[PODANIE] PinkCoockie321 |
Nick w grze: PinkCoockie321
Wiek: 12 ( w pażdzierniku 13 ) Staż na serwerze ( od kiedy grasz ): od Stycznia Czas, który codziennie możesz poświęcić serwerowi: 4 - 5 godzin Otrzymane kary na serwerze: brak Długość gry w minecraft: 3 lata Czy pełniłaś jakąś funkcję na innym serwerze: nie Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: Tak : Mam mikrofon oraz skype Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker Obecni Moderatorzy (wymień): Slou, TheZiomej, _Diamentowa_ Obecni CzatModeratorzy (wymień): brak Komendy KidModa/Czatmoda: KidModerator /kick ( nick ) ( powód ) /tempmute ( nick ) ( czas ) (powód ) /jail (nick) cela1 (powód) CzatModerator /kick (nick) (powód) /tempmute (nick) (czas) (powód) /mute (nick) (powód) /jail (nick) cela1 (powód) /cc (czyszczenie czatu) /comment (nick) ( treść ) Obowiązki KidModa/CzatModa: - Rozwiązywanie sporów innych graczy - Być na każde zawołanie adminów - Trzymać porządek na chacie Czy znasz jakieś bugi/błędy serwera: Nie Gdzie znajduje się regulamin: na forum - komenda /regulamin Dlaczego właśnie ty: Ponieważ gram na serwerze dość długo, pomagam graczom, nie wdaje się w kłótnie ,lecz staram się je rozwiązać. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Ola. Uwielbiam programować ![]()
Nie wiem... ale mam przeczucie że trochę skopiowałaś ode mnie :/ nie widziałam żebyś aktywna była
![]() Powodzenia ![]()
Nie kojarzę Cię wcale... Kilka razy mignął mi Twój nick w grze, ciężko jest cokolwiek stwierdzić. Na forum też rzadko się udzielasz.
Neutral/nie. ![]()
Widziałam Cię rzadko na survivalu, za to na creative częściej, ale nie zauważyłam byś pomagała innym. Na forum się nie udzielasz. Z tego co wiem nie jesteś zbyt znana na serwerze, nie wiem co jeszcze o Tobie dodać, ponieważ Cię nie znam na tyle dobrze aby Cie oceniać. Więc jestem na nie.
Nigdy nie widziałam cię na chacie w grze. Nigy nie widziałam cię na forum. Twoje podanie mnie nie przekonało. Jestem na NIE
Na survivalu rzadko kiedy Cię widać, ale na creative już częściej. Nie udzielasz się na forum. Nie widzę, żebyś pomagała też graczom... Więc jestem na neutral/nie. Powodzenia
![]()
Zupełnie nie kojarzę Ciebie. Na forum też nie udzielasz się. Słabo napisane trochę podanie ;/ jestem na nie.
![]() ![]()
Podanie odrzucone, wyżej masz podane powody.
Jeśli Ci zależy to pokaż, że się nadajesz. ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |