:) |
E no właśnie, każdy tak odchodzi a ja się z wami nie pożegnałem jeszcze misiaczki...
Na serwerku jestem od właściwie początku - I edycji, a przed tym gralem jeszcze na SH z wieloma osobami ^^. No to nie gram cos tam od listopada, bla bla bla... nikt tego tak czy siak nie przeczyta ![]() Chciałbym wszystkim podziękować za grę, ale przede wszystkim osobom wymienionym niżej!!! Mariczka za to że wytzymywałaś przez wiele lat to jak cię wkurw...rzałem (no bo co innego?) ![]() ![]() Nightmare mimo że był okres gdzie byles dla mnie wrogiem to jestes super, nie zmieniaj sie i powodzenia, awansów! Redeq no za przygode w gierce ez Melodia za to jak czesto mi pomagalas, super jestes (ale ogarnij te arenki w koncu ![]() Kamilek za to ze sam nie wiem ale tez cie uwzgledniam ok? zkeramik - świeć panie nad jego duszą... za porady co do zarabiania lelo - super pvp koks jestes Miro za tak super serwerek ![]() kvsik za te przygody pod koniec edycji, wierze że UB dostaneisz ok? peepoShy black - no po prostu za to ze bylas, super jestes ;3 Calej administracji i wszystkim innym których pominąłem, sorry krótka pamieć wiecie ocb może tak brzydko napisane ale od serca, super jesteście nie zmieniajcie się! Pozdro! hej
![]()
![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |