Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

WZÓR ODWOŁANIA OD BANA

1. Nick w grze: adamek98
2. Data ukarania: 24.01.25
3. Nick osoby karzącej: CONSOLE
4. Powód bana: Wykorzystywanie luk w zabezpieczeniach gry oraz serwera, cheaty PVP
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam chciałbym się odwołać od wymierzonej kary i jednocześnie zaprzeczyć zarzucane mi czyny. Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko.  Chciałbym zaznaczyć ,że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat.  Na tej edycji nie uczestniczyłem zbytnio w jakimkolwiek pvp ponieważ aktywność jest dość niska i gracze nie są zbytnio uzbrojeni. Jestem bardzo aktywnym graczem i nie zaprzepaścił bym sobie szansy po ub all przez zabijanie Veisu_  404bot i BabyZombio którzy nie posiadają zbroi więc cheaty na nic by się przydały. Jedyne co mam sobie do zarzucenia to korzystanie z mapy i używania pereł do przechodzenia przez ściany. Rozumiem ,że nie jestem aniołem ale zostałem połowicznie ukarany za rzeczy z którymi nie mam nic wspólnego więc nie proszę o unbana lecz o skrócenie bana.
Odpowiedz

>że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat.
Z tobą nie mam kilkuletniego konfliktu.
>Jedyne co mam sobie do zarzucenia to korzystanie z mapy i używania pereł do przechodzenia przez ściany.
>Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko.
Bardzo daleko, dlatego mi groziłeś że wykorzysztasz luki w zabezpieczeniach serwera żeby wejść mi do bazy. (jednocześnie dobrze wiedząc że takie zachowania nie są dozwolone w regulaminie)
https://cdn.discordapp.com/attachments/1...cd6770&
https://cdn.discordapp.com/attachments/1...045298&
> i jednocześnie zaprzeczyć zarzucane mi czyny.
>Rozumiem ,że nie jestem aniołem ale zostałem połowicznie ukarany za rzeczy z którymi nie mam nic wspólnego więc nie proszę o unbana lecz o skrócenie bana.
To w końcu zaprzeczasz zarzucone ci czyny i nie zrobileś nic złego, czy jednak ban jest zasłużony?
Odpowiedz

Cytat:Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko.  Chciałbym zaznaczyć ,że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat. 

Na dzień dzisiejszy nikt Cię już o nic nie oskarża, bo oskarżenia, które zostały w Twoją stronę skierowane, miały pokrycie w materiałach nadsyłanych przez graczy,  przez co dostałeś bana i sprawa została uznana za zamkniętą. 
Gracz, który zamieścił powyżej swoją wypowiedź w sprawie dodatkowo Cię jeszcze obciążył w kontekście ogólnej szkodliwej działalności na serwerze w niedalekiej przeszłości. 
Wypieranie się używania cheatów przez Ciebie jest nie do przyjęcia i nie uznam przedstawionej przez Ciebie argumentacji.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
1
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości