_KoteQ_ |
Nick w grze: Mój nick w grze to _KoteQ_
Wiek: Mam 17 lat Staż na serwerze (od kiedy grasz): Na serwerze gram gdzieś z 2/3 tygodnie. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić 3/4 godziny dziennie, a w weekendy nawet dłużej. Otrzymane na serwerze kary: Na razie (i na szczęście) nie dostałam ŻADNEJ kary. Długość gry w Minecraft: W Minecraft gram około 3 lat ♥ Czy pełniłeś jakąś funkcje na innym serwerze: Tak, byłam Moderatorką. Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, _Maci13_,Inquisitor4K i N_Thinker. Obecni Moderatorzy (wymień): Stawcia Obecni Czat Moderatorzy (wymień): Niestety nie ma jeszcze u nas żadnego CzatModeratora. Komendy KidModa/CzatModa: Komendy KidModa: /kick <nick> <powód>, /tempmute <nick> <czas> <powód> Komendy CzatModa: /kick <nick> <powód> /mute <nick> <czas> <powód> oraz /cc Obowiązki KidModa/CzatModa: Obowiązkami KidModa i CzatModa są: Dostępność dla graczy i innych członków administracji, dbanie o porządek na czacie, informowanie adminów o wszelakich błędach/bugach, wsparcie graczy i wyjaśnianie im działanie komend lub wytłumaczyć crafting np. kowadła. Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Tak, znam tylko jeden. Mianowicie są to tzw ''cofki''. Gracze często się na to skarzą, bo nie da się nic kopać. Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin znajduję się tu: http://forum.mineworld.com.pl/showthread.php?tid=4 Dlaczego właśnie ty: Ja, bo uważam, że umiem dogadać się z graczami serwera, i nie wyzywam innych (czasem się zdarzy, ale to już trzeba mnie mooocno zdenerwować, a to jest ciężkie.) Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem Karolina i mam 17 lat. Bardzo lubię gry komputerowe, a najbardziej Minecraft. Lubię rysować i jeździć konno. Ogólnie jestem miłą, sympatyczną dziewczyną. Jestem osobą którą ciężko zdenerwować.. Jestem również otwarta w sobie i kreatywna. Pozdrawiam
Na serwerze jesteś od ponad 2 tygodni czyli "ustawowe minimum" - ok
Obowiązki kid/czatmoda to takie kopiuj-wklej z głównego wątku; nie o to przecież chodzi - na przyszłość opisujcie to swoimi słowami (jako że to jedno z pierwszych podań nie wpłynie na ogólną ocenę) Cytat:Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Tak, znam tylko jeden. Mianowicie są to tzw ''cofki''. Gracze często się na to skarzą, bo nie da się nic kopać. To nie błąd/bug serwera tylko problem pochodzący z firmy hostingowej. Jesteśmy ograniczeni technicznie stąd zamierzenia przeniesienia serwera. Regulamin oprócz forum znajduje się również w grze pod komendą /regulamin. Jest trochę błędów językowych i interpunkcyjnych, ale to drobnostka. Opis siebie bardzo krótki (zawiera dużo zdań pojedynczych), ale jest te "minimum". "Dlaczego Ty" - tutaj również nie widać jakiegoś specjalnego przekonania, poza tym to "nie wyzywam innych" nie wiem skąd się tam wzięło, poważna osoba starająca się o stanowisko nie pisze takich rzeczy, bo to są oczywistości, które wynikają z regulaminu i dotyczą każdego użytkownika forum oraz graczy na serwerze bez wyjątku nie wspominając o kulturze. No i na koniec: Podajesz, że masz 17 lat - jeśli zależy Ci na tym stanowisku to będę musiał z pewnych względów to zweryfikować (głosowo/wideogłosowo). To tyle na tę chwilę, obecnie jestem neutralny. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |