Odwołanie od bana |
WZÓR ODWOŁANIA OD BANA
1. Nick w grze: adamek98 2. Data ukarania: 24.01.25 3. Nick osoby karzącej: CONSOLE 4. Powód bana: Wykorzystywanie luk w zabezpieczeniach gry oraz serwera, cheaty PVP 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam chciałbym się odwołać od wymierzonej kary i jednocześnie zaprzeczyć zarzucane mi czyny. Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko. Chciałbym zaznaczyć ,że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat. Na tej edycji nie uczestniczyłem zbytnio w jakimkolwiek pvp ponieważ aktywność jest dość niska i gracze nie są zbytnio uzbrojeni. Jestem bardzo aktywnym graczem i nie zaprzepaścił bym sobie szansy po ub all przez zabijanie Veisu_ 404bot i BabyZombio którzy nie posiadają zbroi więc cheaty na nic by się przydały. Jedyne co mam sobie do zarzucenia to korzystanie z mapy i używania pereł do przechodzenia przez ściany. Rozumiem ,że nie jestem aniołem ale zostałem połowicznie ukarany za rzeczy z którymi nie mam nic wspólnego więc nie proszę o unbana lecz o skrócenie bana.
>że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat.
Z tobą nie mam kilkuletniego konfliktu. >Jedyne co mam sobie do zarzucenia to korzystanie z mapy i używania pereł do przechodzenia przez ściany. >Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko. Bardzo daleko, dlatego mi groziłeś że wykorzysztasz luki w zabezpieczeniach serwera żeby wejść mi do bazy. (jednocześnie dobrze wiedząc że takie zachowania nie są dozwolone w regulaminie) https://cdn.discordapp.com/attachments/1...cd6770& https://cdn.discordapp.com/attachments/1...045298& > i jednocześnie zaprzeczyć zarzucane mi czyny. >Rozumiem ,że nie jestem aniołem ale zostałem połowicznie ukarany za rzeczy z którymi nie mam nic wspólnego więc nie proszę o unbana lecz o skrócenie bana. To w końcu zaprzeczasz zarzucone ci czyny i nie zrobileś nic złego, czy jednak ban jest zasłużony?
Cytat:Sytuacja jest dla mnie niezrozumiana brzydzę się takich zachowań i jest mi do nich daleko. Chciałbym zaznaczyć ,że oskarżany jestem przez osoby z którymi konflikt ciągnie mi się od lat. Na dzień dzisiejszy nikt Cię już o nic nie oskarża, bo oskarżenia, które zostały w Twoją stronę skierowane, miały pokrycie w materiałach nadsyłanych przez graczy, przez co dostałeś bana i sprawa została uznana za zamkniętą. Gracz, który zamieścił powyżej swoją wypowiedź w sprawie dodatkowo Cię jeszcze obciążył w kontekście ogólnej szkodliwej działalności na serwerze w niedalekiej przeszłości. Wypieranie się używania cheatów przez Ciebie jest nie do przyjęcia i nie uznam przedstawionej przez Ciebie argumentacji. ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |