Odchodzę znowu |
rocznikowo mijają 4 lata, od kiedy wszedłem po raz pierwszy na serwer. Przez ten czas znalazłem sobie wiele przyjaciół jak i również wrogów. Te 4 lata były bardzo wspaniałe, i pomimo iż raz odszedłem, tym razem odchodzę na serio.
Powody? 1. Serwer po prostu mi się znowu znudził. 2. Sprawy życiowe i parę innych, ale one się nie przyczyniły do tej decyzji. MineWorld był najlepszym serwerem, który kiedyś napotkałem. Interesujące mechaniki, wiele dobrych i miłych osób czy po prostu budownictwo z których czasem czerpię inspirację. Czas na podziękowania Red- za bardzo długie towarzystwo oraz przyjaźń, za pomoc którą często mi dawałeś kiedy nie wiedziałem jak coś zrobić xSelina_- za wspólnie dobrze spędzony czas oraz za długotrwałą przyjaźń _Tamai- za inspiracje do moich budowli, za dobrze spędzony czas na Księżycowej Dolinie (o ile tak się obecnie nazywa) _Gropoman_- za budowle które postawiłeś na moich działkach i spędzony czas na rozmowach JaPoChomika- za twoje fajerwerki, i pomimo że siebie nie znaliśmy i tak dziękuje za nie SzymGrom- za wiele przygód z tobą oraz wiele rp w których uczestniczyłem Paanic- za hunta na mnie oraz późniejsze pozwolenie odkupienia od ciebie itów KobereQ- za wspólną grę oraz rozmowy xNighmaree- za śmieszne chwilę podczas gadania, i pomimo iż ostatnio pozmieniało się pomiędzy nami i tak dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiłeś. Administracji MineWorld za pilnowanie porządku i wszyscy inni z którymi spędziłem czas. I to już koniec. dziękuje. rip
2
1
1
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |