
Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4k, N_Thinker
Obecni Moderatorzy (wymień): LadyKotka
Obecni Czat Moderatorzy (wymień): Animekowa, NewEnforcer, TheZiomej
Komendy KidModa/CzatModa:
Komendy Kidmoda:
-/kick <nick> <powód>
-/tempmute <nick> <czas> <powód>
Komendy Czatmoda:
-/kick
-/tempmute
-/jail <nick> cela1 <powód>
-/cc (czyszczenie czatu)
Obowiązki KidModa/CzatModa:
-pilnowanie porządku na czacie
-dostępność dla graczy i administracji
-udzielanie pomocy graczom, np. przy craftowaniu przedmiotów, podawaniu komend
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Póki co nie
Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin można znaleźć w grze pod komendą /menu lub na forum
Dlaczego właśnie Ty: Myślę, ze się nadaję, ponieważ spędzam dużo czasu na tym serwerze i można powiedzieć, że w pewien sposób zżyłam się z graczami, poza tym lubię pomagać innym i sprawia mi to wiele satysfakcji, a zarazem lubię pilnować porządku, myślę, że dałabym z siebie wiele, aby panował spokój na czacie.
Opisz siebie (minimum 6 zdań): Nazywam się Agata, mam 16 lat (rocznikowo 17 ._.), chodzę do 1 klasy technikum. Lubię rozmawiać z ludźmi, mieć z nimi kontakt, potrafię się dogadać z każdym o ile nie zajdzie mi za skórę. Staram się zachować spokój, czasami wybucham, ale to rzadko. Interesuję się książkami, słucham metalu od małego, taka moja kolebka. Chciałabym jeździć konno (niespełnione marzenie z dzieciństwa x D). W Minecrafcie chyba najbardziej lubię biegać bez sensu i budować nikomu niepotrzebne rzeczy. Jestem kreatywna i mam bujną wyobraźnię, jednocześnie staram się być bardzo pozytywna i nikomu nie wadzić. Mam duże poczucie humoru, lubię się śmiać i zawsze staram sie być sobą.
|