Odwołanie od bana |
xKieras nie nic nam nikt nie kazal a nasze argumenty to nasza sprawa wiec prosze nie wtracaj sie i mi nie odpisuj caly czas na to ze moje argumenty cos tam costam nie chce mi sie z tb pisac!!!!
1
1
1
Jestem za ukaraniem osob ktore nie argumentują swoich wypowiedzi, co do zbanowanego jako ze żałuję jestem zamiana na czasowego bana lub możliwością wykupienia ub
1
Jestem za skróceniem do 14 dni i możliwością kupienia unbana. Nie widzę podstaw do całkowitego usunięcia kary ponieważ reklama była, bez ip lecz była.
Tak jak Near napisał, osoby bez argumentów ( Ciasteczko i Natalia) powinny zostać ukarane, a zbanowany gracz moim zdaniem powinien dostać możliwość wykupienia ub.
Odwołanie napisane poprawnie.
Przyznanie się i "żałowanie win" - okej. Jestem za możliwością kupienia Unbana. Co do innych postów pod tym odwołaniem, niech każdy się zastanowi, czy pisanie postu "NIE NA TEMAT" jest tu na miejscu.
Natalia2588, Ciasteczko258, jesteście znajomymi gracza zbanowanego i napisaliście że jesteście na tak bez żadnych argumentów, podejrzewam że jesteście za ub wyłącznie z powodu znajomości - w ogóle nie wypowiadacie się w innych odwołaniach. Nie liczcie, że takie wypowiedzi jak Wasze zostaną w ogóle wzięte pod uwagę.
To, że ktoś podał tylko nazwę serwera a nie dokładne ip nie znaczy, że kara się nie należy. Przyznam, że dostałam informację jak gracz wulgarnie wypowiedział się o serwerze po zbanowaniu, jednak nie dostałam na to żadnych dowodów. Jako osoba karająca decyduję się na skrócenie bana do tygodnia. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |