Książki o tematyce minecraft |
Kochani, jako że jestem molem książkowym, pochłaniam książki w ilościach hurtowych i nigdy mi dosyć.
Dlatego właśnie mam pytanie do Was. Czy macie jakieś książki dotyczące minecraft? Czy jakaś Was mocno zainteresowała i jest godna polecenia? ![]() ![]()
Tak ja mam fajną książkę o Minecraft taki "poradnik" i na nim nauczyłem się grać. Tytuł podam Ci później, ale kosztuje 30 zł. Masz jeszcze jedną za 100 zł, na bardzo dużo roździałów i stron.
hej
Ta jest ponoć fajna, ja nie lubię czytać, ale zobaczyłam w necie
https://vesper.pl/biografie/87-minecraft...AnDc8P8HAQ ![]()
Damexti dalas link do skina
![]() A co do książki to fajna wypuścił Mojang- "księga sekretów ocalałych" masz tam strategie walki z mobami, typy zabezpieczeń domków oraz + i - różnego rodzaju baz ![]() ![]() ![]()
(27-06-2017, 07:25 AM)Animekowa napisał(a): Damexti dalas link do skina Wiem właśnie ![]() ![]() ![]()
Anim serio za 10 zł
![]() Coś widzę, że sztuka czytania umiera chyba... albo faktycznie ciekawych książek w temacie minecrafta jak na lekarstwo. ![]()
Co do książek o MC to mało jest bo szybko coś się zmienia, jest za to pełno forum z jakimiś info. Zanim wyjdzie taka książka to wchodzi już tyle aktualizacji że informacje już nie są zbyt użyteczne
![]() ![]() ![]()
Madi ja osobiście też wolę książki, tak samo na studiach ludzie się dziwili że ja notatki w formie papierowej nosiłam ale już tak mam, lepiej przyswajam informacje z papieru niż z monitora
![]() ![]() Ja jestem posiadaczem poradnika wydawnictwa EGMONT pt. "Poradnik użytkowników czerwonego kamienia" wygląda on tak: ![]() Gdyby nie ta książka nigdy nie zaczęłabym używać czerwonego proszku, bo ja zawsze boję się tego co nieznane a teraz gdy poznałam tą książkę to czasami zdarzało mi się nawet eksperymentować z proszkiem a ponieważ mam skleroze to nie raz do niej zaglądam jak o czymś zapomnę ![]() Wiem że wyszła seria jeśli się nie mylę 4 takich poradników, o proszku, o tym jak kopać, jak budować i coś jeszcze ale nie pamiętam co ![]() Problemem książek o MC jest to MC ciągle się zmienia, nowe aktualizacje zmieniają grę i książki po jakimś czasie mają nieaktualne informacje bądź troszkę przestarzałe ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |