Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Narka :(
Napisane przez: SimeR1337 - 07-08-2017, 22:05 PM - Odpowiedzi (5)

Niestety ale odchodze na zawsze z forum, discorda. Teraz wszystkim podziękuje i przyznam się do rzeczy karalnych.

1.Kopiowalem Koxy, refile, nielegalne itemy, beacony, glowki szkieletow z netheru, potki silki II, sety 4/3, bloki diamentu elytry, z których mialem zysk i który potem wydawalem na shulkery, których nie udało mi się kopiować, zdobylem także kilof z enchantami 10/10/10, który pojawil mi sie z nikąd w moim domu, bazę mam nad bedrockiem w netherze ( zapomialem wspomiec damonte ) udało mi się dojść do sumy super itemków bylem bogatszy od każdego, teraz kazdy bedzie pewnie pisal ze dla tego kazdego zabijalem i imne takie. Dobra a więc tak podam wam pare przykladów itemów których mialem czyli, 29 staków koxów i 4 staki beaconów.

Teraz podziękowania

1.Dziękuje Polamparcie - za zachęcanie do dluższego grania na mineworldzie ( zabijalas mnie i musialem zbierac itemy od nowa Płacz ze śmiechu ) i za fajną zabawe na koncu 1 edycji

2.Dziękuje Madelaine - za bycie dobrą przyjaciółką i za to że zawsze moglem na ciebie liczyć

3. Dziękuje Stawcia - Tobie ufałem najbardziej Uśmiech ty jako jedyna znasz mój sekret najbardzięj dziękuje za wspólną grę Oczko

4. Dziękuje _Diamentowa_ - za wspólnę chwile, zabawy, na poprzedniej edycji i za wspomaganie mnie Uśmiech

5. Dzięki damont3 - byles chyba jedyną  osobą która mnie rozumiała Oczko

6.Dziękuje Ziomejowi - nie wiem za co, chyba za te bany Płacz ze śmiechu

7.Dziękuje Vixeriemu i Milce Oczko - jedyny ogarnięty sojusz ;Oczko

8.Dziękuje Damexti - dzięki temu że zrobilem ci nóżki zyskalem pierwszego seta 4/3 bo w twoim secie zabilem jebusa bo lognal,

9. Dziękuje MinkaMufinka Love33 pamietam to kiedys Płacz ze śmiechu

10.Dziękuje administracji za bana Oczko

11.Dziękuje KarygaN - ty ciągle liżesz ;v;

12. Dziękuje No_I_Masz_Bana zastąpiłeś moje miejsce Oczko

13.Dziękuje Majsterowi za to że zawsze sie ze mną wital jak pisalem do niego czesc

14.Dziękuje za 1000 zabójstw na waszym serwerze Oczko

15.Nie dziękuje Jebusowi - za to że okazal się być podlym klamcą

Czytaj dalej..

Ox
Napisane przez: Maciej - 06-08-2017, 17:04 PM - Odpowiedzi (4)

Moja propozycja to arena do Ox 
Żebyśmy Ja i Administracja Zbudowali arene do Oxa i Zrobienie Eventu za krótki czas
Czemu Ja a nie inni? Ponieważ mam plany i Chęc Bardzo mocną Chęc do budowania 
Mam nadzieje że Moja propozycja Zostanie Przyjęta.

Czytaj dalej..

EVENT 24 - "ŚLIMAK" - WYNIKI
Napisane przez: Madelaine - 06-08-2017, 16:15 PM - Brak odpowiedzi

[Obrazek: 20643555_1937731359833136_50496427287088...e=59F963C9]

Witajcie,
za Nami kolejny piątkowy event i przyszedł czas ogłosić wyniki. 

Chętnych na wygraną i odważnych było bardzo wielu.
Uparcie dążyliście do celu przedzierając się przez zdradliwe pajęczyny oraz bez wahania rzucając się w gorącą lawę.
Kluczyliście w labiryncie ślepych korytarzy, by w końcu ujrzeć upragnioną metę i podium.

Serdecznie gratulujemy najlepszym, a teraz nie przedłużając, oto Oni:

I miejsce: xagento

II miejsce: Adamojedi

III miejsce: Niesmiala

Gratuluję również, wszystkim, którzy pokonali cały tor przeszkód, byliście świetni!

Na zakończenie eventu wszyscy zebraliśmy się w endzie polując na smoka, withery oraz walcząc z potworną armią Króla Zombie.

Zapraszamy Was do obejrzenia kilku Ss-ów  z eventu na naszym fanpage’u na Fb KLIK .

Do zobaczenia w kolejny piątek!

[Obrazek: 20615637_1937731379833134_24142676720389...e=59F2ADD9]

[Obrazek: 20615771_1937731713166434_79413924093427...e=5A33089F]

Czytaj dalej..

CZYSZCZENIE DZIAŁEK - #2 - LISTA
Napisane przez: Ladykotka - 06-08-2017, 16:11 PM - Odpowiedzi (3)

Otwieram kolejną listę do zgłaszania działek do usunięcia, usuwanie nastąpi w kolejny weekend.

Czytaj dalej..

USUNIĘTE DZIAŁKI - #1
Napisane przez: Ladykotka - 06-08-2017, 16:09 PM - Brak odpowiedzi

Bicu - nieaktywność 9dni
Hello_Neightbor - nie odnaleziono takiego gracza
Koszatnik - usunięta 1 działka
Koszatniczka - usunięte 2 działki
AuraMyLife - nieaktywność 21 dni

Czytaj dalej..

Przepraszam cały serwer z poprzedniej edycji, proszę o unbana
Napisane przez: szatanizo - 05-08-2017, 23:24 PM - Odpowiedzi (8)

1. Nick w grze: szatanizo
2. Data ukarania: 2017 - 05 - 19 22:49
3. Nick osoby karającej: _Mati13_
4. Powód bana: unikanie bana, multikonta, toksyczne zachowanie
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Wydoroślałem z toksycznego i chamskiego zachowania. stałem się innym człowiekiem, milszym i spokojniejszym, mam kulturę osobistą (nie to co w dalszej przeszłości). Nie mam zamiaru tak jak wtedy robić 9 multikont zrobię 1 góra dwa.

Ps: Przepraszam wszystkich z serwera którzy musieli ze mną wytrzymywać a szczególnie: Animekową, _Maci13_, MiroTcz, Slou, Ladykotke, za moje toksyczne zachowanie wobec was.

Z poszanowaniem Szatanizo, Przepraszam wszystkich jeszcze raz.m

Załączone pliki Miniatury

Czytaj dalej..

prośba o odwołanie bana
Napisane przez: miszaxx - 05-08-2017, 20:00 PM - Odpowiedzi (4)

nick:  miszaxx

data ukarania:05.08.2017r.

nick osoby karającej: MiroTcz

powód bana :x-ray
nie zggadzam się ze swoim banem ponieważ:nie posiadam danego programu na komputerze i w grze plus do tego jestem uczciwym graczem który nie oszukuje mam też działkę którą prowadzę wraz z kolegą i on też może potwierdzić że nie posiadam x-ray jego nick to tyci02.posiadam launcher skyland  na tym launcherze nie mam żadnego programu nawet teksturek tylko sam zwyczajny mc bo taki jest najlepszy.

Czytaj dalej..

Sklep
Napisane przez: Adam17052013 - 05-08-2017, 13:42 PM - Odpowiedzi (1)

Witam , ostatnio zauważyłem , że jak chodzi się do sklepu na spawnie aby sprzedać niektóre rzeczy to od czasu do czasu wygląda to tak , że ktoś ma np. 64 i 31 bruku ale gdy sprzeda stack  i zostanie mu te 31 bruku i będzie zapychać miejsce w eq/skrzynce , więc proponuję aby zrobić , że jeżeli nie ma się pełnego stacka danej rzeczy to aby i tak można było to sprzedać za ileś $$ np. 64 bruku sprzedaje się za 40$ a jak ma się jeszcze 32 ( pół stacka ) to aby można było to sprzedać za np. 20$ , mam nadzieję , że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi :/

Czytaj dalej..

Smutek Odchodzę?
Napisane przez: Rubiinn - 05-08-2017, 12:58 PM - Odpowiedzi (5)

Ostatnio prawie w ogóle tu nie wchodzę. Niemal się przymuszam, by to robić. Nie że Was przestałam lubić czy coś, ale jakoś przestałam z tego czerpać przyjemność. Nie chcę się do niczego przymuszać i wolę zajmować się innymi rzeczami, które sprawiają mi więcej radości

Jednym z powodów jest druga edycja. Większość zapewne się z niej cieszyła, ale ja nie. Czemu? Po prostu jestem podirytowana faktem, że muszę zaczynać wszystko od nowa. A ja naprawdę tego nie lubię. Mając świadomość, że już wiele ma elytry i diaxowe seciki, czuję się okropnie. I poza tym nie wiem czy jest sens kupować VIPa, bo i tak bym nie pojawiała się często, bo rzadko kiedy dostaję komputer

Liczę, że mój stosunek jeszcze się zmieni, ale nie wiem...

W każdym razie dziękuję za to, że byliście ze mną...

Czytaj dalej..

Dobra zmiana dla aukcji
Napisane przez: Zinrrey - 04-08-2017, 21:05 PM - Odpowiedzi (6)

Witam,
Więc aukcje aktualnie wyglądają tak:
[Obrazek: xOZk3DE.png]
Proponuję by dla graczy została dodana większa ilość miejsc wystawianych przedmiotów na raz.
To jest skierowane do osób, które chcą sprzedawać swoje wyroby te "tańsze"(bloki, jedzenie, ozdoby, itp.) ale i nie tylko rzecz jasna. Według mnie największy problem tkwi w tym, że gracze wolą sprzedać swoje wyroby hurtowo w sklepie(spawn), bo a aukcji jest tylko jeden slot. Zauważyłem, że gracze, którzy maja przedmioty unikatowe(których nie da się sprzedać w sklepie), że również nie wystawiają, dlaczego? Nie mam pojęcia. Może gracz woli wystawić cztery/pięć przedmiotów na raz, niż jeden na raz...
W tej sprawie pakiet aukcjonera w sklepie premium nic nie pomoże. Ponieważ, to działa w jedną stronę, ja chcę również szukać okazji do kupna czegoś, a jak jest tak mało przedmiotów to ciężko.

Zauważyłem, że sporo osób pyta na czacie jak dodać przedmiot na aukcje. Brakuje mi informacji jak wystawić ów przedmiot w informacji jaką wypuszcza serwer -
[MineWorld] Wystawiaj przedmioty na aukcje, handluj z innymi - /aukcje & /ak. 
Wiem, że wszystko jest opisane pod komendą /aukcje, lecz może taka wersja byłaby lepsza? 
[MineWorld] Wystawiaj przedmioty na aukcje, handluj z innymi - /aukcje & /ak, Wpisz /sprzedaj [cena] [ilość] lub /licytacja [cena] [ilość]. Trzymany przedmiot trafi na aukcje!

Ta zmiana i powiększenie ilości slotów moim zdaniem, powinna poprawić sytuacje na aukcji.
Co o tym sądzicie?

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 156 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 155 Gość(i)
Bing
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 0 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum:

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie od bana
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-01-2025, 11:39 AM
Skarga
24-01-2025, 20:32 PM
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM

Statystyki

2,833 Użytkowników,   2,709 Wątków,   19,848 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to lanofficial4567

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Wódz] MiroTcz1810
[Gracz] xNekoShiro1516
[Admin II] _Tamai_1333
[Admin II] Ladykotka1278
[Gracz] 3Majster1124
[Gracz] polamparta875
[Gracz] Naten_13853
[Admin II] Animekowa723