Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Wywiad z Grzesiule
Napisane przez: Ladykotka - 20-03-2018, 17:32 PM - Brak odpowiedzi

Witam wszystkich, wtorek nastał więc wrzucam dla Was kolejny wywiad, udzielił go Grzesiule, zapraszam do czytania Uśmiech

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Grzesiule: Jestem Grześ, mam 15 lat, za niedługo już wychodzę z gimnazjum.

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Grzesiule: W wolnych chwilach zazwyczaj gram, oglądam różne filmy czy też jak jest ciepło idę na boisko zagrać. 

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Grzesiule: Jak granie na komputerze jest hobby, to mam Duży Uśmiech
Ale staram się spotykać ze znajomymi częściej ale nie będę wchodzić w szczegóły. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Grzesiule: Nie spotkałem jeszcze na swojej drodze żebym się czegoś bał, czasami mam jakby takie myśli jakby coś za mną stało, za dużo oglądania horrorów. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Grzesiule: W minecrafta bardzo krótko gram, moja przygoda zaczęła się gdzieś końcem stycznia 2017 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Grzesiule: Jak to gracz szukał swojego idealnego serwera, szukałem chyba z kilka godzin na liście i znalazłem było chyba gdzieś około 40 osób na serwie, pewnie event był. Na waszym serwerze nauczyłem się grać survival, dlatego chce żeby się rozwijał jak najlepiej Uśmiech 

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Grzesiule: Najbardziej mi się podoba to jak się szybko rozwija serwer, super eventy. 

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Grzesiule: Niestety ja się nie znam na budowaniu, jak coś lepiej wygląda od mojego domku czy budowli to dla mnie wszystko jest piękne Duży Uśmiech 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Grzesiule: Zazwyczaj chodzę ze znajomymi czy biję się, ostatnio też bardzo dużo wysadzamy brzydkich budowli, tak jak mój zamek.  

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Grzesiule: Najbardziej mnie denerwują perły i elytra w tej grze, wiadomo pomagają bardzo w rozgrywce, ale zbyt łatwo. 

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Grzesiule: Ja mam krótką pamięć, coś ktoś mi zrobi to nie pamiętam tego po kilku dniach Oczko 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Grzesiule: No najczęściej z członkami administracji, czy też z gildią Outcasters.
Ja wszystkich lubię chyba że ktoś mi coś złego zrobi. 

13) Jak powstał twój nick?

Grzesiule: Mój nick wymyśliłem tak o. To jest mój pierwszy nick jaki wymyśliłem. W żadnej grze w jaką grałem nie spotkałem żeby nick był zajęty, niby prosty nick a jaki Uśmiech 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Grzesiule: Moim największym marzeniem jest powstanie areny którą opisałem w propozycji, czy też pokonanie najlepszego gracza w pvp na serwerze MW, zapewne większość będzie wiedziała o kogo chodzi. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Grzesiule: Jak mówiłem nie umiem budować 

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Grzesiule: Znałem MC z filmików więc trochę wiedziałem o co biega, gdy wkońcu już stworzyłem swój świat czekałem na noc i na moby żeby z nimi powalczyć.

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Grzesiule: Było kilka sytuacji co emocję brały górę ;c 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Grzesiule: Tak pozdrawiam oczywiście wszystkie mi znajome osoby Uśmiech 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Grzesiule: Lepiej grajcie na MW, bo po 28 dniach twoja baza zniknie na zawsze z powierzchni ziemi Zaskoczony 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Grzesiule: Też dziękuję, szkoda że taki krótki ten wywiad

Czytaj dalej..

Event 50 - Toxic Underground [WYNIKI]
Napisane przez: Slou - 20-03-2018, 16:16 PM - Brak odpowiedzi

Jak wszyscy wiemy, ostatni event był naprawdę sporym wyzwaniem.
Zapewne większość z Was mogłaby mieć po nim istne koszmary, ale nie martwcie się, walczyliście dzielnie i byliście w stanie przezwyciężyć swój strach!
Trójka wojowników wypisanych poniżej została uznana za legendarnych, gratulujemy Wam za zasługi w bitwie!
1. MrBarto
2. mimimimi
3. karolqa23

Po chwili wytchnienia udaliśmy się na starcie z zabójczym smokiem i innymi zmorami, gdzie też sobie świetnie poradziliscie. 

Dziękujemy za udział i zapraszamy do ponownej zabawy, już za tydzień. Uśmiech

Czytaj dalej..

Koniec z MC
Napisane przez: Show_666 - 20-03-2018, 08:47 AM - Odpowiedzi (4)

Witam!
Chciałbym poinformować graczy MineWorld oraz szanowną administrację że odchodzę z MineWorld.
Będę wchodzić na serwer ale o wiele rzadziej jedynie co aby pobudować i popisać z innymi. Większość graczy może się cieszyć z mojego powodu ponieważ nikt ich nie będzie "Nękać". Nie przyszedłem na MW po to aby zabijać. Chciałem się rozwijać tutaj. Każdy myśli że jestem tym złym i brutalnym graczem a to nie prawda jestem miły, uczuciowy oraz najgorsze to nieśmiały. Myślę że MineWorld będzie lepszy be ze mnie.

Miłej gry.
xNightmaree

Czytaj dalej..

Prosze [UnBan]
Napisane przez: riolu22 - 19-03-2018, 18:21 PM - Odpowiedzi (2)

1. Nick w grze: riolu22
2. Data ukarania: nie pamientam sorry
4. Powód bana:multikonta
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: nie wiem co napisać . powinno usunąć wszystkie konta proszę proszę
PS kocham ten server jest superrrr

Czytaj dalej..

[Propozycja] Pojazdy
Napisane przez: Redeq - 19-03-2018, 16:40 PM - Odpowiedzi (3)

Typ: Propozycja
Serwer: Creative, Survival
Opis: Propozycja dotyczy komendy /pociągi.
Czy jakieś miasto chciało mieć u Siebie linię kolejową?
Czemu by nie dodać wagonów pasażerskich?
Ułatwiło by to komunikację w miastach na creative jak i na survivalu.

Wagony pasażerskie:

Występowały by w 3 różnych wariantach :

-Czerowny
-niebieski
-zielony

W wagonach mogli by jechać inni gracze, np. Prowadzi: Inga, Wagon 1: Janusz333, Ania89 itd.

Wagony towarowe:
Kolory: nie wiem

Czytaj dalej..

[Propozycja] Kolory
Napisane przez: Grzesiule - 19-03-2018, 13:50 PM - Odpowiedzi (8)

1. Typ wątku: Propozycja
2. Na wszystkich serwerach by to działało
(Survival, Creative, 4fun)
3. Opis:

Jak wiadomo vadmini i admini piszą na czerwono domyślnie. A co jakby zrobić inne rangi podobnie jak do adminów.

Dajmy przykład, dużo dzieje się na czacie graczę spamią itd, członek administracji musi zauważyć brzydkie słowa i czy ktoś napewno nie spami jednym i tym samym.
Zazwyczaj jak ktoś spami, członek administracji piszę na czacie żeby skończył, jednak gdy dużo osób zacznie pisać, "oskarżony" nie ujrzy słowa napisanego przez administrację i dalej będzie robić swoję, wtedy zazwyczaj lecą warny czy muty.
Dlatego kidmodzi pisaliby na zielono (domyślnie)
Czatmodzi na żółto (domyślnie)
Modzi na fioletowo (domyślnie)
A Supermodzi na pomarańczowo (przykład) (domyślnie)

Czytaj dalej..

[Podanie] Grzesiule
Napisane przez: Grzesiule - 18-03-2018, 21:20 PM - Odpowiedzi (15)

Nick w grze: Grzesiule
[b]Wiek: 15 (w lipcu 16)
[/b]
Staż na serwerze (od kiedy grasz): Około początkiem sierpnia 2017

Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Wiadomo zależy od dnia, około 3-6h

Otrzymane na serwerze kary: 4 warny i 1 kick (Większość prze głupotę)

Długość gry w Minecraft: Od początku 2017.

Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Niestety nie

Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak, posiadam

Obecni Administratorzy (wymień): 
MiroTcz
N_Thinker

Obecni SuperModeratorzy (wymień): Marika07

Obecni Moderatorzy (wymień): 
Nightmara
Pawelek1212

Komendy KidModa/CzatModa: 
/kick <nick>  - wyrzucenie gracza z serwera
/tempmute <nick> <czas> <powód>  - wyciszenie gracza na pewien czas
/warn <nick> <powód>  - ostrzeżenie gracza
/mute <nick> <powód> - wyciszenie gracza na zawsze
/jail <nick> <czas> <powód>  - wtrącenie gracza do więzienia
/cc lub /chatclear - wyczyszczenie czatu 

Obowiązki KidModa/CzatModa: 
- Być pomocny dla graczy jak i administracji
- Zachować porządek na czacie
- Jeśli wystąpi jakiś błąd/bug co nieumożliwi dalszej rozgrywki, trzeba się zgłosić do wyżej postawionych osób

Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Nie, nie znam

Gdzie znajduje się regulamin:  Można go znaleźć tutaj
http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=4
Jak i w grze pod komendą /regulamin

Dlaczego właśnie Ty:  Chcę mieć nowe przeżycie jaki członek administracji, czasami trochę mnie irytuję jak ktoś piszę słowa które nie powinny mieć miejsca a nie ma żadnego członka administracji na serwerze, wiadomo można zrobić ss i wysłać administracji lecz gdy słowa lecą w moją stronę to ma się ochotę odpowiedzieć lecz tego nie robię. Jeśli chodzi o moje polowania mogę zaprzestać i robić pvp z chętnymi. Mam nadzieje że administracja nie będzie wracała do dawnych moich przewinień

Napisz o sobie (min. 6 zdań):
[b]Mam na imię Grześ pochodzę z województwa podkarpackiego, lubię różne sporty uprawiać, gra w ręczną, nogę, siatkówkę. Wyjazd w góry na snowboard też jest miły. Lubię też pograć w różne gry na komputerze. Bardzo dobrze uczę się matematyki, swoją przyszłość wiąże z kabelkami jako elektryk. [/b]

[b]Dziękuje za dobre opinie i mam nadzieję że złych będzie jak najmniej Uśmiech[/b]

Czytaj dalej..

[Podanie] Adam17052013
Napisane przez: Adam17052013 - 18-03-2018, 20:37 PM - Odpowiedzi (9)

Nick w grze: Adam17052013
Staż na serwerze: Gram tu od SH ( oraz też pierwszej edycji do teraz ) 
Czas , który dziennie możesz poświęcić serwerowi :  Będę mógł poświęcić tyle czasu ile wcześniej ( weekendy , święta itp itd )

Otrzymane na serwerze kary : Otrzymałem 15 minutowego mute'a o którym wspomniałem już w poprzednim podaniu, oraz jedno ostrzeżenie ( tyle pamiętam )

Długość gry w Minecraft : W Mc gram od początku ( łącznie z Cave Game ) 

Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze : Jak wspomniałem wcześniej ktoś proponował mi na innym serwerze budowniczego.
Czy posiadasz konto w serwisie Discord :  W razie potrzeby takie mogę mieć.

Obecni Administratorzy : N_Thinker , MiroTcz
Obecni SuperModeratorzy : Marika07 
Obecni Moderatorzy : Pawelek1212 , Nightmara
Komendy KidModa / CzatModa : ./mute , /tempmute , /Jail , /chatclear , /warn , /kick
Obowiązki KidModa / Czat Moda : Pomoc innym graczom w rozwiązywaniu problemów gry np. Recepturami mikstur  bądź też  Recepturami Crafting'u. Do obowiązków wlicza się również dostępność dla graczy , dbanie o porządek na chacie jak i informowanie administracji wyższego stopnia o ewentualnych usterkach technicznych serwera.

Czy znasz jakieś błędy serwera : Tak ( np. zabijanie zwierząt objętych cuboidem obcego gracza za pomocą enchantu płomień )
Gdzie znajduje się regulamin : http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=4

Dlaczego właśnie ty : Tak jak pisałem w poprzednim podaniu ( a nie wiele się zmieniło od ostatniego czasu ) 
Nie wykazuję nie chęci do pomocy graczom , posiadałbym więcej możliwości jako członek administracji , A Także
potrafiłbym przypilnować rozgrywki pod nieobecność innych członków administracji ( większego lub mniejszego stopnia ) czym odciążyłbym ich z części dodatkowych dla nich lub nie których obowiązków.Wcześniej byłem również członkiem administracji lecz zrezygnowałem z powodów rodzinnych , wszystko zakończyło się szybciej niż się spodziewałem i Boom , jestem tutaj... historia kołem się toczy jak widać , heh .. 

Opisz siebie (minimum 6 zdań) :
Co tu dużo mówić . Skromna jakby nie patrzeć osoba . Honorowa postawa . Lubię budować co wychodzi mi całkiem nie źle ( można powiedzieć , że dobry jestem w te "klocki" hehe )  . Pomimo licznych rozmów z ludźmi  przyjemnością darzę również malowanie , rzeźbienie i inne przyjemności związane ze sztuką.Lubię spędzać czas z rodziną .  Pilnowanie chatu itp itd traktuję jako przyjemność nie jako obowiązek.Jak już wspomniałem nie wiele się zmieniło od mojego ostatniego podania.

Ostatnio mnie nie było przez pare tygodni ale było to jednorazowo spowodowane nadmiarem "obowiązków" w życiu codziennym.

Czytaj dalej..

[PODANIE] LELOUCH
Napisane przez: Lelouch - 18-03-2018, 18:51 PM - Odpowiedzi (22)

Nick w grze: Lelouch
Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od około 4-5 miesięcy
Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Ponad 5 godzin
Otrzymane na serwerze kary: 1 warn (Dostałem go w nocy i bardzo za niego przepraszam)
Długość gry w Minecraft: Ponad 8 lat
Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak, pełniłem funkcję moderatora, a następnie administratora
Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak
Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, N_Thinker
Obecni SuperModeratorzy (wymień): Marika07
Obecni Moderatorzy (wymień): Pawelek1212, Nightmara

Komendy KidModa:

• /kick <nick> - wyrzucenie gracza z serwera
  • /tempmute <nick> <czas> <powód> - czasowe wyciszenie gracza
  • /warn <nick> <powód> - ostrzeżenie gracza
Komendy CzatModa:
  • /kick <nick> - wyrzucenie gracza z serwera
  • /tempmute <nick> <czas> <powód> - czasowe wyciszenie gracza
  • /warn <nick> <powód> - ostrzeżenie gracza
  • /mute <nick> <powód> - trwałe wyciszenie gracza
  • /jail <nick> <czas> <powód> - wysłanie gracza do więzienia

Obowiązku KidModa/CzatModa:
  • Pilnowanie porządku i spokoju na czacie
  • Odpowiedź oraz pomoc w razie pytań dotyczących gry
  • Informowanie administracji wyższej rangą o cięższych problemach
  • Pomoc ogólna dla graczy
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Nie, nie znam. [EDIT] Animekowa mi przypomniała o błędzie dotyczącym ochronki PvP w gildii (wystarczy rzucić w gracza perłą/śnieżką/jajkiem). Po dłuższym zastanowieniu sobie przypomniałem, że płytę naciskową można uruchomić na cudzej działce (strzelenie w nią z łuku może załatwić sprawę).

Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin jest umieszczony na forum, można go znaleźć w dziale "Regulaminy i ogłoszenia". Regulamin można też znaleźć na serwerze (/regulamin i menu serwera).

Dlaczego właśnie Ty: Myślę, że nadaję się do tego stanowiska i poradziłbym sobie z dotyczącymi mnie obowiązkami. W miarę możliwości staram się pomagać i wspierać graczy, którzy mają jakieś pytania lub czegoś potrzebują. Chciałbym szczerze wesprzeć serwer i ułatwić administracji jej funkcjonowanie. Moją największą słabością w tym podaniu, do której się muszę przyznać, jest ilość ubitych graczy - zapewniam, że nigdy nie doszło do nękania/ubliżania. Chciałbym także zapewnić, że zrezygnowałbym z polowania na graczy i ograniczyłbym się tylko do pojedynków z chętnymi osobami, nie chciałbym aby takie zabawy mogły wpłynąć na wizerunek administracji. Wielokrotnie mi się zdarzyło trafnie poinformować administrację o oszustach i starałem się o to, żeby na czacie ogólnym nie było konfliktów. Nie nadużyłem nigdy zaufania u żadnego gracza, więc uznaję to za argument, który ma wielkie znaczenie w moim podaniu.

Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mieszkam aktualnie w Warszawie i tam też studiuję. Studiuję obecnie na pierwszym roku. Jestem osobą o silnym charakterze i poczuciu sprawiedliwości, a także zawsze staram się zachować asertywność oraz obiektywność. Bardzo cenię w ludziach wyrozumiałość, szczerość, lojalność i uczciwość, dlatego staram się trzymać tych cech. Uwielbiam wszelkie gry strategiczne, najbardziej szachy, bo to właśnie one mnie nauczyły, że warto myśleć o parę kroków do przodu. Lubię wszelkie filmy/seriale/książki, które zawierają w sobie elementy akcji, grozy i tajemnicy - najczęściej kryminały. Bardzo mi się podobały książki autorstwa Stephena Kinga, przy których potrafiłem spędzić bardzo wiele godzin w nocy. Na MineWorld zdążyłem już poznać wiele wspaniałych osób, które znajdują się również w administracji i bardzo chciałbym dołączyć do Ekipy Serwera. Uśmiech

Czytaj dalej..

[PODANIE] _MinkaMufinka_
Napisane przez: _MinkaMufinka_ - 18-03-2018, 18:45 PM - Odpowiedzi (18)

Nick w grze: _MinkaMufinka_

Staż na serwerze (od kiedy grasz):
Od 1 edycji, nie jestem w stanie określić przybliżonej daty.

Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:
Od 2 do 5 godzin.

Otrzymane na serwerze kary:
1 ban (bardzo tego żałuje.. To się więcej nie powtórzy)

Długość gry w Minecraft:
ok. 3 lata

Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze:
Moderator

Czy posiadasz konto w serwisie Discord:
Ta
k, posiadam

Obecni Administratorzy (wymień):
N_Thinker oraz MiroTcz

Obecni SuperModeratorzy (wymień):
Marika07

Obecni Moderatorzy (wymień):
Pawelek1212, Nightmara

Komendy KidModa/CzatModa:
KIDMOD:
/kick <nick> <powód> - wyrzucenie gracza z servera

/tempmute <nick> <czas> <powód> - czasowe wyciszenie gracza
/warn <nick> <powód> - ostrzeżenie gracza
CZATMOD:
/kick <nick> <powód> - wyrzucenie gracza z servera

/tempmute <nick> <czas> <powód> - czasowe wyciszenie gracza
/warn <nick> <powód> - ostrzeżenie gracza
/mute <nick> <powód> – wyciszenie gracza na zawsze (permanentne)

/jail <nick> <czas> <powód> - wtrącenie gracza do więzienia
/cc, /chatclear – wyczyszczenie czatu (Uzywa się go najczęściej gdy gracz reklamuje inny serwer)

Obowiązki KidModa/CzatModa: 
- dostępność dla graczy i innych członków administracji

- znajomość pluginow (by np. wytłumaczyc graczowi jak mieć peta, bądź go schować)
- dbanie o porządek na czacie,
- Informowanie administracji wyższych stopni o problemach technicznych serwera
- ogólna pomoc graczom

Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Nie, nie znam

Gdzie znajduje się regulamin:
Regulamin można znaleźć tutaj: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=4 oraz na serwerze pod komendą /regulamin. (badz poprzez /menu > pomoc > Regulamin serwera)

Dlaczego właśnie Ty:
Staram się być często aktywna na serwerze oraz na forum. Lubię pomagać graczom oraz czasem zgłaszam administracji jeżeli ktoś przeklina/obraża/reklamuje.

Opisz siebie (minimum 6 zdań):
Mam na imię Lidia mam 12 lat. Mieszkam we Wielkopolsce. Jeżdżę konno oraz chodzę na zajęcia taneczne. Dobrze się uczę, lubię czytać książki. W wolnych chwilach gram w minecrafta. Jestem osobą przyjacielską i pomocną. 

Mam nadzieję że podanie zostanie przyjęte. Z poważaniem Mufinka Duży Uśmiech

Czytaj dalej..

Użytkownicy online
Aktualnie jest 99 użytkowników online. 0 Użytkownik(ów) | 96 Gość(i)
Bing, Google, Yandex
Kto był dziś online [Szczegóły]
Mieliśmy w ciągu ostatnich 24 godzin: 3 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 0 gości i 0 botów.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: [Gracz] Ewka52, [Wódz] MiroTcz, [Gracz] rank1npc

Witaj, Guest
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Ostatnie wątki
Odwołanie Ban: Xray
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
08-01-2025, 18:31 PM
Odwołanie od bana – brak ...
Ostatni post: [Admin II] Lelouch
07-01-2025, 08:00 AM
[Propozycja] Areny PvP
Ostatni post: [Wódz] MiroTcz
30-12-2024, 10:25 AM
perm
Ostatni post: [Admin II] Animekowa
25-12-2024, 16:12 PM
Skarga na Yuko937
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
24-12-2024, 03:10 AM
NABÓR DO ADMINISTRACJI
22-12-2024, 15:15 PM
OTWARCIE SERWERA SURVIVAL
20-12-2024, 20:43 PM
ZAKOŃCZENIE PRZERWY TECHN...
02-11-2024, 17:46 PM
Skarga na Prouff, King_Ka...
Ostatni post: [Gracz] relrx
06-02-2024, 13:58 PM
Skarga na King_Kamila za ...
27-01-2024, 11:43 AM
Powrót
Ostatni post: [Gracz] TABALUGA60
21-01-2024, 22:02 PM
WESPRZYJ SERWER
20-01-2024, 14:11 PM
Unban
20-01-2024, 11:20 AM
Skarga na Administratora
28-12-2023, 05:08 AM
Skarga na Członków Gildii...
Ostatni post: [Admin II] _Tamai_
26-12-2023, 20:41 PM

Statystyki

2,826 Użytkowników,   2,707 Wątków,   19,836 Odpowiedzi,   Najnowszy użytkownik to Siomik

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
Dzienne Tygodniowe Miesięczne Najwięcej postów
[Gracz] rank1npc10
[Gracz] Natalia25887
[Gracz] Yuko5
[Wódz] MiroTcz4
[Gracz] Bonescrasher3
[Gracz] _MinkaMufinka_2
[Admin II] Lelouch2
[Gracz] Damonte1