prośba o od banowanie |
(24-02-2019, 14:20 PM)MiroTcz napisał(a):(22-02-2019, 14:10 PM)Ghjb napisał(a):(22-02-2019, 10:07 AM)MiroTcz napisał(a): Nie zgłaszałeś wcześniej ani nie wyjaśniłeś bliskich powiązań z kontem valij, a jest ich wiele: valj to zwykły grac co lubi odwalać akurat on nigdy się niezmierni bo wchodzi tylko aby odwalać wiem bo go dobrze znam sam się zdziwił kiedy dowiedział się o tym incydencie z IP
(24-02-2019, 14:20 PM)MiroTcz napisał(a):(22-02-2019, 14:10 PM)Ghjb napisał(a):(22-02-2019, 10:07 AM)MiroTcz napisał(a): Nie zgłaszałeś wcześniej ani nie wyjaśniłeś bliskich powiązań z kontem valij, a jest ich wiele: konto valji to osobny grac ktury żyje mogę dać ss ktury potwierdza że nie jest moim multikontem
Jestem na NIE. ghjb sprawiał na serwerze bardzo dużo trudności oraz tworzył konflikty.
Nie mam pomysłu na rozbudowę tej wypowiedzi, więc zostawię ją tak.
Jak już pisałem, nawet jeśli valij to nie Twoje multikonto, ban nie był tylko za to. Mimo ciągłych kar i upomnień dalej zapracowujesz sobie na kolejne. Jak dla mnie jedyna opcja na unbana to zamiana go na np 30 dni mute'a.
Jak już to prędzej mute do końca edycji, plus jakiekolwiek przewinienie ban. Chodź ja i tak nie jestem za UB.
Moim zdaniem Ghjb zdecydowanie nie zasługuje na kolejną szanse wielokrotnie był ostrzegany mutowany i banowany a mimo to nic nie robił w kierunku poprawy. Jestem na nie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |