Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

Co do tego "że zostałem zbanowany, bo wyszedłem z MV" to napisałem dla śmiechu, no ale jak kto co uważa. Czekam na odpowiedż Leloucha Uśmiech

Po co nam taki rak na serwerze? Kolejna osoba która obciąża maszynę? Lepiej pozbyć się takich osobników i zrobić miejsce dla wartościowych graczy
2
1
1

Płacz ze śmiechu.
1

Nexus działał pod wpływem emocji. Nie jest to oczywiście żadne usprawiedliwienie, ale myślę że kwalifikuje się jako okoliczność łagodząca. Żeby przypomnieć co dokładnie zaszło, spam na dsc a następnie, po zbanowaniu na dsc tworzenie multikont, chociaż z tego co pamiętam nie były już one używane do spamowania a po prostu wykorzystywane żeby dołączyć się do kanału głosowego. Kary za oba te przewinienia uważam za za surowe. Event będący powodem oburzenia Nexusa faktycznie pełen był lagów, randomowych kicków i ludzi chodzących w grupie, niszczących innym w ten sposób grę. Co do komentarzy o tzw "kiju w d. administracji", myślę że nikt nie będzie się kłócił ze stwierdzeniem że po tym evencie administracja nie była za spokojna. Po raz kolejny, nie usprawiedliwia go to, ale nawet bez takich okoliczności łagodzących ludzie dostają mniejsze kary niż Nexus, on zaś takowe miał. Jestem za skróceniem bana na mw, co do bana na dsc trudno mi się wypowiedzieć.
1
1

Myślę, że bywały znacznie gorsze przypadki, gdzie gracze byli w stanie otrzymać drugą szansę. 

Jeśli nie jest się za unbanem dla danej osoby - nie oznacza to, że należy ją od razu obrażać na publicznym forum (myślę, że wiadomo do kogo to skierowałem).

Otrzymasz szansę z unbanem, ale chciałbym prosić, żebyś unikał powtórek zachowań tego typu. 

Jeśli coś Cię zezłości na tyle, że zaczniesz o tym myśleć, może lepiej po prostu wyjdź z gry? 

Jeśli znowu postanowisz "powkurzać administrację", może zrób to na serwerze, który jest dla Ciebie nieistotny i nie będziesz chciał na nim unbana?

Prosiłem Cię o unikanie powtórek, bo jeśli taka powtórka znowu będzie miała miejsce i otrzymasz serwerową karę - nie możesz mieć później do nikogo pretensji, jedynie do siebie.

Dodam jeszcze tylko, że to nie jest żadna reguła, że discord i to co się na nim wyprawia nie dotyczy gry. Jeśli ktoś twierdzi, że na discordzie nie można zapracować na bana w grze - jest w wielkim błędzie i powinien się zapoznać z regulaminami, które są ze sobą powiązane. Korzystanie z serwera discord jest równoznaczne z akceptacją głównego regulaminu w grze, jest to uwzględnione przy osobnym regulaminie dla serwera discord (który jest jeszcze rozszerzony o odpowiednie punkty, ściśle dotyczące discorda).

Zamykam wątek, wkrótce zostaniesz odbanowany, ale tylko w grze, ban na discordzie pozostaje bez zmian.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości