xTforson Odwołanie |
Przepraszałem za moje zachowanie Daritke, a nie ciebie, więc nie wypowiadaj się za nią.
co do zkerama to zgadzam sie z Tforsonem , zkeram zabardzo przekręca wszystko na swoja strone
1
(29-09-2020, 16:09 PM)Zkeram napisał(a): Nikogo na ciebie nie nasyłałem, to że jestem z kokoszem i cpvnkiem w gildii nie znaczy że ja na ciebie kogoś nasyłam. Wiem że ci gracze lubią zabijać to podałem im kordy osoby która ma netheryotowy setNie nasyłałeś, ale dałeś koordy gdzie atakować? Czyli tak naprawdę nasyłałeś.
1
1
2
1
1
A teraz chcesz jej itemy usunąć ? Bo ja nawet swojej działki nie mam ? Czym Ci ona zawiniła ? Co ? Próbowałeś wbić się do niej, glitchując grę, przechodząć przez ścianę do jej na szybko postawionej klitki 1x1... Naprawdę nie chcę już z wami dyskutować... z takimi mistrzami PvP od 7 boleści. Czemu nie spróbujecie z kimś równym... a wiem bo dostaniecie bęcki.
I tak żałuję że wykorzystałem buga czy tez błąd pluginu związany z przejściami między mapami, ale dobrze wiesz, że bym nie wygrał i stracilibyśmy nie 1 a 2 sety. A jak ja się spytałem 1 osoby o twoje kordy, to szybciutko już do mnie z tekstem *Masz coś do mnie?* . Mówiłem nie gram PvP po prostu chciałem zobaczyć co budujecie i coś skopiować jakiś wzór itp. bo budowli ze spawna nie dam rady, za ciężkie są.
1
"Ochrona działkowa dobra sprawa była w takim razie. Pozwalała zminimalizować wasze akcje." - raczej zniechęca ludzi od grania, skoro to usunięto było to słabe rozwiązanie.
" Dodatkowo bardzo pochopnie i natychmiastowo chciałbyś egzekwować prawo. Po prostu pozbywasz się osób, które Ci się postawiły i tak będę Ci się stawiać." - nikogo nie chce eliminować, po prostu nie lubię i nie szanuję osób które nieuczciwie grają, - nic do ciebie nie mam prócz tego że nie umiesz uczciwie grać.
(29-09-2020, 16:33 PM)Tforson napisał(a): Co do rozmowy to mam akurat screena do którego się mogę odwołać, gdzie właśnie przytoczyłeś, niech zacytuję *nie wiem co ta gildia ma do mnie, ale serio nastawianie innych graczy przeciwko mnie jest słabe* to już 1 ściemaSs cytowanego fragmentu Nie nastawiam nikogo przeciwko zkeramowi, nie słyszałam też by ktoś inny to robił z mojej gildi. Zkeram prowadzi tryb gry jaki prowadzi, nie podoba się to wielu graczom którzy zostali przez niego zabici. Moja gildia nie chce mieć z nikim problemu, sami rozmawialiśmy ze zkeramem kiedy były pewne nieporozumienia, staraliśmy się rozwiązać żeby nie było żadnego problemu. Odnośnie samego odwołania wypowiem się później
W różnych grach używam róznych exploitów bo cheatować tak naprawdę nie umiem z resztą nigdy nie widziałem powodów by cheatować, a wykorzystywać bugi w grze. No te wasze akcje wiele pozostawiają do myślenia czy tak naprawdę *Nic do mnie nie masz*
Jedzenie refrenusów to glitch? Dostałem się do niej i rzuciłem w nią potkami na truciznę i instant damage.
ten ss jest przed rozmową z Kaene i Ewką, wtedy sobie wyjaśniliśmy pare rzeczy, o nastawianiu innych przeciwko mnie miałem na myśli twoje podejście do mnie i ataki Sovela i jego kolegów na mnie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |