Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

odwoływanie bana

nie bo teraz tak bliżej to zaokrągliłem nie przeczę samemu sobie bo jednak 2 tyg to duża różnica jak mój brat miał to konto też od niedawna nwm ile dokładnie

ja przed tym jak mi dał brat te diaxy on mówi że na przetrzymanie" miałem 1 blok i chyba 4 albo 3 ba zginąłem dwa razy w lawie

"NIE KOPAŁEM ŻADNEJ RUDY DIAXÓW" - mr_donut 2h temu
"ja wykopałem diaxy (na swoim koncie) max 2 tyg temu" - mr_donut przed chwilą
ale to jest jakaś różnica to tak jakbyś miał na jeden dzień x-raya i za 2 tyg został byś zbanowany

Niezależnie czy masz 1 dzień xraya czy nie - złamało się tym regulamin, a jak wiadomo za xraya są permy.

(01-04-2020, 11:55 AM)mr_donut napisał(a): lady chodzi mi o to że mój brat miał x-raya brał mój kilof czyli wkradał mi się na konto mam kilof unbraeking III eff IV i szczęście III kopał diaxy dał mi je i niewiedziałem za co mam bana gdy zobaczyłem że za x-raya byłem w szoku

powiem tak, branie czyjegoś kilofa a wkradanie się na konto to dwie różne rzeczy, on grał na swoim koncie Twoim kilofem czy grał Twoim kontem? bo Twoje wypowiedzi są tak niespójne że już czytając to mam sieczkę w mózgu
odpowiedź tylko mi na moje pytania i więcej nie dodawaj nic bo chcę zrozumieć w końcu o co tu chodzi

Własnie nie wiem o co tu chodzi w zasięgu 2 tyg nie kopałem żadnej rudy diaxów. czemu wtedy ja dostałem bana też trudno mi to pojąć

(bez x-raya je wykopałem)

3. Użytkownik rejestrujący się na obszarze działalności sieci MineWorld jest

zobowiązany odpowiednio zabezpieczyć swoje konto np. przez użycie silnego hasła.
Administracja sieci MineWorld nie odpowiada za nieautoryzowane korzystanie z
konta wskutek użycia słabego hasła lub podania hasła innej osobie.

Więc nawet jeżeli to Twój brat był na Twoim koncie i tak ban jest słuszny.
Znalazłem tunele wykopane z twojego kotna, które wskazują na aktywność Xray: 
[Obrazek: 2020-03-31_19.23.21.png]
[Obrazek: 2020-03-31_19.25.34.png]
Więc nie mów mi, że nie kopałeś rudy od 2 tygodni.
[Obrazek: Sygn2.png]

widzę tam swoją kopalnię ale ja tych diaxów nie kopałem bo jak mogę się domyślić te niebieskie linie to diaxy ja nawet zacząłem kopać chunkami bo nie mogłem znalezć żadnej rudy może faktycznie to na moim koncie kopał

Jestem na takim samym stanowisku, jak Naten. Z regulaminu wynika, że Administracji zrzeka się odpowiedzialności za ochronę konta oraz podawanie swoich haseł innym.
Uważam, że ban jest słuszny i nie ma potrzeby, bo go zdjąć.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]
1

już chciałem zmienić hasło tylko dostałem bana

i ja tego hasło mu nie podałem

po prostu widział jak wpisuję hasło

mimo wszystko co zrobił mi brat ja gdybym wiedział że te diaxy są wykopane na x-rayu to bym je po prostu wrzucił do lawy

Niestety, to ty nie dopilnowałeś sprawy ochrony Twojego konta przed ewentualnym włamaniem. Mimo tego tekstry typu "to brat" itd słyszę zbyt często, by wierzyć na słowo. Dostałeś kara za xray, ponieważ z tego co przeczytałem brat włamał Ci się na konto lub tuszujesz prawdziwość tej sprawy i to Ty używałeś xray i próbujesz się wytłumaczyć, by uniknąć odpowiedzialności za ten czyn. Jestem za pozostaniem banicji.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości