odwoływanie bana |
1.nick w grze:MR_DONUT 2.oskarżony za x-raya 3.osoba banująca: Naten_ 4.data banu: 28.3.2020 (tak myślę) 5.dlaczego sądzę że powinienem dostać unbana: dostałem bana za x-raya Zkeram jak to czyta może potwierdzić że mnie ostrzegał żeby nie kłamać. mój brat też chce grać na tym serwerze i założył nowego launchera znał mój login radzę przypomnieć że nie dzielimy konta miał na tym swoim koncie miał x-raya dał mi diaxy okazało się że brał mój kilof z fortuną a diaxy dał mi! ja nie wiedziałem że ma x-raya żeby udowodnić on ma nazwę w minecraft RED_132_PL mogę was zapewnić że na waszych oczach wrzucę te diaxy do lawy jeszcze wcześniej dostałem ostrzeżenie za to że jakaś kupcia4 zabrała mi miecze unbeaking III mending i pogromca nieumarłych V ale to nieważne mam nadzieję że mi tego bana cofniecie mój nick na discordzie 5b16Nikodem#4964
o kurde te 3 4 5 sie w zlym miejscu pokazało
Szczerze ? czytam to 3 raz i nie rozumiem o co chodzi. Dostałeś bana za x-raya, Naten sprawdził na pewno wykopane z Twojego konta rudy.
(31-03-2020, 21:08 PM)mr_donut napisał(a): miał na tym swoim koncie miał x-raya dał mi diaxy okazało się że brał mój kilof z fortuną a diaxy dał mi! ja nie wiedziałem że ma x-raya żeby udowodnić on ma nazwę w minecraft RED_132_PL Co ma posiadanie x-raya przez Twojego brata na jego koncie do Twojego konta? Twoja wypowiedź to dla mnie masło maślane i serio ciężko mi zrozumieć o co Ci chodzi.
lady chodzi mi o to że mój brat miał x-raya brał mój kilof czyli wkradał mi się na konto mam kilof unbraeking III eff IV i szczęście III kopał diaxy dał mi je i niewiedziałem za co mam bana gdy zobaczyłem że za x-raya byłem w szoku
Szczerze ? czytam to 3 raz i nie rozumiem o co chodzi. Dostałeś bana za x-raya, Naten sprawdził na pewno wykopane z Twojego konta rudy.Napisałaś coś takiego tylko że ja nie kopałem diaxów jedyne co kopałem to piasem na kopułę i drzewa
Ja z tego co zrozumiałam to: brat mając x-ray włamał Ci się na konto, zabrał Twój kilof i sobie kopał diaxy.. i wszystko na Twoim koncie.. jakieś to dziwne..
Zastanówmy się chwilę nad przedstawionymi faktami. Twój brat znał twoje hasło do serwera, i włamał się na twoje konto żeby pożyczyć od ciebie kilof a następnie na swoim używał xreya. To dlaczego ty dostałeś bana skoro można sprawdzić kto wykopał rude? Mówisz że ty dostałeś diamenty a on brał twój kilof. Kopał żeby ci pomóc czy żeby pokopać dla przyjemności? Dla mnie takie działania nie mają większego sensu stąd uważam że ban powinien pozostać. Ostatecznie sądzę że możliwość wykupienia UB też była by opcją. Dzięki temu będziesz mieć nauczke a przy dalszych akcjach kara była by bez odwołania.
Twój brat znał twoje hasło do serwera, i włamał się na twoje konto żeby pożyczyć od ciebie kilof a następnie na swoim używał xreya. To dlaczego ty dostałeś bana skoro można sprawdzić kto wykopał rude? Mówisz że ty dostałeś diamenty a on brał twój kilof. Kopał żeby ci pomóc czy żeby pokopać dla przyjemności? napisałeś coś takiego keane NIE KOPAŁEM ŻADNEJ RUDY DIAXÓW a dostałem bana. nie wiem czemu on ten kilof brał chciał pewnie pokopać na x-rayu wiem że ma x-raya po tym jak zobaczyłem na jego launchera i było "minecraft 1.15.2 x-ray
najcik on nie kopał na moim koncie tylko na swoim tylko wziął mój kilof. zawsze patrze jakiego mam jakiego mam xpa żeby mi nie grał ale teraz tak nie związanie jak to się patrzy ile ktoś wykopał rud jak bym np. zbierał 1000 diaxów kilofem silk tauch tak z pół roku i bym je wykopał z fortunką tak z ciekawości ile dostanę expa i diaxów to dostał bym bana (od razu mówię że tak pytam)
mr_donut to tak nie działa admini mogą sprawdzać kto wykopał jaki blok w danym miejscu oraz o jakiej godzinie i bez dowodów nie mogli by cie zbanować taka odpowiedź na pytanko
a teraz wracając twój brat wlazł na konto zabrał kilof i dostałeś bana za xraya bo on niby kopał? lekko ta historia wydaje mi się zmyślona i skoro twój brat miał x-raya to nie wiedział on że jeśli go złapią (a takie rzeczy szybko wychodzą na jaw) możecie obaj zostać ukarani ? czy po prostu miał to gdzieś ? albo 3 możliwość jeśli ty go używałeś najlepiej przeproś bo jeśli kłamiesz i będziesz dalej stał po swojej stronie wydarzeń która może być zmyślona to nie pomoże ani trochę i jeszcze pogorszy sprawę
Zkeram mnie ostrzegał żeby nie kłamać ja nie kłamie. a teraz wracając twój brat wlazł na konto zabrał kilof i dostałeś bana za xraya bo on niby kopał. no dokładnie za to dostałem bana ja wykopałem diaxy (na swoim koncie) max 2 tyg temu mniej więcej
to może wyglądać jak bym kłamał ale ja nie kłamie
"NIE KOPAŁEM ŻADNEJ RUDY DIAXÓW" - mr_donut 2h temu
"ja wykopałem diaxy (na swoim koncie) max 2 tyg temu" - mr_donut przed chwilą kolega 2 sprzeczne wersje wydarzeń czyli przeczysz samemu sobie i jak mam być szczery ta historia mi śmierdzi jak dorsz podgrzany w mikrofali z cebulą :/ |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
8 gości |