[PODANIE] MilKaHinKa - Wersja do druku +- MINEWORLD.PL - Serwery Minecraft (https://mineworld.pl/forum) +-- Dział: Centrum Informacyjne (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Administracja serwera i Rekrutacja [OTWARTA] (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Podania Odrzucone (https://mineworld.pl/forum/forumdisplay.php?fid=136) +---- Wątek: [PODANIE] MilKaHinKa (/showthread.php?tid=917) |
[PODANIE] MilKaHinKa - milkahinka - 26-07-2017 Nick w grze: MilKaHinKa Wiek: 16 Staż na serwerze (od kiedy grasz): od poprzedniej edycji dokladnie nie pamietam Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: od 1 do 5 godzin zalezy od wolnego czasu w ciagu dnia. Otrzymane na serwerze kary: brak Długość gry w Minecraft: ojejku jakies 4 lata? Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: tak admin, moderator Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: posiadam mikrofon oraz skype, discord, ts3 Obecni Administratorzy (wymień): -MiroTcz -Inquisitor4K -N_Thinker Obecni Moderatorzy (wymień): SuperMod: -Ladykotka -Animekowa Mod: -Ziomek -Slou -_Diamentowa_ KidMod: -Madelaine_ -Marika07 -Damexti Obecni Czat Moderatorzy (wymień): brak Komendy KidModa/CzatModa: KidMod: /kick nick powod /tempmute nick czas powod CzatMod: /kick /tempmute /jail /cc /comment Obowiązki KidModa/CzatModa: Dbanie o porzadek na serwerze, czacie. Zglaszanie bledow, bugow. Pomoc graczom oraz administratorom. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nie Gdzie znajduje się regulamin: Na forum, na serwerze pod komenda /regulamin lub /menu>Pomoc>Regulamin serwera Dlaczego właśnie Ty: Jestem czesto na serwerze, staram sie pomagac graczom. Jestem osoba pomocna oraz kulturalna (no chyba ze jestem wkurzona ale potrafie zachowac spokoj) Opisz siebie (minimum 6 zdań): Nazywam sie Milena mam 16 lat od 6 lat mieszkam w Niemciech wraz z moja rodzina. Interesuje sie sportem, gramy komputerowymi oraz muzyka. Posiadam w domu 2 gitary elektryczna oraz akustyczna, keyboarda oraz mam zamiar kupic perkusje elektryczna. Niestety od dwoch lat choruje na depresje z powodu mobbingu w szkole przez inna narodowosc oraz moja wade wymowy. Kocham zwierzeta aktualnie posiadam kota Zeusa oraz posiadalam swinke morska Lune i chomika Dextera. Mam 4 starszego rodzenstwa. W przyszloscy chciala bym zwiedzic lub zamieszkac w USA. RE: [PODANIE] MilKaHinKa - xRivist - 26-07-2017 Ziomek? Nie znam.. Chyba jestem zbyt mało na serwie, żeby poznać Moderatora "Ziomek" Jakoś nie widziałem, żebyś kiedyś pomagała komuś.. Mała aktywność na forum. Jestem neutralny z przechyleniem na nie.. RE: [PODANIE] MilKaHinKa - misiek - 26-07-2017 ale ja cie widze tylko raz na tydzien to jak mozesz oceniac co robi nie rozumiem cie RE: [PODANIE] MilKaHinKa - Slou - 26-07-2017 Rzadko Cię widuję, jednak gdy już byłaś, nie widziałam, abyś komuś pomagała. Mała aktywność zarówno w grze, jak i na forum. Neutral/nie. RE: [PODANIE] MilKaHinKa - milkahinka - 26-07-2017 (26-07-2017, 16:27 PM)Slou napisał(a): Rzadko Cię widuję, jednak gdy już byłaś, nie widziałam, abyś komuś pomagała. Mała aktywność zarówno w grze, jak i na forum. Ostatnio jedyne od dwoch dni mnie nie ma bo jestem zajeta przygotowaniamy do wyjazdu na wakacje do Polski. RE: [PODANIE] MilKaHinKa - Damexti - 26-07-2017 Nie... Zabijasz, czasami nekasz nieee..... RE: [PODANIE] MilKaHinKa - Makkev - 26-07-2017 Tylko dwa dni? To nie wymówka. Nie widuje cie na serwerze za bardzo nawet Skyblock i creative. Za bardzo też nikomu nie pomagasz, i nie jesteś dostępna na forum (widać to po liczby postów) Niestety ale jestem na nie. :s RE: [PODANIE] MilKaHinKa - banik - 26-07-2017 Jestem na tak +ogarnie +dysponowanie dużą ilością komunikatorów +doświadczenie +wiek +nie była jeszcze karana na serwerze --------------------------------------------- RE: [PODANIE] MilKaHinKa - milkahinka - 26-07-2017 (26-07-2017, 17:00 PM)Damexti napisał(a): Nie... A moze jeszcze jakis inny powod? Od dluzszego czasu zabijam tylko jak jest koniecznosc. Nie wiem co wy robicie ze mnie nie widzicie no ale ok. RE: [PODANIE] MilKaHinKa - Animekowa - 26-07-2017 Podanie napisane bardzo ładnie. Milka bywa na serwie ale jak dla mnie nie wyróżnia się miedzy innymi graczami. Nie byłam świadkiem z jej strony pomocy innym graczom więc w tym temacie nie mam nic do dodania. Co do "Dlaczego właśnie Ty: Jestem czesto na serwerze, staram sie pomagac graczom. Jestem osoba pomocna oraz kulturalna (no chyba ze jestem wkurzona ale potrafie zachowac spokoj)" <- broniąc Vixa byłaś opryskliwa, nie miła i sama prowokowałaś zaognienie konfliktu więc tutaj napisałaś nieprawdę. Jestem na neutral/nie |