MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft
Rekrutacja - Wersja do druku

+- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum)
+-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Administracja serwera i Rekrutacja [ZAMKNIĘTA] (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21)
+---- Dział: Podania Odrzucone (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=136)
+---- Wątek: Rekrutacja (/showthread.php?tid=2866)

Strony: 1 2 3

Rekrutacja - Kaene - 09-02-2020

Nick w grze: kaene

Staż na serwerzeOd połowy III edycji

Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Przeważnie od 2 do 4 godzin. W weekendy możliwie więcej.

Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Zazwyczaj mam taką możliwoś, o ile nie występują nagłe przypadki.

Otrzymane kary na serwerze: Na początku tej edycji Ban, ale został on zdjęty, oraz na poprzedniej, lecz został skrócony

Długość gry w Minecraft: Od roku 2012 z przerwami

Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie ale, pomagałem administracji odkrywać błędy i możliwości kopiowania itemów.

Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak: kaene#9287

Obecni Administratorzy (wymień):
-MiroTcz
-Ladykotka
-Animekowa
-N_Thinker

Obecni SuperModeratorzy (wymień): 
-Damonte
-Naten_13

Obecni Moderatorzy (wymień): Nie ma obecnie na serwerze.

Obowiązki administracji:
-Pomaganie graczom w rozwiązywaniu problemów
-Pilnowanie porządku i spokoju rozgrywki
-Dostępność dla użytkowników.

Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Nie znam.

Gdzie znajduje się regulamin: 
-Pod linkiem regulamin.mineworld.pl
-Link oraz krótsza wersja w grze pod komendą  /regulamin
-W serwisie Discord na kanale: #regulamin

Dlaczego właśnie Ty: Chciałbym móc pomóc bardziej graczom i przyczynić się dobremu rozwojowi serwera, już nie tylko jako gracz ale część administracji

Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Wojtek. Obecnie jestem uczniem technikum, ale czasem znajduję sobie jakąś dorywczą pracę. W wolnych chwilach rozmawiam bądź pisze ze znajomymi, spędzam również czas przed komputerem grając w różne gry. Dużą część dnia siedzę w słuchawkach słuchając muzyki wszelakiej. Jeśli natomiast chodzi o zainteresowania, jestem piromanem i lubię broń białą, którą sam czasem wytwarzam z dostępnych mi środków, często również czytam książki bądź oglądam filmy z gatunku horroru. Lubię również tematyke wierzeń i religii.

RE: Rekrutacja - Redeq - 09-02-2020

Słowem wstępu. Widzę niesamowite podobieństwo między punktem "Gdzie znajduje się regulamin" między Twoim a Moim podaniem, wytłumaczysz mi o co z tym chodzi?
Dalej - musisz poprawić swoją aktywność na innych trybach niż Survival. Na obecną chwilę jestem NEUTRALNY.

[EDIT] Zmiana oceny po wyjaśnieniach.

RE: Rekrutacja - Kaene - 09-02-2020

Przyznaje że wzorowalem się twoim podaniem. Ale starałem się praktycznie wszystko pozmieniać. Punkt o regulaminie również zmieniłem chodź fakt jest podobny

RE: Rekrutacja - Redeq - 09-02-2020

No dobrze, ale na następny raz nie "wzoruj się" tak mocno, odpuszczę Ci.

RE: Rekrutacja - Lelouch - 09-02-2020

Chciałbym tylko dodać coś odnośnie tego podobieństwa w jednym podpunkcie (gdzie można znaleźć regulamin).

Owszem, nie zaleca się za bardzo wzorować/kopiować od innych podań, ale akurat fragment z regulaminem jest stanowczą przesadą, żeby to wypominać.

Regulamin można znaleźć we wskazanych miejscach i to jest niemal jak "stała" treść dla każdego, nie sądzę, żeby to miało mieć jakieś znaczenie, że zdania podające jego lokalizację brzmią podobnie, tym bardziej, że sama w sobie treść została zmieniona, do tego również wizualnie.

Przy poprzedniej rekrutacji była sytuacja, w której dany gracz ewidentnie przekopiował czyjeś podanie, nawet nie raczył zmienić koloru/czcionki, a treść pozostawił bez zmian w podpunktach, gdzie wypadałoby dodać coś od siebie. Taka sytuacja to coś zupełnie innego, tutaj nie widzę żadnego problemu.

