Odwołanie od Bana |
1. Nick w grze: QueQueee
2. Data ukarania: 09.12.2018 3. Nick osoby karającej : Nie wiem 4. Powód bana: Speedhack 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:jest to mój pierwszy ban, nie chciałem używać cheatów sorry Dostałem bana za speedhacka, przyznaje się do używania czitów . Jest to mój pierwszy ban na serwerze , chciałbym unbana (chodź wiem że nie dostane ) albo bana na kilka dni . Nie chciałem używać cheatów jeszcze raz przyznaje się do czitów przepraszam ![]()
Widać skruchę, nie sprawiasz dużych problemów na serwerze, jestem na danie Tobie drugiej szansy.
![]()
Podanie do wzoru, przyznanie się do cheatów, skrucha. Popieram opcje czasowego bana, w ramach kary i dokładne przemyślenie swojego złego postępowania.
![]()
Też nie rozumiem, nie chciałeś używać ale używałeś. Jeśli faktycznie żałujesz to jestem za tym żeby bana zamienić na czasowego.
Jak wyjaśnisz fakt pojawienia się niedługo po otrzymaniu bana z tego samego adresu IP nowego konta, z którego próbowano wymusić ciągłymi wiadomościami u administracji zdjęcie zabezpieczeń, a w konsekwencji otrzymanie pełnego dostępu do działek QueQueee? Czy chciałeś zrobić nas w konia?
![]()
nieprawda chciałem usunąć cuboida z działki tylko to
żałuje bardzo to co zrobiłem
Kara zostanie zmieniona na 5-dniowego bana, a czas jego trwania liczy się od teraz. Po zakończeniu bana będziesz mógł wejść na serwer.
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |