Odwołanie od bana Upster |
1. Nick w grze: Upster
2. Data ukarania: 3.04.2020 3. Nick osoby karzącej: nie wiem 4. Powód bana: multikonto 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Moje konto to Upster, konto mojego brata to upster2. Tak więc z jednego IP na waszym serwerze grają dwie osoby z jednego kompa Nie poczuwam się do winy zakładania multikont.
Teraz mi powiedział, że nie zauważył drugiej dwójki i dopisał ją niechcący
jak rejestrował się na 22 to myślał, że jest jakiś bug na serwerze
Szczerze coś mi się wierzyć nie chce, sam z tego co pamiętam zgłaszałem multikonto. Z Twojego IP są 3 o ile nie więcej kont. Dopisywane są tylko dwójki, a aktywność każdego konta po raz ostatni to 3.04 ok. godzi. 16:30 (wtedy były banowane). Karała Cię właśnie Marika.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
z tym upster22 to się zgadzam, ono może być zbanowane na amen. Lecz konto Upster jest moje, Upster2 jest mojego brata i chciałbym grać dalej grać. Szczerze ? nie wiem czemu założył to trzecie konto...
Przecież przed chwilą napisałeś powód i według ciebie jest taki: Nie zauważył, że wpisał 22, a nie 2.
Chwilę później piszesz, że nie znasz powodu. Zgaduję, że Upster, Upster2 i Upster22 to jedna i ta sama osoba - Ty.
1
2
Nie będę się z wami przekomarzał, i troszkę mało mnie interesuje co obstawiacie i zgadujecie. On twierdzi, że nie zauważył drugiej dwójki. Ja twierdzę, że nie wiem po co to robił. Jaki miał w tym cel ? idk
Sghey co ty znowu robisz? Upster zaczynasz się mieszać w zeznaniach. Tak samo jak Naten uważam, że to Twoje konta i ewentualnie czerpałeś na nich jakieś korzyści.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |