Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Unban Dla Diego_z_Khorinis

(17-06-2020, 15:30 PM)Ewka52 napisał(a): Zgłosiłeś się do mnie w sprawie, że "jakaś typiara" wyczyściła Ci działkę. Odpowiedziałam na Twoje zgłoszenie, próbowałam wyjaśnić sytuacje. Pisałeś dość chaotycznie przez co trochę ciężko mi było Ciebie zrozumieć. Raz pisałeś, że nie wpisywałeś tej komendy (/dzialka usun), a za chwile pisałeś, że podczas walki pewnie na szybko wpisałeś i usunęło. Kiedy chciałam do kogoś napisać, aby się upewnić czy sam usunąłeś swoją działkę, poprosiłam byś poczekał chwile. Nie posłuchałeś tylko zacząłeś oczerniać Melodie, obrażać administracje, gracza oraz serwer.

Kilka zdjęć dla przykładu.

[Obrazek: 1.png]
[Obrazek: 2.png]
[Obrazek: 3.png]

[Obrazek: 5.png]
[Obrazek: 6.png]

[Obrazek: d.png]
[Obrazek: d2.png]
[Obrazek: dd.png]

Moim zdaniem Twoje zachowanie nic nie usprawiedliwia. Według mnie nie zasługujesz na ub.
No tak widać moje naganne zachowanie ale to przez kogo ? oczywiście że przez Kvs który wbił na niewidzialności nie pierwszy raz :c  (dzień wcześniej  pisałem do ciebie o tym ale nie odpisałaś mi )no a później to już przez moją głupotę wpisałem złą komende chyba /ps deny kvs cos takiego Płacz ze śmiechu a później  to potwierdziłem i oskarżyłem melodie o jej usunięcie bo myślałem za to że ją ignorujemy ona mi działkę odebrała ;c {a jeśli chodzi o tą typiare dodałem ją do działki bo mi miała pomagać w budowanku arenki na serwer Uśmiech
ale jak wbiła na serwer pomyślałem ze to ona i że ją melodia do tego namówiła po czym wbiłem na survival i o wszystkim ci pisałem a jak już wróciłem na cv to zauważyłem że nie mam praw do tej działki to od razu pomyślałem że to melodia :C bo jak pisałem wcześniej pisała do nas Śmieszna grupa czy cos w tym stylu}

Wiadomości w tym wątku
Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez diego - 17-06-2020, 14:04 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez xKieras_ - 17-06-2020, 14:21 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez Redeq - 17-06-2020, 14:29 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez diego - 17-06-2020, 14:57 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez kvs1889 - 17-06-2020, 14:50 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez Ewka52 - 17-06-2020, 15:30 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez diego - 17-06-2020, 16:11 PM
RE: Unban Dla Diego_z_Khorinis - przez MiroTcz - 18-06-2020, 15:46 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości