Propozycja |
witam , niestety muszę to napisać w propozycjach serwera survival gdyż nie wiem z jakich powodów nie mogę napisać tego wątku w propozycjach serwera sky block . Ostatnio gdy kopałem w kopalni na sky blocku , gdy kopałem i surowce dropiły ze stone'a , gdy leżały na ziemi , pewien gracz je "podkradał" , więc proponuję , aby na sky blocku surowce które dropią ze stone'a , lądowały automatycznie do eq gracza.
To byłoby całkiem dobre i mocne ułatwienie rozgrywki na serwerze Skyblock nie tylko pod tym względem. Gracze nie musieliby się bać o utratę przedmiotów które mogą spaść im w otchłań. Nie wiem co na to Administracja ale pomysł wg. mnie wgląda na ciekawy.
O matko to straszne ! ktoś wziął 3 sztuki cobla przypadkowo, faktycznie wielki problem ! Człowieku ty masz 8 lat ? Kto by chciał twój zakichany drop z cobbla ? Jakiś nowy gracz ? To fajnie niech chłopina ma coś na początek.
(23-07-2017, 21:51 PM)button napisał(a): O matko to straszne ! ktoś wziął 3 sztuki cobla przypadkowo, faktycznie wielki problem ! Człowieku ty masz 8 lat ? Kto by chciał twój zakichany drop z cobbla ? Jakiś nowy gracz ? To fajnie niech chłopina ma coś na początek. A Ty sobie daruj te złośliwości, bo widzę, że próbujesz pod każdym postem dopiec Adamowi. Jeżeli z was dwojga ktoś ma 8 lat, to na pewno nie jest to Adam. Człowieku zajmij się swoim życiem, bo zachowujesz się jak dziecko. Jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia, milcz.
(23-07-2017, 22:32 PM)Slou napisał(a):(23-07-2017, 21:51 PM)button napisał(a): O matko to straszne ! ktoś wziął 3 sztuki cobla przypadkowo, faktycznie wielki problem ! Człowieku ty masz 8 lat ? Kto by chciał twój zakichany drop z cobbla ? Jakiś nowy gracz ? To fajnie niech chłopina ma coś na początek. Zgadzam się ze Slou Cały czas mu dokuczasz i to nie jest fajne :s
No bez przesady, proszę ale jak widać prawda w oczy kole Święty on nie jest .
Tylko kolega niech przeczyta Regulamin punkt 3 ! 3.W kwestiach nieuregulowanych należy stosować się do zasad dobrego wychowania oraz kultury. Nie obrażać i nie insynuować, nie pomawiać, nie prowokować konfliktów. Stosować się do poleceń administratora (lub osoby uprawnionej) zmierzających do rozwiązania problemu. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |