Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Szyszka i Vaxon

Przesadzasz

Dobrze gdy wbije na kompa to wrzuce wszystkie ss które zrobiłem. Ss z moim eq pokazuje ile mam odrzutowców, ale w sumie można pomyśleć że sam z skrzyni wziąłem. I nie przesadzam, mam dość ludzi co przychodzą i biją mnie łapką więc teraz zacząłem wszystkie przewinienia zgłaszać.

Oto ss które obiecałem gdy wbije na kompa

Te 2 ss są z dzisiaj :v

Oto kolejne ss z dnia 05.01.2018 

Grzesiule, tak jak pisali Ci powyżej, daj DOKŁADNE dowody na to że Vaxon Cie zabija, ze ssów widze może max 3 razy kiedy Cie zabił. Widzę również że Ty zabijałeś. Daj ssy z datami z rzędu, że jesteś przez niego nękany, a nie ssy swoje jak Ty zabijasz. Inaczej nie będziesz miał satysfakcjonującej odpowiedzi od administracji.

Komentarz na prośbę Grzesiule, "bo nikt nie odpowiada".
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

Nightmara, nękanie jest wtedy gdy inni gracze nachodzą cię na działce (w tym przypadku mojej) i nie dają spokojnie grać, w wypowiedziach innych tutaj kazali wstawić wszystkie ss które zrobiłem. Można sprawdzić że na moich działkach mnie nachodzą (dużo graczy potwierdzi). Też mi pisałaś że nękanie jest jak przez kilka dni przychodzą do gracza, w tej sytuacji tak jest Uśmiech

Miałeś dać wszystkie ssy, które wskazują na nękanie Ciebie przez Szyszke i Vaxona. (3 razy Cie zabił, i jeden ss na działce o niczym nie świadczy). Jak dasz odpowiednie ssy, (data screen, data screen itd) to może zmienie zdanie. Pamietaj, że nie mnie masz przekonać a innych z administracji że masz rację.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

No jak trzeba mieć na każdym ss datę to trochę z tym roboty, też można się po czacie (jak inni gracze pisali) domyślić że to było tego samego dnia. No niestety jak mi nie wierzycie, trudno następnym razem jak przyjdą to takie zrobię ss że napewno dostaną karę. I pytanko ile ma być minimum ss że jest to nękanie (ss z datą itp), piszesz że 3 znalazłaś to nie wystarczy?

Sprawdziłem logi, zostaną wyciągnięte konsekwencje.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości