Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

xKieras nie nic nam nikt nie kazal a nasze argumenty to nasza sprawa wiec prosze nie wtracaj sie i mi nie odpisuj caly czas na to ze moje argumenty cos tam costam nie chce mi sie z tb pisac!!!!
[Obrazek: Wysokiej-jako-ci-ulica-sezamkowa-Elmo-Co....jpg_.webp]
1
1
Odpowiedz

(08-04-2020, 13:19 PM)xKieras_ napisał(a): A, że się zapytam. Masz jakieś argumenty świadczące o właśnie takim Twoim zdaniu? Wiesz, że bez tego post nie jest brany pod uwagę... Miałaś przykład w trakcie rekrutacji jak robiłaś to samo.

On zapomniał że nie można napisać nazwy serwera i żałuje
[Obrazek: Screenshot_20241222_012945_Gallery.jpg?e...430d0d4f7&]
1
Odpowiedz

Jestem za ukaraniem osob ktore nie argumentują swoich wypowiedzi, co do zbanowanego jako ze żałuję jestem zamiana na czasowego bana lub możliwością wykupienia ub
[Obrazek: giphy.gif]
1
Odpowiedz

Jestem za skróceniem do 14 dni i możliwością kupienia unbana. Nie widzę podstaw do całkowitego usunięcia kary ponieważ reklama była, bez ip lecz była.
Odpowiedz

Tak jak Near napisał, osoby bez argumentów ( Ciasteczko i Natalia) powinny zostać ukarane, a zbanowany gracz moim zdaniem powinien dostać możliwość wykupienia ub.
Odpowiedz

Odwołanie napisane poprawnie.
Przyznanie się i "żałowanie win" - okej.
Jestem za możliwością kupienia Unbana.

Co do innych postów pod tym odwołaniem, niech każdy się zastanowi, czy pisanie postu "NIE NA TEMAT" jest tu na miejscu.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
Odpowiedz

Natalia2588, Ciasteczko258, jesteście znajomymi gracza zbanowanego i napisaliście że jesteście na tak bez żadnych argumentów, podejrzewam że jesteście za ub wyłącznie z powodu znajomości - w ogóle nie wypowiadacie się w innych odwołaniach. Nie liczcie, że takie wypowiedzi jak Wasze zostaną w ogóle wzięte pod uwagę.

To, że ktoś podał tylko nazwę serwera a nie dokładne ip nie znaczy, że kara się nie należy. Przyznam, że dostałam informację jak gracz wulgarnie wypowiedział się o serwerze po zbanowaniu, jednak nie dostałam na to żadnych dowodów. Jako osoba karająca decyduję się na skrócenie bana do tygodnia.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości