[SKARGA] ferales225, 3togo, 209, Fastibear |
1. Nick oskarżającego: Zinrrey739
2. Nick oskarżonego: ferales225, 3togo, 209, Fastibear 3. Opis sytuacji: Notoryczne nękanie na działce. U mnie nie można czuć się bezpiecznie. Co chwila, ktoś z wyżej wymienionych wpada na moją działkę i zaczyna mnie po niej gonić. (w sumie rzadko jedna osoba mnie goni, zazwyczaj po paru chwilach teleportują się kolejne osoby.) Nie jestem jedyną osobą, która zostaje przez nich zabijana/nękana bez powodu. 4. Data zdarzenia: 11-12.08.2017r. 5. Dowody w postaci screenów lub filmu: Screeny pochodzą jedynie z dzisiaj, lecz analogiczne sytuacje działy się wczoraj. Co prawda, nie ma na tu 209, ale osoby pośrednie mogą potwierdzić jego obecność. ![]() Takie wspinanie jest w ogóle dozwolone? ![]() ![]() ![]() Proszę o uczciwe rozpatrzenie tejże sprawy. Pozdrawiam, Pokojowy gracz serwera Mineworld
Cytat:Takie wspinanie jest w ogóle dozwolone?Nie, jest to wykorzystywanie dziur serwera. ![]()
Czekałam na skargę Zinrey'a bo byłam świadkiem tego jak 3ch z wymienionych osób faktycznie koczowała przy drzwiach do jego magazynu, usiłowali się dostać do niego nawet przy użyciu petów. Trzech na jednego jak dla mnie to przesada kompletna... Dostali 10min w więzieniu i odpuścili dopiero jak Zinrey wyszedł z gry. Widać że to nie pierwszy raz Zinrey ma z nimi taki problem.
![]() ![]()
Zinnrey nie pierwszy raz ma z nimi problem , powyżej wspomnieni trzej gracze "nachodzą" nie tylko zinnrey'a.
potwierdzam fakt iż 3togo nęka graczy i atakuje bez powodu - i wczoraj mnie też zaczepiał parę razy.
3togo - Moim zdaniem takie atakowanie graczy 3na1 albo chociaż 2na1 świadczy tylko o tchórzostwie ze strony napadających. ![]()
Jest to według mnie najlepiej napisana skarga na nękanie na tej edycji.Dowody jednoznacznie obciążają wymienionych graczy. Jestem za tym by ukarać ich na kilka dni
Też miałem z nimi do czynienia, a przynajmniej jednym z nich. Uważam, że powinni zostać jakoś ukarani :dodgy:
![]()
Skarga słuszna, i to prawda - cała ta "ekipa" nęka również innych. Przy tym wyśmiewają się ze swoich ofiar oraz prowokują do złego zachowania. Pamiętam kiedy nękali ZelkowąDamę, czarka95 i xagento. Dostawali kary w więzieniu, ale po odsiedzeniu ich, znowu atakowali. Według mnie również należy się kara.
2 osoby dostały po dłuższym jailu, pozostałe 2 - ostrzeżenia. Jeśli nic się nie zmieni to proszę informować.
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |