Unban za oszukiwanie administracji |
(15-02-2021, 14:10 PM)AlpakaSan napisał(a): Nick: AlpakaSan123123
Data ukarania:15.02.2021
Nick osoby karzacej: Tamai
Powód banaszukiwanie administracji
Witam, dostałem dzisiaj bana od za oszukiwanie administracji i nie przecze było tak. Usunlo mi z eq miecz netherytowy ale sam zorientowałem się dopiero następnego dnia ze mam go w ec ale wtedy nie było nikogo z adminow żeby do niego napisać a potem zapomniałem o tym. Stworzylem tez mk no ale to było pod wpływem emocji i chciałem to jakoś wytłumaczyć w mc ale nie było nikogo, przepraszam za to i przysięgam ze jak dostan ub to juz nigdy nie zrobię czegoś wbrew regulaminowi.
Z poważaniem AlpakaSan123123
(15-02-2021, 14:17 PM)AlpakaSan napisał(a): (15-02-2021, 14:10 PM)AlpakaSan napisał(a): Nick: AlpakaSan123123
Data ukarania:15.02.2021
Nick osoby karzacej: Tamai
Powód bana: Oszukiwanie administracji
Witam, dostałem dzisiaj bana od za oszukiwanie administracji i nie przecze było tak. Usunlo mi z eq miecz netherytowy ale sam zorientowałem się dopiero następnego dnia ze mam go w ec ale wtedy nie było nikogo z adminow żeby do niego napisać a potem zapomniałem o tym. Stworzylem tez mk no ale to było pod wpływem emocji i chciałem to jakoś wytłumaczyć w mc ale nie było nikogo, przepraszam za to i przysięgam ze jak dostan ub to juz nigdy nie zrobię czegoś wbrew regulaminowi.
Z poważaniem AlpakaSan123123
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Unban za oszukiwanie administracji - przez AlpakaSan - 15-02-2021, 14:17 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości
|