Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Kciuk w dół [PROPOZYCJA] Survival - Szybsze ścinanie drzew
Napisane przez: Quanarin - 05-01-2018, 21:38 PM - Odpowiedzi (11)

Witam Uśmiech
Wiem że już pisałem w tej sprawie ale może za pomocą forum uda mi się przyśpieszyć ten proces Duży Uśmiech

Mam taką propozycję aby na serwerze prowadzić modyfikację która pozwala na szybsze ścinanie drzew. Myślę że większość wie o co mi chodzi. Kiedy ścinasz drzewo u podstawy ono się po prostu rozsypuje a materiały po nim spadają na ziemię Uśmiech Wielu osobom zaoszczędziłoby to mas czasu, a czas ten można by przeznaczyć na upiększanie serwera Duży Uśmiecho myślicie o takim pomyśle?  

Możecie sobie podejrzeć jak to mniej więcej wygląda wyszukując na YT np taką frazę: TreeCapitator lub Timber Mod

Czytaj dalej..

Brak pieniedzy
Napisane przez: Virez - 05-01-2018, 19:09 PM - Odpowiedzi (2)

Virez 
Dzis moj kolega doladowal mi konto i zamaisat dostac 25 zl na konto stracilem je (tranzakcja byla wykonywana przez telefon ) kolega wpisal wszystko dobrze lecz wyskoczyl błąd i stracilem 25 zl. Chcialem zakupic Super vipa lecz mi sie nie udalo 
Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej sprawy

Czytaj dalej..

EVENT - "ELYTRA RACE"
Napisane przez: Madelaine - 04-01-2018, 09:09 AM - Brak odpowiedzi

Witajcie kochani,

świąteczno-noworoczne szaleństwo już się zakończyło, czas zatem wrócić do normalności i do Naszych cotygodniowych, piątkowych eventów!

Już jutro zapraszamy Was na pełen emocji WYŚCIG NA ELYTRACH !!!

Tym razem zamiast zdjęć obejrzyjcie, krótki filmik o tym co Was będzie czekać na evencie Uśmiech

Parę zasad, bez których nie możemy się obyć:
  1. Na evencie NIE ma PvPNie można zginąć.
  2. Przychodzimy w pustym ekwipunku.
  3. Zabronione są mikstury, perły kresu oraz owoce referenusu.
  4. Zabronione fajerwerki i łuki.
  5. Na evencie każdy otrzyma elytrę (dostępną pod /kit event).
  6. Rozegranych zostanie 5 rund.
  7. Nagrodzone zostają 3 pierwsze osoby na mecie.

Nagrody (za rundę)
Pierwsze miejsce:
Ranga VIP na 14 dni (jeśli zwycięzcą jest vip/svip może on wskazać osobę, która otrzyma rangę), 50 LVL, 10000 MineCoins

Drugie miejsce:
30 LVL7000 MineCoins

Trzecie miejsce:
15 LVL3000 MineCoins

Startujemy w piątek o godzinie 20:00 na /WARP EVENT !
Bądźcie z Nami na pewno!

Czytaj dalej..

Ukarajcie go
Napisane przez: Maliko2998 - 02-01-2018, 21:11 PM - Odpowiedzi (1)

1. Nick oskarżającego:Maliko2990
2. Nick oskarżonego:Ukach1
3. Opis sytuacji:Nie liczne zachownie Gracza i narazanie servera na Wirusy
4. Data zdarzenia:Nie Pamietam ale z 3 miesiace temu
5. Dowody w postaci screenów lub filmu:Mam Na moim Facebook Moge przeslac komus z administracji Na Fb Mam Marcel Maliszewski jak co I zdj Niebiaski skin Minecraft

Czytaj dalej..

Serce Pytanie
Napisane przez: Maliko2998 - 02-01-2018, 20:30 PM - Odpowiedzi (8)

1. Nick w grze:Maliko2990
2. Data ukarania:2017.10.11
3. Nick osoby karającej:MiroTcz
4. Powód bana:Wyzwiska Nie Potrzebne
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:Napisalem Poniewaz duzo graczy Mi mowi ze Mam szanse na ubana wiec pisze i prosze was nie wyzywajcie mnie ze naprzyklad idz z tad itp Ppisze dlatego ze poprostu gracze mi mowie ze mam szanse :C Pozdrawiam

Czytaj dalej..

Wywiad z Wawel930
Napisane przez: Ladykotka - 02-01-2018, 18:42 PM - Odpowiedzi (2)

Kochani jak przypadło na wtorek mam dla Was kolejny wywiad, udzielił go nam Wawel930, zachęcam do czytania ponieważ ja czytając ten wywiad troszkę więcej wiem o naszym koledze z serwera co bardzo mnie cieszy Uśmiech

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Wawel930: Cześć, mam na imię Szymon pochodzę z miasta które słynie z pierników. Mam 24 lata. 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Wawel930: W wolnych chwilach daję się ponieść zainteresowaniom. Jazda na rolkach, czy też zwykłe spotkania z znajomymi. Również wolny czas zabijam spędzając przed komputerem.  

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Wawel930: Lubię gotować, to też uczęszczałem do szkoły gastronomicznej. W ten sposób narodziło się jedno z moich nielicznych hobby jakim jest kulinaria. Polecam serdecznie, nie dość że przy tym człowiek się relaksuje to dodatkowo może sycie się najeść. Drugim jaki się we mnie narodził są motocykle, mam plany wobec nich. Możliwe że w tym sezonie uda mi się zrobić krok do przodu w związku z tym hobby. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Wawel930: Może to głupio zabrzmi jak na gościa który ma 24 lata, panicznie boję się pająków. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Wawel930: Hmm.... do końca nie pamiętam kiedy zacząłem grać w Minecraft. Wiem jedynie to że na serwerze MineWorld pojawiłem się pierwszy raz w Czerwcu 2017roku. Wtedy było to bardziej takie wchodzenie i wychodzenie, rozbudowana przygoda zaczęła się w połowie października.  

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Wawel930: Moja przygoda na serwerze zaczęła się z inicjatywy przyjaciela, którego teraz gorąco pozdrawiam. 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Wawel930: Na serwerze podoba mi się przede wszystkim wolność budowania przy nieograniczonej ilości działek. Doprecyzowany regulamin, zacna administracja. Otwarta pomoc, otaczająca atmosfera i wiele wiele innych rzeczy. 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Wawel930: Najbardziej podoba mi się odzwierciedlenie skinów administracji na /warp administracja ,a najbardziej słodko przeszywający wzrok Pani Animekowej. Krajobraz otaczający spawn, budowle. Działki niektórych graczy. 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Wawel930: Hmm... nie mam nic zaplanowanego podczas gry na serwerze, to jakoś samo przychodzi co będę robić i jest zależne od innych. Zazwyczaj to staram się coś budować ,tylko przed tym muszę zabić lenia. 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Wawel930: Rotacja nie licznych bloczków, szum oraz prąd wody. Mury z cobblestone. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Wawel930: Obecnie nie ma nikogo na mojej czarnej liście Oczko  

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Wawel930: Kanyon, SkyeShieldPL, OlympicDeath, AshiaPL, Madelaine, Zinrrey. Jeżeli kogoś pominąłem, przepraszam. 

13) Jak powstał twój nick?

Wawel930: Mój nick przyszedł sam z siebie, akurat w tym momencie jadłem czekoladę którą uwielbiam Love . Wawel- poczuj dziecięcą radość 930- w jakimś stopniu wzięło się to z rocznika. 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Wawel930: Moim marzeniem jest zawładnięcie nad światem architektury, małymi krokami. Po drugie chcę stanąć twarzą w twarz, oko w oko, na przeciw Pani Animekowej. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Wawel930: Nie żebym był chwali piętą ale myślę że udało mi się zbudować coś zacnego na posiadającej działce ,która bierze udział w evencie "Działka Miesiąca" 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Wawel930: Nic innego nie przychodzi mi do głowy poza budowaniem bądź zabawą w krasnoluda w kopalni. 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Wawel930: Tak, ale wolałbym je zachować dla siebie. 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Wawel930: Oczywiście że chciałbym. Chcę pozdrowić wszystkie osoby ,które mnie nie znają a wkrótce poznają. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Wawel930: Dziękuję, że mogłem udzielić wywiadu. Wszystkiego dobrego w roku 2018. 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Wawel930: Ja również, pozdrawiam.

Czytaj dalej..

UNBAN
Napisane przez: olol14235 - 02-01-2018, 13:53 PM - Odpowiedzi (10)

1. Nick w grze: JACKOLSON
2. Data ukarania:2 styczeń 2018r
3. Nick osoby karającej: przykro mi ale nwm kto mnie zbanował
4. Powód bana: omijanie bana
5.Troszke nie rozumiem dlaczego dostałem bana za omijanie bana no wiec 31 grudnia mogłem wejsc do gry na czacie napisalem ze dziekuje za Un wchodze dzisiaj do gry i nagle nmg wejsc bo dostalem bana za omijanie bana którego nie miałem:(

Czytaj dalej..

Duży uśmiech Pytanie o Arene
Napisane przez: Montana - 01-01-2018, 21:36 PM - Odpowiedzi (1)

Pytanie;Chcialbym zbudowac Mapke na Warp areny Dalo by rade bo jak tak bardzo bym sie ucieszyl ! Bardzo dziekuje za Wysluchanie PozdroDuży Uśmiech
Pytanie Survival

Czytaj dalej..

Kara zasłużona ??
Napisane przez: Panaceum - 01-01-2018, 14:57 PM - Odpowiedzi (3)

Witam z tej strony Panaceum. Wczoraj około godziny 22 dnia 31.12.2017. Zostałem pozbawiony możliwości spędzenia Sylwestra na MineWorld , ponieważ dostałem bana za rzekome „złe zachowanie na czacie’’ Czego konsekwencją było dokończenie ostatniego dnia tego roku z POLSATEM. Lubię tą stacje telewizyjną , a wracając do mojego bana. Nasza „ukochana,, pani voiceadmin animekowa moim skromnym zdaniem przesadziła z wymierzoną karą bo ja się pytam ZA CO ??!! 
Czym się kierowała dając mi tego bana ?
Jakie argumenty przemawiały za tym?
Ogólnie czuje się szkalowany i nękany przez tą panią. 
Najbardziej zależy mi na wypowiedzi pani  animekowej.
Pozdrawiam Panaceum ten zły !

Czytaj dalej..

Życzenia
Napisane przez: Simpson - 31-12-2017, 21:24 PM - Odpowiedzi (2)

Witajcie! Z tej strony Szymon, znany też jako Simpson. Z racji iż dzisiaj mamy Sylwestra, chciałbym życzyć wszystkim, wszystkiego najlepszego, zdrowia i szczęścia w nowym roku 2018. Chciałbym aby ten rok dla naszego serwera był najlepszy. Aby  nie zabrakło nam, a zwłaszcza administracji chęci do rozwijania Sewera. No i cóżyczę mogę jeszcze powiedzieć? A więc: DOSIEGO ROKU 2018!!!

Podmawiam wszystkich graczy oraz Administrację serwera MineWorld
Szymon/ Simpson

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 23 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 21 Gość(i)
Google, Bing
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 3 zarejestrowanych (w tym 1 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Wódz] MiroTcz, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] Bonescrasher2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] rank1npc1
[Gracz] benchyzzz1
[Gracz] Yuko1
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5