Jeśli chodzi o Twoje podanie to wypowiem się później, wypowiadając się również pod innymi podaniami - na ten moment chciałem jedynie zaznaczyć, że tutaj nie ma czego "odpuszczać", czy też się o coś czepiać.

RE: Rekrutacja - _Tamai - 09-02-2020

Okej, Kajen...
Jesteś bardzo aktywnym graczem na Survivalu, troszkę gorzej na Creative lub SkyBlocku, ale jestem pewna, że to poprawisz. Jesteś też aktywny na forum.  Uśmiech
Często pomagasz innym graczom, często zwracasz im uwagę gdy źle się zachowują.  Oprócz tego znam Cię jako bardzo miłą osobę, można się bez problemu z Tobą dogadać. Wiek także idzie na plus.
Jedyna mała rzecz, do której mogę się przyczepić, to nazwa wątku. Jest nazwana "Rekrutacja", a powinna według wątku dotyczącego wzoru podania na KidModeratora nazywać się "[PODANIE] kaene". Uśmiech
W związku z tym masz ode mnie ogromne TAK, życzę powodzenia!  Oczko  

RE: Rekrutacja - Ladykotka - 11-02-2020

Zacznijmy od plusów:
- Twój wiek
- staż na serwerze
- aktywność na serwerze i forum
- czas który możesz poświęcić dla serwera

Teraz minusy:
- dwa bany ( na jednego mogę przymknąć oko ale na dwa trochę mnie już to razi)
- osobiście nie zauważyłam żebyś komuś pomagał (może po prostu nie zauważyłam)

Mogłabym zaproponować przyjęcie na okres próbny, po przejściu okresu próbnego dostałbyś rangę kidmoda. Ale ostrzegam że jeśli ktoś przyłapie Cię na jakimkolwiek łamaniu regulaminu kiedy będziesz członkiem administracji to biada Ci Oczko

RE: Rekrutacja - TheZerter - 11-02-2020

Kaene jest osobą, którą zdecydowanie chciałbym zobaczyć wśród administracji. Skłonność do pomocy innym graczom można zauważyć dość często oraz w wielu aspektach. Gracz przyjazny, żadnych skłonności do konfliktów, zwrócę też uwagę na merytoryczną aktywność na czacie ogólnym. Staż wystarczający aby ogarnąć mechaniki oferowane przez serwer, sporo czasu na grę lub przynajmniej obecność na Discordzie. Muszę też oczywiście wypowiedzieć się na temat drugiego bana, którego raczej uznałbym za drobne nieporozumienie niż umyślną próbę oszustwa (przecież kara została zdjęta jeszcze tego samego dnia ;) ) i jestem pewny, że nie dojdzie ponownie do podobnych sytuacji. Ponadto tendencja do tego typu "aktywności" może wręcz przynieść korzyści - niewykluczone, że kaene będzie w stanie odnaleźć oraz zgłosić inny problem techniczny w przyszłości. Życzę powodzenia na kolejnych etapach rekrutacji :)

RE: Rekrutacja - Quanarin - 13-02-2020

Moim zdaniem Kaene jest osobą która znajduję się wśród tych które najbardziej nadają się do pełnienia funkcji administratora. 
Jest to osoba opanowana, i pomimo nieprzyjemnych wydarzeń potrafi zachować zimną krew i wyjść z twarzą.
Pełnoletność i długi staż również mocno na plus. Duże znaczenie mają też chęci, a myślę że tych nie brakuję.

Jestem na tak!

RE: Rekrutacja - Damonte - 13-02-2020

Na plus oczywiście aktywność, wiek, staż na serwerze, zaangażowanie( bardzo często zgłaszasz łamanie regulaminu ), znajomość serwera i zachowanie na serwerze.
Minusy to mała aktywność na innych serwerach poza survivalem i te dwa bany aczkolwiek po Twoim obecnym zachowaniu myślę, że takie sytuacje się już nie powtórzą.
Wydaję mi się, że dobrze byś się sprawdził w tej roli i jestem na tak.