[PODANIE Makkev] |
Jestem na tak będziesz dobrym Kidmodem powodzenia
Jestem na tak powodzenia będziesz dobrym kidmodem
Gram z Tobą i gadam przez skype dość często, więc wiem, że jesteś miły. Jesteś dość często na serwerze. Tak średnio pomagasz, ale na pewno będziesz pomagał coraz więcej.
Jestem na Tak.
We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak:
Obecni Czat Moderatorzy/Kid Moderatorzy : Marika07, Damexti, Madelaine_, _LesnyElf_ Kid moderator to kid moderator a nie czat moderator, po raz kolejny jak w innych podaniach jest podane nie to o co trzeba ( jak to mówił mój historyk ze szkoły, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu). Lecimy dalej, troszkę mało o sobie napisałeś, ale ok. Nie widziałam Cię w żadnej sytuacji konfliktowej na serwerze, ale nie widziałam Cię również żebyś jakoś szczególnie wyróżniał się z tłumu graczy. Ja pozostaję neutralna co do decyzji przyjęcia Ciebie na okres próbny, jeśli zostaniesz przyjęty, będę Cię obserwować aby mieć argumenty przemawiające za zostawieniem Cię w administracji albo przeciw
(01-08-2017, 05:46 AM)Ladykotka napisał(a): We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak: Dziękuję za opinie
(01-08-2017, 05:46 AM)Ladykotka napisał(a): We wzorze jest kilka błędów np wzór prosi o podanie obecnych czat moderatorów a Ty napisałeś tak: W następnym podaniu za dużo nie popełnię błędów
Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania.
(02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Udzielam pomocy.
(02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Pomagał czasem ze mną może nie byłeś świadkiem
(02-08-2017, 15:15 PM)Inquisitor4K napisał(a): Podanie całkiem przeciętne. Skromnie opisałeś siebie. Nie bez powodu we wzorze napisane jest "minimum 6 zdań". U Ciebie widzę tam tylko cztery. Nigdy nie widziałem byś udzielił komuś pomocy. Nie wyróżniasz się spośród innych graczy chęcią podnoszenia inicjatyw mających na celu rozwój serwera/forum. W tej chwili jestem za odrzuceniem podania. Zgadzam się z Damexti. Ogólnie jak pomagam to cie Inguisitor4K nie ma :s I nie Damexti czasami tylko coraz częściej |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |