|
Witam,
Więc aukcje aktualnie wyglądają tak:
Proponuję by dla graczy została dodana większa ilość miejsc wystawianych przedmiotów na raz.
To jest skierowane do osób, które chcą sprzedawać swoje wyroby te "tańsze"(bloki, jedzenie, ozdoby, itp.) ale i nie tylko rzecz jasna. Według mnie największy problem tkwi w tym, że gracze wolą sprzedać swoje wyroby hurtowo w sklepie(spawn), bo a aukcji jest tylko jeden slot. Zauważyłem, że gracze, którzy maja przedmioty unikatowe(których nie da się sprzedać w sklepie), że również nie wystawiają, dlaczego? Nie mam pojęcia. Może gracz woli wystawić cztery/pięć przedmiotów na raz, niż jeden na raz...
W tej sprawie pakiet aukcjonera w sklepie premium nic nie pomoże. Ponieważ, to działa w jedną stronę, ja chcę również szukać okazji do kupna czegoś, a jak jest tak mało przedmiotów to ciężko.
Zauważyłem, że sporo osób pyta na czacie jak dodać przedmiot na aukcje. Brakuje mi informacji jak wystawić ów przedmiot w informacji jaką wypuszcza serwer -
[MineWorld] Wystawiaj przedmioty na aukcje, handluj z innymi - /aukcje & /ak.
Wiem, że wszystko jest opisane pod komendą /aukcje, lecz może taka wersja byłaby lepsza?
[MineWorld] Wystawiaj przedmioty na aukcje, handluj z innymi - /aukcje & /ak, Wpisz /sprzedaj [cena] [ilość] lub /licytacja [cena] [ilość]. Trzymany przedmiot trafi na aukcje!
Ta zmiana i powiększenie ilości slotów moim zdaniem, powinna poprawić sytuacje na aukcji.
Co o tym sądzicie?
|