prośba o odbanowanie |
ja myśle że mógł nawet i więcej niż 4
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
Dostałem wiadomość od kolegi który napisał to odwołanie że jego ban został skrócony do 7 dni. Czy ja i Mati_gamer_pl moglibyśmy też na to liczyć ponieważ napisaliśmy odwołanie wcześniej
(21-10-2020, 19:01 PM)jakubbo007 napisał(a): Dostałem wiadomość od kolegi który napisał to odwołanie że jego ban został skrócony do 7 dni. Czy ja i Mati_gamer_pl moglibyśmy też na to liczyć ponieważ napisaliśmy odwołanie wcześniej Z tego co wiem, żaden z waszej gromadki skrócenia nie dostał. Prawdopodobnie chodzi ci o odpowiedź Melodii która tylko określiła swoje zdanie ale sama nie może o tym zdecydować. Decyzje podejmuje osoba banująca bądź sam MiroTcz. Jeśli mam być szczery kopiowanie Itemów jest dość porządnym naruszaniem balansu ekonomi w grze. Dlatego jedyną opcją dla mnie dla całej waszej grupy jest skrócenie do 3 tygodni od momentu określenia.
Dobra To nie ma sensu. Nie będzie unbana dla Ciebie i dla reszty waszych kolegów
To do widzenia fajnie się grało
Ale chce żebyście wiedzieli i że jest to mój pierwszy ban i że jakbym dostał drugą szanse to bym jej nie zmarnował
(21-10-2020, 20:16 PM)jakubbo007 napisał(a): To do widzenia fajnie się grało Nie rozumiem czemu nie może dostać skróconego bana każdy z kopiowania prawie dostał skróconego ale im nie chcecie dać tak samo dajecie bany ludzi za kopiowanie , niektórym skracanie niektórym nie moim zdaniem przyznał się powinien dostać unbana albo powinien zostać mu skrócony jeśli jest to jego 1 ban
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |