Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Rekrutacja

Osobiście cieszę się, że widzę Twoje podanie. 

Uważam, że nadajesz się do tej roli, ponieważ często widzę, jak pomagasz innym oraz jesteś bardzo aktywny na survivalu, niestety gorzej z trybem kreatywnym, ale myślę, że ta kwestia, która szybko uległaby zmianie. 
 Zgłaszasz błędy na bieżąco i w dodatku masz "sokole oko" (idealnym przykładem jest sytuacja z ostatniego czasu, kiedy to zwróciłeś uwagę na błąd licytacji). Wiek jak najbardziej na plus, no i staż gry na MineWorldzie tak samo.
Zdecydowanie jestem na TAK i życzę powodzenia.

Trzeba dodać trochę negatywów do tego wątku. Jako gracz jesteś wzorowy.. Znasz grę, długi staż, znajomość servera w małym palcu, ale nie widzę Ciebie jako administratora ze względu:
- Jesteś oschły i potrafisz dopiec czy odgryźć się. Potrafisz się z gracza nabijać czy go wyśmiać.
- Nie za często pomagasz graczom.
- Jesteś zamknięty na nowe kontakty; przebywasz tylko z danym okręgiem.. Ciężko nawiązać z tobą kontakt.
- Jak już zostało wspomniane, wykorzystałeś kilka bugów servera, pamiętam jak wywaliło server przed przerwą o 4 w nocy, gdy testowaliście zakazane machiny. Takie zachowanie po prostu nie wypada, jako przyszłemu administratorowi.

+/- W sumie nie jesteś taki zły, ale nie lubię Ciebie po tym, jak zafundowałeś mi bana na 7 dni, za spamowanie powiadomieniami o śmierci(Płacz ze śmiechu).

tfuj kohany kesurjon

Sghey - odniosę się jak na razie do Twojego ostatniego zdania pod tym postem... To że zafundował Ci należytego bana, dosadnie świadczy o tym, że nadaje się do administracji Oczko

Dalsza wypowiedź odnośnie całokształtu podania będzie napisana w późniejszym terminie.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

ok boomer didnt ask

tak
[Obrazek: Screenshot_20241222_012945_Gallery.jpg?e...430d0d4f7&]
1

Jestem na tak. Miły i pomocny gracz, często aktywny na surviavalu, zawsze pomaga nowym graczom oraz zwraca uwagę gdy trzeba.

Na wstępie zaznaczę, że wybrałem tylko kilka podań, które uznałem za warte dłuższego rozpisania się, a Twoje jest jednym z nich.
Przy pozostałych podaniach użyję skrótowego podsumowania.

Wiem, że zamierzałeś dołączyć do administracji już od naprawdę dłuższego czasu i bardzo dobrze, że z tego nie zrezygnowałeś. 

Podanie wygląda "w porządku", nie rozpisałeś się w nim za bardzo, ale też nic go nie umniejszyło w moich oczach.

W teorii były pewne niedogodności, ale według mnie - absolutnie nie sprawiają, że miałbyś nie dostać szansy w tej rekrutacji, a część wyjaśnię w najbardziej obiektywny sposób (głównie chodzi o bany). Generalnie podoba mi się wytrwałość, staż, wiek i ogólne podejście do wydarzeń, które mają swoje miejsce na serwerze.

Masz na liście kar 2 bany, a ja pamiętam jakie temu towarzyszyły okoliczności i mimo, że bany były zasadne – ciężko nie stwierdzić, że znalazło się w nich małe nieporozumienie, a zwłaszcza przy drugim banie.

Pamiętam pierwszego bana…zbudowałeś maszynę, która stopniowo zwiększała ilość przedmiotów i to bez wątpienia było nieuczciwe, ale myślałeś, że jeśli ktoś z administracji już tam był (i nie pomyślałeś, że mógł tego nie zauważyć/zbadać) to znaczy, że wszystko w porządku, bo nie dostałeś od niego kary. Po pewnym czasie ktoś inny (kto również się tam musiał udać z kontrolą) to zauważył i zbadał do czego służy dana maszyna, a następnie dokonał słusznego bana. Ban się należał, ale jednak miałeś minimalne wytłumaczenie, które Cię w jakimś stopniu utwierdziło, że za to nie będzie kary. Przy tym banie był widoczniejszy minus.

Z drugim banem było jeszcze prościej, nie zbudowałeś maszyny, która kopiowała przedmioty (jak przy pierwszym banie), ale brałeś w nim udział z innym graczem, z którym zbudowaliście bardzo szybką farmę, a ona zlagowała cały serwer. Wiadomo, że lag był (oczywistym) problemem w pakiecie z Waszym wynalazkiem, ale tak samo wiadomo, że absolutnie tego nie chcieliście i nie sądziliście, że aż tak mocno się to odbije na TPS'ach – nawet próbowaliście to natychmiast wyłączyć. Nie dostaliście bana od ręki, a zostaliście poproszeni o wyjaśnienia na discordzie, których nie złożyliście wystarczająco szybko i dlatego osoba banująca postanowiła wymierzyć karę i poczekać na Wasze ewentualne odwołanie. Dokonaliście wyjaśnień i prawie od razu się odwołaliście od bana z powodzeniem, więc tutaj przewinienie było mniejsze (względem pierwszego bana). Osobiście mogę to porównać do (nie)zwykłej, niepotrzebnej wpadki.

Bany traktuję jako minus, ale nie sądzę, żeby minus ten był aż tak bardzo znaczący, a zwłaszcza w przypadku gracza, który już tu długo z nami gra i mamy jego obraz, który wcale nie jest obrazem oszusta/osoby wykorzystującej bugi.

Z innych minusów mogę wymienić tylko niską aktywność na serwerze creative, która trochę pozostawia do życzenia (mam nadzieję, że zaczniesz to nadrabiać) i jeszcze słabszą na serwerze skyblock, ale akurat aktywność na skyblocku jest problemem u wielu kandydatów.

Czasem rzucają mi się w oczy błędy ortograficzne/gramatyczne, ale nie powiedziałbym, że jest to bardzo częste/rażące, po prostu to zauważam.

Można wywnioskować, że wyłapałem tylko dwa minusy, które miały swoją wagę – 2 bany i niska aktywność na innych serwerach.

Plusów jest u Ciebie zdecydowanie więcej i jeśli te minusy są dołkiem, w którym się znajdujesz - plusy są jak mikstura skoku II, która Ci pomaga z niego łatwo wyjść (Płacz ze śmiechu).

Sporą zaletą jest Twój wiek i zaufanie, które już zdobyłeś jako gracz dbający o uczciwą i kontrolowaną rozgrywkę.

Wspomniałem o słabej aktywności na serwerach creative i skyblock – muszę też wspomnieć o wysokiej aktywności na serwerze survival, czyli najpopularniejszym serwerze wśród graczy. Koniecznie też wspomnę o regularnym udziale przy eventach i to nie tylko na serwerze survival, a także na creative, więc w zauważalnym stopniu się rehabilitujesz za niską aktywność przy drugim serwerze.

Zachowujesz się dojrzale, na czacie ogólnym kontrolujesz co i do kogo piszesz, zwracasz się w odpowiedni sposób do odpowiednich osób, nawet jeśli ktoś się nie zachowa w porządku. Zauważyłem też, że pilnujesz czatu w grze z kanału survival-gra na discordzie, wyłapujesz niechciane zachowania nawet jak jesteś offline na serwerze w grze.

Dostałem od Ciebie wiele zgłoszeń, a czasem nawet sobie mogłem pomyśleć „Nosz…Kajen napisał, pewnie zaraz znowu będę musiał się ruszyć, żeby wlepić komuś karę” (oczywiście to pozytywne „narzekanie”).

Warto byłoby też wspomnieć o Twoim długim stażu na serwerze, zaznajomieniu się z nim, a także trzeba wspomnieć o tym, że wśród kandydatów, którzy mnie zainteresowali najbardziej - Twoja aktywność na forum jest największa i można to nazwać jasną przewagą w tym temacie. Jesteś na forum od dłuższego czasu, często się tam udzielasz i wypowiadasz w ważniejszych wątkach - ja to wszystko widzę i doceniam, a nawet jestem pewien, że nie tylko ja.

O banach mogę zapomnieć, tym bardziej, że nie dopuścisz do podobnej sytuacji już nigdy, bez wątpienia masz tego świadomość. Liczę także na zwiększenie aktywności na pozostałych serwerach.

Jeśli chodzi o rozpisanie się przy banach - miałem na celu wyjaśnienie sytuacji, pokazanie dlaczego nie traktuję ich jako wielką wadę.

Myślę, że jak najbardziej zasługujesz na szansę i zostałbyś odpowiedzialnym kidmodem.

Jestem na TAK, powodzenia Kaene.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Plusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
          (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Jesteś odpowiedzialny
- Pomagasz
- Często Cię widzę na Serwerze

- Jesteś Aktywny na Chacie
- Dobrze znasz obowiązki administracji

Minusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
             (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- 2 Bany za Wykorzystywanie Błędów Serwera
- Ciągle budujesz niestosowne budowie (i tu mam namyśli budowle satanistyczne) 

Pomimo tych Dwóch banów o tym samym powodzie wydajesz się dosyć sympatyczny, ale mimo ciągłych uwag nadal budujesz rzeczy niezgodne z regulaminem. Pozostanę: NEUTRALNY/NIE
[Obrazek: Sygn2.png]
1

Ekhm.. tam było więcej kar niż 2bany.. nie wiem czemu banlista nic nie pokazuje z tego.
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]

Em hm, chciałbym Cię naten poinformować że dowiedziałem się dzisiaj że mam to zdjąć, a z racji że chodzę do szkoły nie mam możliwości zrobić tego odrazu, dopiero dzisiaj po południu zostanie to przebudowane

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
7 gości