Propozycja ''Ranga Dziewczyna'' |
Witajcie!
Mam pewną propozycję. Mianowicie dodanie do serwera rangi ''Dziewczyna''. Kiedyś na SnowHome na survivalu była taka ranga, i dawała ona diamentowy kilof i coś jeszcze (nie pamiętam :/) Pozdrawiam.
Witaj
Pamiętam, była taka ranga na SH przez pewien czas. Została różnie odebrana przez graczy. Z jednej strony jest to trochę faworyzowanie jednej płci, więc pojawiają się za chwilę głosy dodania rangi "Chłopak" i kto wie co jeszcze. Według części osób serwery z takimi rozwiązaniami tracą na powadze. Z drugiej strony, dziewczyny na serwerach zazwyczaj stanowią niewielki odsetek graczy i być może dlatego istniało coś takiego na innym serwerze, by jakoś "wyróżnić" graczy płci żeńskiej (nie był to mój pomysł . Myślę, że gracze powinni się tutaj wypowiedzieć czy taki element mógłby zaistnieć u nas i w jakiej formie. Co do /kit, jeśli chodzi o zawartość to raczej nie byłoby tam diamentów (na tę chwilę).
Według mnie:
1. MiroTcz wyczerpał temat argumentem przeciwko inicjatywie w pierwszym akapicie wypowiedzi; 2. Osobiście w tej sprawie nie mogę tu nic powiedzieć. Nie obchodzi mnie dodawanie nowych rang mających mały lub brak sensu (np: dziewczyna, gwardzista itp.). Oto moja wypowiedź. Ktoś chce coś dodać?
Szczerze mówiąc ranga mogłaby być, żeby nie mylić dziewczyn z chłopakami . Z własnego doświadczenia wiem, jakie to jest wnerwiające i specjalnie zmieniałam nick...
Jeśli chodzi o /kit: uważam, że nie jest tu potrzebna ta komenda, aczkolwiek jeśli już to mogłoby być to coś symbolicznego - kwiatek, sztabka żelaza lub jakieś bloczki.
Szczerze mówiąc mi obojętnie czy taka ranga będzie czy nie, więc ja pozostaję neutralna do tej propozycji
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |