|
Witajcie Kochani, nastała pora na kolejny wywiad, tym razem zgodził się udzielić nam wywiadu Przemo
Zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.
999Przemek: Pszemek
2) Co robisz w wolnych chwilach?
999Przemek: Gram w cs'a, mc, gadam ze Slou, czytam, jem, śpię itp
3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.
999Przemek: Psychologia/duchowość? Moja pasja od hm... 3 lat? Dlatego studiuje psyche ;D i czytam masę książek (w sumie teraz już mniej )
4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?
999Przemek: Starych pierogów... :c No i jeszcze Slou! A tak poza tym to niczego
5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?
999Przemek: Hm... Gimnazjum czyli takie 6-7 lat temu z wielkimi przerwami, potem chwile w liceum no i potem tutaj
6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?
999Przemek: Kopiuj, wklej od Slou w sumie ona mnie tu zaciągnęła, zaczęliśmy tu grać i było spoko
7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?
999Przemek: Normalność Brak (no, prawie) dziecinnych zachowań (typu zabijanie, niszczenie itp.), spoko administracja i Slou
8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?
999Przemek: Wszystkie :v Pomyśleć ile budowniczy budowali spawn, mi by się nie chciało
9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?
999Przemek: Zazwyczaj jestem ze Slou, więc z nią albo coś buduje, albo coś świrujemy, albo gdzieś do innych łazimy, "przygarnij kropka" A jak sam to do kogoś się tepam i robię co mi przyjdzie do głowy zależnie od sytuacji Pomagam nowym
10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?
999Przemek: Pewne osobniki, które wkurzają wszystkich, włączając mnie, no i administracja czasem zachowuje się, delikatnie mówiąc, jak wystraszone dziecko Co bym zrobił: Wyrzucił, zbanował psychicznych graczy Odstraszają i niszczą innym grę (komu się chce grać jak sie pół dobytku straci, nie mówiąc o strachu), wprowadził zasady/regulacje, np. 1 wykroczenie regulaminu 5 min. muta (zasada dot. czatu) albo 30 min. bana (jeśli gry) i z kolejnymi gorsze kary, bez żadnych pobłażań Może i ja bym mniej go łamał Po prostu chodzi mi o taką twardą rękę, a nie przymykanie oka, które jest w większości przypadków, albo i sytuacje gdy ja dostaje muta za byle co, a w innej sytuacji ktoś tak nabroi i nic mu nie zrobią (co dla mnie jest śmieszne). Nie wspominając, że czasami administracja broni takich osobników i zdejmuje kary... i nierówne traktowanie itp. itd.
11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?
999Przemek: Nie chce się tu wypowiadać, bo jeszcze będzie "odsiecz" psycholi, a nasza pobłażliwa administracja nic z tym nie zrobi, jak zazwyczaj No chyba że kogoś nie lubią Kocham czad-moderatorke Slou Poza tym administracja spoko i raczej nikt mi nie podpada, jak już to zbyt często wkurza
12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?
999Przemek: Slou Administracja, ludzie z miasta, to w sumie tyle Króliczek ;3
13) Jak powstał twój nick?
999Przemek: Dawno temu, grałem z kolegą (podstawówka chyba) w gierkę rzutów wolnych i tam trzeba było założyć konto, koleżka zrobił sobie nick 3x ulubiona cyfra i imię, to i ja tak zrobiłem no i tak zostało do dzisiaj
14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?
999Przemek: crative na survie głównie chodzi o swobodne latanie A tak poza tym to raczej nie planuje niczego, zazwyczaj spontanicznie coś buduję albo z polecenia Slou
15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?
999Przemek: Niczym Budowlę? hm... nie Ja lubię się bawić budować też, ale wole mieć odgórnie nadany plan, bo sam raczej pięknie nie buduję
16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?
999Przemek: Żebym ja pamiętał pewnie łaziłem ze Slou i szukałem miejsca na dom
17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?
999Przemek: Owszem, nękanie, z tego co pamiętam też pobłażone większość tych niemiłych to właśnie nękanie
18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?
999Przemek: Wszystkich Polaków czule
19) Może teraz parę słów od siebie?
999Przemek: A nie wiem... co powiedziałem to powiedziałem, chyba starczy Lubie się bawić z innymi graczami śmieszkować itp Jestem śmieszkiem, ale chyba do niektórych mój śmieszkizm nie trafia
20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.
999Przemek: Proszę, Bogu Kapeczunie
|