prośba o od banowanie |
W kwestii z multikontem...jeśli rzeczywiście jakieś miałeś i byłeś to Ty - nie będę za UB.
Konkretnym powodem perma było właśnie multikonto, którego posiadacz zachowywał się podobnie i to właśnie tej sprawie bym się przyjrzał. W sprawie dotychczasowych kar - mam mieszane uczucia. Z jednej strony masz długą listę kar, ale z drugiej nie jest to pojedynczy przypadek takiej sytuacji i w miarę możliwości każdy powinien być oceniany według podobnego wzoru. Mi osobiście Twoje zachowanie za bardzo nie przeszkadzało, ale pamiętam o karach (również ode mnie) za przeklinanie, jednak nie pamiętam o kolejnej karze tego typu (odkąd dostałeś krótkiego bana). Pragnę przypomnieć, że niczego nie udowodniłeś, równie dobrze może to być wymyślona historia, a wstawiony obrazek się nie otwiera.
(26-02-2019, 11:20 AM)Damonte napisał(a): Jak już pisałem, nawet jeśli valij to nie Twoje multikonto, ban nie był tylko za to. Mimo ciągłych kar i upomnień dalej zapracowujesz sobie na kolejne. Jak dla mnie jedyna opcja na unbana to zamiana go na np 30 dni mute'a. to nie muj ban valji obrażał nie ja
Ty też obrażałeś, masz wiele kar na koncie i na sumieniu. Nie stosowałeś się do poleceń administracji i miałeś gdzieś że Cię o coś prosimy. Nadal robiłeś swoje. Nawet po kilkudniowym banie, Twoje zachowanie się nie poprawiło.
Ghjb, czy jesteś w stanie udowodnić, że valji to nie Ty?
Nikomu nie są potrzebne wymyślone argumenty, bardziej mnie interesują zeznania od graczy, którzy rzekomo widzieli jak grasz jednocześnie Ty i valji. Chciałbym także zobaczyć zdj, które dodałeś, ale Ci coś z nim nie wyszło. Ty również obrażałeś, ale o tej sprawie się już wypowiedziałem - ma to dla mnie mniejsze znaczenie niż kwestia dotycząca oszustwa z multikontem (biorąc pod uwagę ilość graczy, która zachowywała się momentami w tak karygodny sposób, że z marszu mogłaby dostać bana).
naprawiłem zdjęcie https://drive.google.com/open?id=1_yZyse...O8YADAPSSE
niema modów jeden minecraft włoncony to co robi tam valji
Na jakim to serwerze (pytam odnośnie tego, czy to MineWorld/inny, więc nie zareklamuj)?
Jak dla mnie screen jest niewiarygodny i niczego nie wnosi. Mogłeś poprosić jakiegoś kolegę, żeby wszedł na chwilę na innym serwerze, czy coś (pod tym nickiem).
Mogłeś włączyć minecrafta na innym komputerze bądź jak wspomniał Lelouch screena mógł zrobić ktoś inny i Ci podesłać. To żaden dowód.
Nie widzę też sensu w zamazaniu pewnych fragmentów (wersja mc, ląd w grze, data). x D
Jakby byl ten obrazek bo bokach nie zamazany moze bylo by cos zobatrzec,i nie widze sensu w takim ss bo jest zamazany...
cyli nie będzie możliwości unbana niestety nnieznam sposobów aby udowodnić że to nie multikonto mogłem skłamać ze jest i żałuje itp ale nie jest moim multikontem nie będzie zegnam starałem się poprawić i nie prowokowałem administracji ale skoczyło się na banie przez jakiś błąd zegnam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |