Odwołanie od bana Upster |
Niech będzie i tak, wyraziłem swoją opinię jak ja myślę
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Fajny kit z bratem. Zamiast sie przyznać to kombinujesz na wszystkie inne sposoby. Gdybym miał wylosować od 1 do 2 (Multi, Brat) to na 99,9% wyleciało by 1. Według mnie to są 3 multikonta. Banicja na IP sie należy.
Pozdrawiam z rodzinką - SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
1
Właśnie przykre jest to, że ludzie sami chcą być okłamywani.
Ja pisząc tu skargę robie to celowo, bo nie przyznaje się do multikonta, a i tak będzie grane na drugim koncie o ile również nie zostało zbanowane. Jeżeli serio chciałbym robic multikonta to przeczekałbym sobie te 3 dni i miałbym wylane, albo udostępniłbym sobie internet ztelefonu żeby mieć inne IP Więc jest dla mnie śmieszne przyznawanie się do czegoś tylko dlatego, żeby odbanowali moje konto, ale najwyraźniej jeszcze nie dorośliście do pewnych kwestii.
1
Wiadomość usunięta, ale jednak nie - błąd, pomyliły mi się osoby, za co przepraszam ;/
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
1
Hmm, Naten zauważył na początku, że najpierw napisałeś, że brat stworzył konto Upster22 bo przypadkiem wpisał drugą dwójkę. Potem piszesz, że nie znasz powodu dlaczego stworzył to konto. Masz może jakieś potwierdzenie na to, że te inne konta to brat, a nie Ty?
gubi się w zeznaniach czyli albo jest zestresowany jak 10-latek gdy włoży widelec do mikrofali albo po prostu kłamie i wymyśla na szybko tylko po to żeby dostać ub :/ według mnie 2 opcja jest najprawdopodobna
1
Kanyon. Jeżeli się z czymś nie zgadzasz, albo chcesz się wypowiedzieć w temacie to to zrób, a nie dajesz pod każdą wiadomością (oprócz Mariki), która mówi o tym prawdopodobieństwu Multikonta reakcje.
2
1
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |