[Podanie] MrBarto |
Nick w grze: MrBarto
Wiek: 14 Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od listopada (2016r.) Grałem także na snowhomie. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: W wakacje do 4h, a w roku szkolny ok. 2/3h Otrzymane na serwerze kary: Nie otrzymałem Długość gry w Minecraft: 6 lat Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak, Admin (byłem jednym z założycieli nieistniejącego już serwera) Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: Posiadam mikrofon oraz konto na skype Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker Obecni Moderatorzy (wymień): KidMod: - Madelaine_, - Damexti, - Marika07 Mod: - Ziomej, - Slou, - _Diamentowa_ SuperMod: - Ladykotka, - Animekowa Obecni Czat Moderatorzy (wymień): Na chwilę obecną nie ma czat moderatorów Komendy KidModa/CzatModa: KidMod: - /kick [nick] [powód], - /tempmute [nick] [czas] [powód], - /jail [nick] [powód] CzatMod: - /kick [nick] [powód], - /tempmute [nick] [czas] [powód], - /jail [nick] [powód], - /cc, - /mute [nick] [powód], - /comment [nick] [treść] Obowiązki KidModa/CzatModa: Obowiązkiem KidModa/CzatModa jest: - pomoc innym graczom, - dbanie o ład na serwerze oraz czacie, - rozwiązywanie problemów Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nie, nie spotkałem się z bugami (i mam nadzieję, że się nie spotkam ) Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin znajduje się na serwerze /regulamin oraz na forum. Dlaczego właśnie Ty: Długo gram na serwerze, chętnie pomagam innym graczom. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Bartłomiej i mieszkam w małym miasteczku w województwie lubelskim. Bardzo lubię sport, szczególnie piłkę nożną. W wolnym czasie gram na komputerze, głównie w minecrafta, euro truck simulator i GTA V. Z przedmiotów szkolnych, w szczególności interesuję się językiem angielskim oraz geografią.
Nie za bardzo cię kojarzę ale podanie mi się podoba. Jestem na neutral z wielkim pochyleniem tak.
Podanie napisane bardzo ładnie i czytelnie chociaż te obowiązki administracji wyglądają na skopiowane. Niestety zupełnie nie kojarzę Ciebie, nie wyróżniasz się dla mnie z tłumu graczy ;/
Jestem na neutral/tak
Animekowa, zapewniam, że obowiązki nie są skopiowane, pisałem je sam,
Nie znam ciebie za bardzo, czasami pomagasz coś tam napiszesz, ale jestem na neutral.
Podanie ładnie napisane. Z tego co zauważyłam nie wyzywasz innych i jesteś miły. Widzę cię często na serwerze.
Jestem na tak.
Szczerze, to Cię nie znam, Podanie ładnie napisane, starannie, co tylko dobrze świadczy o Tobie.
Neutral
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |