Podanie - Kami3il |
Nick w grze: Kamilwoje
Wiek: 17 Staż na serwerze (od kiedy grasz): na początkach serwera a później miałem przerwę ,tak gdzieś 3/4 tygoniednie Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 3-6 godzin Otrzymane na serwerze kary: żadne Długość gry w Minecraft: 3 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak Obecni Administratorzy (wymień):MiroTcz,_Marcin13_. Obecni Moderatorzy (wymień):brak Obecni Czat Moderatorzy (wymień):LadyKotka. Komendy KidModa/CzatModa: KidModeratora dostęp do komendy /kick /kick <nick> <powód> (komendy podajemy bez "<, >") - dostęp do komendy /tempmute /tempmute <nick> <czas> <powód> przykłady: /tempmute Jacek 10m spam Dostępne formaty: s- sekundy, m - minuty h - godziny d - dni KidModa - dostęp do komendy /kick - dostęp do komendy /tempmute oraz /mute (/mute <nick> <powód> - dostęp do komendy /cc - czyszczenie czatu (zastosowanie np. w przypadku spamu, botów itd) Obowiązki KidModa/CzatModa: - dostępność dla graczy i innych członków administracji - wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z mc i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.) - dbanie o porządek na czacie serwera - informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera:Jeszcze sie nie spotkałem może gdzieś tam są. Gdzie znajduje się regulamin:Na serwerze minecraft Dlaczego właśnie Ty:Jestem , miły, kulturalny, pomagam gracza w różnych problemach, jeśli ktoś mówi że nie robię czegoś lub czegoś nie mam w sobie staram się to rozwiązać i aby wszyscy byli z mnie zadowoleni! Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem miłym i kulturalnym człowiekiem obecnie uczę się w Gdańsku.Uczę się informatyki C++ bardziej programowania niż informatyki trochę ale nie raz lubię też poczytać trochę o nowych technologiach czy nowych np procesorach , grafikach czy inne rzeczy.W grze minecraft odpoczywam od cieżkiego dnia nauki.Planuje studiować w przyszłości programistyke ponieważ bardzo mi to dobrze idze. I to tyle liczę że was zainsteresowałem, Pozdrawiam!
Powitajcie nowego administratora na serwerze: _Marcin13_ !
Poniższy zrzut mówi raczej wszystko: . Podanie odrzucone, żegnam.
Szkoda, że nie posłuchałeś, jak radziłem ci, abyś najpierw zapoznał się z serwerem i administracją a potem składał podanie. Jeśli ci naprawdę zależy, liczę na to, że zastosujesz się do mojej rady. chciałbym życzyć powodzenia przy następnym podaniu, o ile zrobisz co ci poradziłem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |