Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

xTforson Odwołanie

(29-09-2020, 17:01 PM)Zkeram napisał(a): ten ss jest przed rozmową z Kaene i Ewką, wtedy sobie wyjaśniliśmy pare rzeczy, o nastawianiu innych przeciwko mnie miałem na myśli twoje podejście do mnie i ataki Sovela i jego kolegów na mnie.

Jak dla mnie każdy powinien tak grać jak chce i powinna być opcja wyłączenia PvP najepiej do zakupu w sklepie żeby ludzie mogli sobie pograć na spokojnie a jeżeli osoby chca pvp itp to spoko mogę grać jak chcą ja też do pewnego momentu grałem spokojnie ale jak zkeram dał na mnie hunta zrobilem obrót o 180° i to ja rozdawałem tam karty co do sytuacji z tforsonem jak dla mnie przyznał się do błędu co jest najważniejsze i powinien mieć skróconego bana do 2-4 tygodni .

(29-09-2020, 16:46 PM)Tforson napisał(a): A teraz chcesz jej itemy usunąć ? Bo ja nawet swojej działki nie mam ? Czym Ci ona zawiniła ? Co ? Próbowałeś wbić się do niej, glitchując grę, przechodząć przez ścianę do jej na szybko postawionej klitki 1x1... Naprawdę nie chcę już z wami dyskutować... z takimi mistrzami  PvP od 7 boleści. Czemu nie spróbujecie z kimś równym... a wiem bo dostaniecie bęcki. 

I tak żałuję że wykorzystałem buga czy tez błąd pluginu związany z przejściami między mapami, ale dobrze wiesz, że bym nie wygrał i stracilibyśmy nie 1 a 2 sety.

A jak ja się spytałem 1 osoby o twoje kordy, to szybciutko już do mnie z tekstem *Masz coś do mnie?* . Mówiłem nie gram PvP po prostu chciałem zobaczyć co budujecie i coś skopiować jakiś wzór itp. bo budowli ze spawna nie dam rady, za ciężkie są.

(29-09-2020, 16:54 PM)Zkeram napisał(a): "Ochrona działkowa dobra sprawa była w takim razie. Pozwalała zminimalizować wasze akcje." - raczej zniechęca ludzi od grania, skoro to usunięto było to słabe rozwiązanie.
" Dodatkowo bardzo pochopnie i natychmiastowo chciałbyś egzekwować prawo. Po prostu pozbywasz się osób, które Ci się postawiły i tak będę Ci się stawiać." - nikogo nie chce eliminować, po prostu nie lubię i nie szanuję osób które nieuczciwie grają, - nic do ciebie nie mam prócz tego że nie umiesz uczciwie grać.
"po prostu nie lubię i nie szanuję osób które nieuczciwie grają, - nic do ciebie nie mam prócz tego że nie umiesz uczciwie grać." Czyli jak twój kolega dostał bana na tydzień bo kopiował a oczekiwales że za podbugowanie się 3 klockami dostanę perma na edycję jak dla mnie to jawna stronniczość
1
1

Napisałeś " czaił się przez 2 dni! na mój loot." Zkeram mi podał kordy bo się spytałem jakie ma kordy graczy, przyleciałem do ciebie ustawiłem homa, zabiłem i Ci oddałem wszystkie itemy jakie miałeś. 2 dni później się dowiedziałem, że masz netherytowy set więc poszedłem na homa walnąłem Cię a ty uciekłeś. Poczekałem 5 min wróciłes znowu Cię walnąłem i uciekłeś. Zrozumiałem, że to nie ma sensu, usunąłem homa i poszedłem.

A na chat zupełnie inne zdanie przedstawiałeś, że jeszcze bym go pozabijał. Ponownie wspominając że byłeś znacznie częściej niż podajesz. Potka z niewidką i czekanie...
Ale już sprawa załatwiona, teraz nikogo z mojego grona nie będziecie mogli zabić, osobiście tego dopilnowałem. Teraz możecie przychodzić ile chcecie. Nic nie zrobicie Język

Jeśli kupiłeś już ochronkę to to trochę może być strata pieniędzy bo jak narazie unbana/skrócenia jeszcze nie dostałeś.

Nie mówiłem, że dla siebie Oczko. Ale nie powinieneś martwić się o moje środki finansowe.

Ban został skrócony do 2 tygodni od dnia dzisiejszego.
Wątek ze skargą na Zkerama i ekipę zawieszam.

Zgłaszam wątek do zamknięcia
[Obrazek: Sygn2.png]

Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości