Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na Szyszka i Vaxon

1. Grzesiule
2. Szyszka i Vaxon
3. Otóż robiłem na swoich działkach mechanizm i ci gracze zrobili sethomy (kiedyś), zaczęli bić odrzutowcami czasami im się udawało zabijać ale też i my zabijaliśmy ich, dla mnie zbyt dużo razy wpisywali /back lub /home.
Odrzutowce cały czas leciały z nich
4. 30.12.2017
5.     

Ss mam więcej ale to bez różnicy czy wstawię więcej że zabiłem ich albo oni mnie

Skoro wiesz w jakim miejscu mają home i ciągle Ci przeszkadzają to zabudują to miejsce i wlej tam no. Wodę Język
[Obrazek: ebb6b706d73d2.png]

Ale mi chodzi o to żeby przestali i nwm gdzie mają home :Smutek  wiem że mają bo kiedyś też mnie nękali ale nie zgłaszałem

Kiedy będą się tam tepac homem zapamiętaj sobie lub zaznacz w jakim miejscu się tepaja. Jeżeli zabudujesz to miejsce i zalejesz np. wodą przestaną.

Warto wiedziec ze nie ma kary na nekanie Smutek

Skoro chcesz aby dostali karę za nękanie to daj dowody, bo te ss'y to nie dowody.

To napisz mi jakie ss są odpowiednie do takich sytuacji każdy mi piszę w grze rób ss. Nie dodam do skargi z 100 ss jak ja ich zabijam czy oni mnie... I bawienie się z każdym bo za dużo KB

Żarówka 

No to daj takie screnshoty na których widać ewidentne nękanie. Te ss które podałeś pokazują tylko wyrywkowo jedno zabicie z jego strony i jedno z Twojej strony. To co widać na zamieszczonych dowodach na nic jednoznacznie nie wskazuje. Skoro mówisz że masz tyle ss to daj jakiś gdzie gęściej widać informacje o tym że zginąłeś z czyjejś ręki na swojej działce. Wtedy będziesz bliżej do udowodnienia nękani niż na podstawie takich dowodów jakie teraz podałeś.
[Obrazek: ezgif.com-resize_2.gif]

Tylko takich ss nie mam że widać na czacie kilka/kilkanaście zabójstw bo inni gracze pisali i mam każdy ss osobno jakby. Też osoba z administracji napisała że nękanie musi być przez kilka dni, ale to wszystko jest takie samo wstawie ss jak zabijam lub oni mnie... Wy piszecie że muszą być konkrety a przecież nie da się wyłapać jak piszę pod rząd zabójstwa, chyba że niktby nie pisał na czacie

Sorry za moje pisanie ale no wiecie nie jestem kimś wielkim z Polaka Smutek

Nie mam pojęcia co te ss niby przedstawiają:
1. Twoje EQ
2. Zabili Cię
3. Zabiłeś ich

Skoro masz więcej to je podaj  Oczko
[Obrazek: Sygn2.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości