Odwołanie od bana |
1 nick w grze: Macieq
2 data ukarania: 03.04.2020r. 3 Nick osoby karzącej: MarikaO7 4 powód bana: reklama 5 dlaczego, uważam że powinienem dostać unbana: ponieważ napisałem tylko nazwę serwera a nie pełny adres Serwera a po za tym bardzo tego żałuję i prosił bym o Unbana bo ciężko mi grac w Minecraft nie na MineWorld Uwielbiam wasz serwer
Co ma jedno z drugim? Reklama to reklama, nieważne czy podałeś IP czy nazwę. Nie sądzę byś zasługiwał na unbana..
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
To bardziej przypomina taką wpadkę, nie miałeś na celu dosłownego reklamowania jakiegoś serwera. Żałujesz i jest Ci z tym źle, okazałeś skruchę. Jestem za skróceniem bana do tygodnia lub możliwością kupienia unbana.
(08-04-2020, 12:21 PM)xKieras_ napisał(a): Co ma jedno z drugim? Reklama to reklama, nieważne czy podałeś IP czy nazwę. Nie sądzę byś zasługiwał na unbana..po co odrazu na nie xKieras to że popełnił 1 błąd nie oznacza że odrazu nie zasługuje i żegnamy serdecznie :/ a dodatkowo okazał skruchę więc powinien według mnie powinien dostać możliwośc wykupienia ub lub skrócenie bana
Ostry to jest moja opinia. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nie znał podał nazwę serwera i dostał bana. Można dać szansę, ale to nie ode mnie zależy i to tylko moja opinia. Może przesadziłem, może nie.
1
A, że się zapytam. Masz jakieś argumenty świadczące o właśnie takim Twoim zdaniu? Wiesz, że bez tego post nie jest brany pod uwagę... Miałaś przykład w trakcie rekrutacji jak robiłaś to samo.
1
1
Oho, kolejny... Jeżeli można prosić administrację o napisanie tymużytkownikom, że mają wypowiedź poprzeć argumentami, bo nic nie wnosi... Teraz myślę, nigdy się nie wypowiadacie na forum, mam pytanie do was. Gracz wam napisał byście coś napisali pod tym odwołaniem? Vo widziałem, że trzymacie że sobą. Wiem, że to nie jest to odpowiednie miejsce do takowych wypowiedzi.
1
1
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |